Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Blikk.hu

És akkor megjött a hókotró…

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult. Budapesten vasárnap változó intenzitással, az FKF mérése szerint 8-9 centiméter hó esett.

Éjszaka a hőmérséklet fagypont alá süllyedt, ezért a közterület-fenntartó továbbra is a legmagasabb, hármas készültségi fokozatban végezte az utak, közjárdák, közlépcsők, gyalogátkelőhelyek tisztítását és síkosságmentesítését.

Illusztráció

Arra kérik az ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanjaik előtti járdaszakaszokat síkosságmentesítsék a gyalogos balesetek elkerülése érdekében. A cég hómunkásokat vesz fel hétfőn délelőtti, 06.00 – 14.00 óráig tartó munkavégzésre. Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet, amelyek címe megtalálható a www.fkf.hu címen, de érdeklődhetnek 06 40 353 353-as kék számon is. Nyolc órányi munkáért  nettó 3350 forintot fizet a társaság.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólás “Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Mostanában a Szt. László lakóparkot is járja 2 járda tisztításra alkalmas traktor. A múltkor annyi sót szórtak ki, hogy a pár nappal később jött havazást is felolvasztotta, most meg nem szórtak semmit. Persze ettől függetlenül örülünk neki, főleg ha nem teszi tönkre a növényzetet a forgolódások közepette..

  2. vitéz bihari Grün szerint:

    Jó lesz sietni a zutca takarítással!
    Mozgalmas utcai szezonnyitóval indul a parlamenti tavasz, felvonulnak a képviselők is! 😛
    http://hetivalasz.hu/itthon/demonstraciok-kiserik-a-tisztelt-haz-ma-kezdodo-munkajat-60466

  3. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    És Bostonban/USA járt valaki? Láttátok a 1,5 méteres havat? Egyes helyeken 2 méter hó esett, csávó elveszett a háza tetőszerkezetén, a kamerás is csak zoom-mal tudta felvenni az apró fekete pontot (az volt az ember) amikor pucolta le a havat.

    Óvatosan Mindenki!

  4. lolka szerint:

    Nagyon rendben volt reggel minden, hó takarításilag legalábbis amerre jártam…(örülök neki)…

  5. John Doe szerint:

    lolka szerint: Rendben bizony, mert az utakon meg sem maradt. 🙂 Tegnap elébe mentek a bajnak.

Itt lehet hozzászólni !