Sokan nem tudják elhinni, hogy meghalt

Csepel.info, Youtube

“Csak 1 exbodys vagyok, aki most már inkább E-és SPEED-FITNESSES..))) Változnak a dolgok az életben. Mindig tudni kell továbblépni!!!”

A fenti rövid idézet Barna Róbert Facebook-os bemutatkozása. Úgy tudjuk, hogy élete, hitvallása miatt a barátai, ismerősei közül sokan még most is képtelenek elhinni, feldolgozni a többszörös magyar bajnok testépítő vasárnapi halálát. Az alábbiakban azoktól idézünk, akik az interneten búcsúztak el tőle.

“a veszteséget nem tudjuk leírni NAGYON HIÁNYOZNI FOG NEKÜNK A CSALÁDJÁNAK MI VOLTUNK A MINDENE MI LESZ VELÜNK ROBI NÉLKÜLED MI LESZ ?ESTE GYÚJTSATOK ÉRTE EGY GYERTYÁT KÉREK MINDENKIT AKI SZERETTE ÉS ELFOGADTA ŐT ILYENNEK AMILYEN…HUGA JUDIT”

“Elmentél, de ott leszel, ahol a szél zúg, a nap nevet. Elmentél, de itt marad a sok-sok pillanat. Örökre a szívünkben maradsz.”

“Felfoghatatlan… Nagyon sajnálom, hogy abban a pillanatban a mindig kitartó erődet legyőzte valami… De így döntöttél, ezt el kell fogadni. Mindig tudtad, mit miért csinálsz. Személy szerint a “Vin Diesel” mosolyodra, humorodra, jókedvedre, a segítőkészségedre, arra a hihetetlen erőt adó motivációdra tudok gondolni…  Jó Utat a Végtelenbe!”

“Hihetetlen, hogy megint egy ilyen esújtó hírt kell olvasnom…úgy érzem pusztul a nemzet…Rest In Piece…remélem egyszer el jutunk oda, hogy lesz egy emlékverseny Barna nevével fémjelezve.”

“Nem nagyon térek magamhoz…, a héten ez a sokadik hír ami besokkol……,csak szótlanul ülök, a szemem könnyes,és jönnek az emlékek Robiról…,
Most olvastam a hírt.., aztán beszéltem Árvai Pistával aki sajnos szomorúan megerősítette….
Nekem nagyon fogsz hiányozni Robert Barna barátom!!! Soha nem felejtem el, hogy életem legnagyobb sikerében neked is részed volt!!!! Sok tervünk volt erre az évre is…, amit nélküled kell most már végigcsinálnom…, Nyugodj Békében Robikám! :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((“

“Nem értem ezt az egészet. Szomorú vagyok… …”

“Nehezen tud eljutni az agyamig, pont multheten beszeltem vele egy bandazs ugy miatt…hirtelen jott ez is akarcsak szegeny Juhasz Pisti halala. 🙁
Nyugodj Bekeben Robi!”

“Robi! Amilyen nagy voltál, legalább akkora volt a szived is, egy nagyon jó embert volt szerencsém megismerni benned!! Ügyes voltál, megcsináltad, Te vagy a Speedfitness-es Barna Robi, sok barátod és sportársad értetlenül áll most! Nyugodj békében!!!! Részvét a családnak!”

“Ledöbbentett a hír.De valahol kicsit meg is értem a dolgot.Nyugodj békében Robi.Lógtam egy ebéddel a Trófeában,mert megnyerted a fogadást,ettem félre a diétám alatt…de ezt már nem tudod behajtani rajtam sajnos…:(“

“Ez felfoghatatlan…döbbenet…mi történt?! Robi nagyon jó ember volt, tele tervekkel, jövőképpel. Ez, hogy történhetett meg? :’-( Nyugodj békében..hihetetlen…”

“Mi osztálytársak voltunk Általános Iskolában.Nagyon kedves,humoros,okos,segítőkész fiú volt.Arra emlékszem,hogy amikor kicsengettek az órárol,akkor mindig rohant a kisépületbe a húgához.Féltette őt,és segitett neki beilleszkedni az iskolában.Féltette és szerette őt.Sajnálom,hogy nincs már közöttünk.”

“Örökké hálás leszek Neked (sokszor te adtál erőt.)! Nyugodj Békében Barátom! Nem gondoltam hogy ekkora a bajban vagy. Részvétem a Családnak!”

“Nem térek magamhoz tegnap este óta, nincs erre szó, csak a maró fájdalom… sokunk példaképe, és egy valóban IGAZ EMBER ment el… őszinte együttérzésem az egész családnak, és mindenkinek, aki szerette! Köszönöm hogy ismerhettelek, nyugodj békében… őrizzük mosolyodat, Roberto!”

“Ezután már sosem hívsz és mondod:
– Hello Barna, itt Barna!
Rendszerint jó döntéseket hoztál, ez az utolsó – véleményem szerint – nem azok közé sorolható…
Bárcsak meg tudnád változtatni!
Nyugodj Békében Barna!”

“Nyugodj békében Robi.csak a sok jóra gondolok,a sok beszélgetésre,mosolyra és arra hogy egy nagyon jó ember voltál akit nagyon szerettem és felnéztem rád! az egész családom kis Robikája maradsz örökre,aki mindig voltál!!!”

