Csepeli suttyók VI.

Csepel.info

A csepeli Tesco parkolójában készült fotót olvasónktól kaptuk.

csepel.info

16 hozzászólás “Csepeli suttyók VI.” bejegyzésre

  1. John Doe szerint:

    Ehhez a témához naponta akár 10-20 képet is lehetne a kerületben készíteni. Azonban büntetni nem látom egyik szervet sem. Lehet csatlakozni?

  2. Ditte szerint:

    Javaslom, hogy a címet Suttyók Csepelen-re változtassák, mert semmi nem bizonyítja, hogy csepeli a suttyó, csak az biztos, hogy itt járt. Mint csepeli lakos és lokálpatrióta mindig összerezzenek, mikor a fenti címet olvasom.

  3. nagyapó szerint:

    A rendszámok ki vannak takarva, mert Szabó Máté védi a kocsik személyiségi jogait.
    Így a képet felesleges közölni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  4. kritikus szerint:

    Ohhh, ez annyira általános!!
    Az semmi, a minap a panelházak közötti parkolóban csinálták ugyan ezt…
    Tudjátok, hogy milyen idegesítő, amikor a lakás előtt ott egy félig üres placc, de
    nem tudsz beállni, mert pont 5 centi hiányzik? Jaah, és természetesen az egész parkoló tele van egyébként!
    Megoldás???

  5. Mr. Gabee szerint:

    Minden Elismerésem a kép készítőjének!

  6. Edem szerint:

    Nem kell kerületre vonatkoztatni mert egész Magyarországon vannak ilyen emberek és nem csak a 21ben !!! A ház előtt ahol lakom anno a sofőr hosszába állt be a parkolóba ja és ö az 20ban lakot v lakik !

  7. gagyiuldozo szerint:

    Igen, sok gyökér van, tele van velük az ország! Azt azért ne felejtsük el, hogy ki kezdte meg a parkolási sorrendet rosszul, mert aki később ér oda, az már csak balfékül tud beállni és nem ő tehet róla….

  8. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    És ha a sofőr esetleg 190 kg? és a felesége meg 170 kg? Ennyi hely kell nekik, hogy kiszálljanak. Ránézek a képre, és eszembe jut én ugyanilyen suttyó vagyok, sőt én a rosszabbik fajtájából jöttem. Mivel néha nekem is dolgozni kell, így kaptam a cégtől egy óriási hajó-BMW-t. De akkorát amiben az egész kék-banán Klub elférne.
    Mivel mindenki a maga értékét tartja a legnagyobbra nem is figyel arra, ha kinyissa a kocsiajtót úgy nekib@ssza másénak, hogy persze egyből eliszkol a helyszínről. Az ő szaros autója ami műanyagból van 1500 Ft-ból megcsinálják, a céges BMW meg kerül 550 000 Ft-ba egy sima horpadás kikalapácsolás…..
    Mellesleg az “Esti mesék” című filmben is jól elmagyarázza a csávó a szőke libának, hogy azért áll két helyre, mert így kapja meg a maga biztonsági területét, mert ha a kocsi sérül, levonják a fizetéséből. Hát ez van velem is, és unom hogy évek óta nem kapok már fizetést….. 😉

  9. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Mellesleg az országban lévő jogsisok fele nem is tud vezetni, se parkolni rendesen!
    Nem kell ezt szégyellni, picit oda kéne figyelni, és azt tudatosítani, hogy ha kocsiba száll az ember, akkor valójában felelősséggel tartozom magamért és a másik kocsisért is. Ezért nemcsak a sebességre kell figyelni, meg hogy a napszemcsi jól áll-e? Hanem arra is, hogy könnyítve a forgalmat fogaskerék-módjára elengedem a kocsist, a zebra előtt már 20 méterrel jelzem, tessék, keljen át, csak még fékezek, vagy ha Tesco parkolójába tévednék (újratervezés….) akkor inkább hátra parkolok, ahol soha senki nem áll és ott lehet két helyre állni, nyugodtan – nincs ezt tiltó tábla

  10. lucifer szerint:

    És aki beáll a buszmegállóba, és nyugodtan bemegy vásárolni?

  11. körorvos szerint:

    Ha megnézzük a bal oldali autót, hát legalább (sőt..) a választóvonalon áll, tehát a “suttyó”(?) nem tudna kiszállni, ha “szabályosan” állt volna oda. Ráadásul kicsit felfújt a dolog, mert a Tesco parkolójában bőségesen van hely, tehát senkit nem akadályozott a parkolásban. Azaz inkább őt akadályozta a bal oldali.. (de lehet, a bal oldali sem ok nélkül állt úgy oda, csak az már nem látszik. Kicsit több türelem és belátás, elvtársaim az Úrban :). Pró és kontra.

  12. mamika szerint:

    nem értem nagyapó utolsó sorát minek minden hova besuvasztania???!!!!

  13. lolka szerint:

    mamika szerint:
    2013. február 11., hétfő – 11:51

    “nem értem nagyapó utolsó sorát minek minden hova besuvasztania???!!!!”
    -Azért, hogy el ne felejtse, hogy mire kell vigyáznia…

  14. lolka szerint:

    Pár nappal ez előtt, amikor szóba került, hogy a tűzoltók és a közteresek ellenőrzik a parkolókat, megemlítettem, hogy előbb a vonalakat kellene felfesteni, hogy jól láthatóak legyenek…Vonatkozik ez a tesko parkolóra is. De aki a csíkot kerék közé veszi az suttyó…

  15. kekec szerint:

    A bal oldali autó a vonalon áll, a középső autóst ez felmenti az alól, hogy a felfestett helyre álljon. Egyébként a parkolóban mindig van hely, csak nem biztos, hogy az ajtóban.
    Rendőrségi intézkedést ez véleményem szerint semmiképpen nem indokol, mert ez nem KRESZ előírás, valamint ez itt magánterület.

Itt lehet hozzászólni !