Gabala: lassan lezárom a csapat körüli jövés-menést

Csepelfc.hu, Csepel.info

Gabala Krisztiánnal beszélgetett a Csepelfc.hu az eddig elvégzett munkáról és a játékoskeretet érintő változásokról. A beszélgetést az alábbiakban olvashatják.

– Milyen munkát sikerült elvégezni, és hol tart a csapat a felkészülésben?

– Szerencsére az eltervezett edzésprogramot sikerült elvégeznünk, és bízom abban, hogy továbbra sem fogja semmi gátolni a sikeres felkészülést. A terhelést folyamatosan emelem, jövő hét végén érünk a csúcsra. Az eddig lejátszott edzőmérkőzéseken elért eredmények nem érdekeltek, kizárólag edzés és teszt jellege volt, mert minden mérkőzésre nagy terhelésből érkeztek a játékosok. Ez még a jövő hétre is igaz lesz.

– Mit lehet tudni, kik távoznak és érkeznek a tavaszi szezonra?

– Ami biztos, hogy lassan lezárom a csapat körüli jövés-menést! Február második hetétől már állandó, végleges kerettel akarok foglalkozni, de persze ha Huszti bejelentkezik, nem fogom elzavarni! Biztos távozóként említhetem: Süveges G. és Sinka R. (Érd), Leinweber Z. (?), Juhász T. (Hegyvidék), Juhász G. (Felsőpakony), Bongó K. (Ráckeve), Nagy K. (?), Horváth N. (Jászapáti). Két biztos érkezőnk már van. Vejmola Tamás újrakezdte (az ő személyisége sokat segíthet a tavaszi menetelésben), és a kapus Nagy Zoltán (Cigánd). További négy játékos edz a csapattal, akikkel tárgyalásban vagyunk.

– Az ificsapatból vannak olyan játékosok akik csatlakozhatnak rövid időn belül a felnőtt kerethez?

– Már ősszel is megnéztem egy-két játékost, és ez a tendencia tovább fog folytatódni. Budai Laci kollégámmal egyeztetve két játékost figyelek, akik jelen pillanatban az ifi csapattal készülnek, és a felkészülés végén fogom őket felemelni a felnőttek közé.

csepelfc.hu

Itt lehet hozzászólni !