“Drága Robi! Nem akarom és nem is tudom felfogni,ami történt….nagyon sokat gondolok rád…a jókedélyű,pozitív,mosolygós Robira,aki úgy elismert és Istenített engem,mint még SOHA senki!!!!Köszönöm Neked és azt is,hogy megismerhettelek!!!A napokban beszéltem Veled,bántott hogy nem veszed fel nekem a telefont,volt egy rossz érzés bennem…..végül beszéltünk,fura volt a hangod:( Nagyon sajnálom,ahogy beszéltem veled, még azt sem kérdeztem meg,hogy vagy,ne haragudj rám kérlek,nem hittem volna,hogy ekkora baj van,nem ezt érdemelted!A szívünkben mindig itt leszel drága Robi!Isten áldjon!Ezzel az idézettel szeretnék búcsúzni Tőled és kívánom nyugodj a legnagyobb békében!!!! “Esőben a temető a világ legszomorúbb látványa, mert az eső könnycseppekre emlékeztet; de a behavazott temető hívogató. Télen a halottak is bölcsőben fekszenek.”
Thornton Niven Wilder”

“Nyugodj Békében Robi!!!!Őszinte részvétünket fejezzük ki Családodnak!Hihetetlen hogy nem vagy többet!Tudod tavaly amikor édesanyámat elveszítetettem,akkor te nyugtattál engem hogy nagyon rövid az élet és fogadjam el hogy nincs és ő jó helyen van már,nem szenved,de azt nem gondoltam hogy te leszel a következő barát akinek az elvésztését el kell majd fogadnom,hiszen még olyan fiatal voltál:(((((((((Sajnálom:((((Remélem találkozol fent az édesannyámmal,és vigyázzatok ránk földi emberekre!!!!”

“nem jó szó a harag,de jobbat nem találok,picit haragszom rád Robi,hogy nem gondoltad át jobban a dolgaidat,és nem találtál más kiutat a gondjaidból csak ezt,miért tetted ezt?:(((pont te?hatalmas űrt hagytál,nyugodj békében!!!”

“Mobil számod itt van a telefonomban nem törlöm ki….hátha csak egy rossz vicc az egész…hátha…….Glónak megigérted hogy márciusban megint mehet fotózásra hozzád…mindig emleget,hogy majd a naaagy Robi bácsival tornázik…..megszegted az igéretedet…. iszonyat nagy űrt hagytál itt mindenkiben!! Nagyon sokan szerettünk,de Te azt hitted hogy nem….annyiszor beszéltünk….hát miért nem mondtad hogy baj van??? Ha Nekem ,Nekünk nem,akkor a családodnak??? Mindenki ott állt volna melletted……Te,aki mindig optimista,vidám,vigyorgós voltál,és öntötted mindenkibe a lelket feladod??? Nem….ez így nem helyes….”

“remélem a halál tényleg csak egy ajtó,amelyen csak átsétálunk,de akkor Robikám jól össze kellett húznod magad,hogy átférj rajta,annyi gondolatom van,és közben egy sincs,nem tudom lenyelni ami történt,nem akarom lenyelni,nem akarom:(((((“

“Tegnap este óta keresem a szavakat (de nem igazán találom), úgy volt, hogy februárba jön hozzánk 🙁 . Őszinte részvétem a családjának, Nyugodj Békében ROBIKÁM!”

“Még mindig abban reménykedve léptem fel az oldalára,hogy csak egy rossz tréfát űz velünk…. De nem…remélem most ott kísért ahol/ aki tönkre tette az Életét és nincs nyugodt napja ,éjszakája!!! Judit Nektek nagyon sok erőt,és sokan bízunk a Bíróság és a papirok igazában!!”

“Pénteken még találkoztunk…Annyira szomorú volt a szemed!Nem a mosolygós, vidám, mindig pozitív Robi voltál!Hihetetlen hogy feladtad!Te, akinek akkora szíve volt!Köszönöm a beszélgetéseket, a segítségedet!Nyugodj békében Robi!!!!!!!a teremben mindenkinek hiányozni fogsz, ebben biztos vagyok!”

“SAJNOS MOSTMÁR SEMMI NEM JÁR A FEJÉBEN …27-ÉN HAJNALBAN NEM BÍRTA TOVÁBB ELFOGADNI AMI VELE TÖRTÉNT SOKAN ELFORDULTAK TŐLE OK NÉLKÜL PEDIG NEKI IGAZA VOLT ..SENKIT NEM AKART BÁNTANI DE A DÉMONJAIT NEM TUDTA LEGYŐZNI FELADTA ÉS ELMENT ÖRÖKRE ITTHAGYOTT MINKET !ÖRÖKRE A SZÍVÜNKBE LESZEL NEM FELEDÜNK.MOSTMÁR FENTRŐL VIGYÁZZÁL RÁNK KÉRLEK MINDANNYIÓNKRA!PUSZI TESTVÉREID, CSALÁDOD ÉS BARÁTAID .LÉGY JÓ MINDHALÁLIG ÉS UTÁNA IS!”

Csepel.info

4 hozzászólás “Sokan nem tudják elhinni, hogy meghalt” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Szegény pali. Én is láttam jó párszor Csepelen. Ha az volt a mottója, ami az első idézet, akkor valami nagyon csúnya dolog történhetett vele.

  2. Jeniszej szerint:

    Itt írnak, jót és rosszat a hatalmas izomtömeget fejlesztő “sport” emberről. 🙂

    http://adipex.ws/barna-robert-halala-hogyan-halt-meg-barna-robi-testepito.

  3. nagyapó szerint:

    Jeniszej (2013. január 31., csütörtök – 08:33). Köszönöm. Mindent értek. Sajnálom, de kik azok akiket “2013. január 27-én hajnalban virradóra találtak a testépítőre felakasztva.”.
    Szegények. Hányan voltak? Élnek még?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !