Teplán János: Úgy érzem erősödtünk, stabilabb lett a csapat

Csepelfc.hu

Teplán János úgy véli, hogy a téli szünetben erősödött a keret és stabilabb lett a csapat játéka. A Csepel FC rutinos középpályása reméli, hogy tavasszal ő is többet tud majd tenni az eredményességért.

– A bajnoki rajtig most már a frissítésen lesz a hangsúly. Az elvégzett téli munka fáradtsága néha még érződik a játékunkon, de mindenképpen erősödtünk a szünetben és úgy érzem stabilabb lett a csapat – mondta Teplán János, a Monor elleni felkészülési mérkőzést követően.

A középpályás szerint az új játékosok beilleszkedése zökkenőmentes volt.

– Hamar elfogadtuk az érkezőket és ők is igyekeztek gyorsan beilleszkedni. Az is biztos, hogy Végh András NB II-es rutinja sokat segít majd, és Vejmola Tamás visszatérése is nagy lökést adhat játékban és mentálisan is a csapatnak.

Az őszi eredményekre visszatérve játékosunk elmondta, hogy a csapatban több pont is benne maradt, míg ő személyesen pályafutása egyik legrosszabb szezonkezdetét produkálta.

– Sosem volt rám jellemző a kiállítás, kicsit rosszul is érintett, hogy az elején kétszer is piros lapot kaptam. Persze az még rosszabbul esett, hogy ezzel a csapatot sújtottam. Egy térdsérülés miatti másfél-két hónapos kihagyás után tértem vissza az idény elején, így talán a lelkesedés, a bizonyítási vágy számlájára írhatom a lapokat.

Jelenleg a 9. helyen várjuk a tavaszt, 6 pontnyira állunk az egyelőre osztályozót jelentő hatodik helytől. Kilenc hazai mérkőzést vívunk tavasszal, ami reménykedésre adhat okot.

– A sok hazai meccs doppingolhat minket, a szurkolókat is. Nehéz bármit is jósolni a tavaszra. Szerintem esélyesek vagyunk az első hatba kerülésre, mert az NB III-ban kiegyenlítetek az erőviszonyok. Hosszú a szezon, a 6 pont hátrány nem olyan egetverő, hogy ne lehetne behozni, ráadásul a többi csapat is hibázhat. Abban pedig nagyon bízom, hogy én sokkal többet tudok majd segíteni a csapatnak, mint ősszel.

csepelfc.hu

Itt lehet hozzászólni !