Óévbúcsúztató: ott volt Csepel apraja-nagyja

Csepel.info

Kovács Ernő videója bepillantást ad arról is, hogy milyen volt a hangulat

Fantasztikus buli kerekedett a Csepelen először megrendezett szombati óévbúcsúsztatón. Több forrásunk is állítja: még nem látott ilyen sok embert – és ilyen sok gyereket – egyszerre a sétáló utcában.

A buli pezsgős köszöntővel kezdődött; Németh Szilárd polgármester kívánt minden csepelinek boldog új esztendőt. Magával ragadó volt az ez után következő zene – és persze a “mirigyes” humor. Kicsik és nagyok énekeltek, perdültek táncra Péter Szabó Szilvia majd az Irigy Hónaljmirigy koncertjén. A bulit egy valóban káprázatos, zenére komponált tűzijáték zárt. A Csepel.hu oldalon itt láthatók képek a rendezvényről.

63 hozzászólás “Óévbúcsúztató: ott volt Csepel apraja-nagyja” bejegyzésre

  1. Bori szerint:

    Nagyon jó volt , legyen máskor is!

    😀

  2. Bugi szerint:

    Valóban jó volt. Megint nem volt igazuk a károgóknak.

  3. beluska szerint:

    Maga a műsor valóban jó volt, a tűzijáték kifejezetten. Egy valamit sajnálok, hogy a rendőrség kis létszámban volt jelen, nem foglalkozott a 4-5 fős társaságokkal, akik közterületen iszogattak teljesen nyugodtan, fújták a kisgyerekes családok arcába a füstöt. Nem politikai indíttatású a hsz-em, de engem ez kifejezetten irritált. Ettől eltekintve színvonalas műsort és egy csodás tűzijátékot láttunk. Köszönjük!

  4. Bugi szerint:

    Én minimum három rendőrt és legalább ugyanannyi közterületest láttam, pedig nem kerestem őket. Alkoholt lehetett inni, sőt, egy kis pohár pezsgőt bárki kaphatott. A cigizők valóban zavaróak voltak. De a közterületeken ma még nem tilos sajnos a dohányzás. Ha meg tilos lenne, akkor is cigiznének: lesz@rni is tilos a várost, mégis minden tele van kutyasz@rral. Ez azonbanaz emberek hibája.

  5. beluska szerint:

    Kedves Bugi!

    Én lemaradtam ott, hogy közterületen alkoholt fogyasztani tilos. Ezek szerint már nem? Vagy a rendezvény miatt lehetett? Minden esetre zavaró volt. Tanulságnak jó volt: akinek tériszonya van ne menjen le a pincébe.

  6. Bugi szerint:

    Hallottál már karácsonyi vásárokról, ahol van forralt bor, közterületeken rendezett koncertekről, ahol lehet sört-bort, pezsgőt inni? Na, ez ilyen volt.

  7. vitéz bihari Grün szerint:

    Bugi!
    Tehát törvényellenes?! 😛

  8. beluska szerint:

    Hallottam már róla, csak nem látom át. Milyen törvény szabályozza ezt? Mettől meddig tartott a rendezvény helyszíne? Tehát a Rákóczi Ferenc út és a Kossuth Lajos utca közötti szakaszon legálisan lehetett a rendezvény időtartama alatt közterületen alkoholt fogyasztani? Vagy az egész környéken? Ez egy törvénybe foglalt valami vagy egy íratlan szabály?

  9. Gordon szerint:

    Na de Béla!

    Ha nem tetszik valami,
    akkor
    legközelebb:

    – menj oda
    és
    – verd ki a kezükből az ünnepi pezsgővel töltött poharat.

    Hogy utána tepsiben visznek el, az tuti. 🙂

  10. Bugi szerint:

    Mi a törvényellenes bihari kommancs? Beluska, azért nem értesz semmit, mert te drukkoltál a legjobban, hogy ne sikerüljön a rendezvény.

  11. Gordon szerint:

    Szerintem Béluska ötkor már tökrészeg szokott lenni. Meg se próbált kijutni a rendezvényre, hogy végre egyszer normálisan szórakozzon.

    A résztvevő csepeliek viszont szép emlékekkel mentek haza. Ez a lényeg.

    Kösz Fidesz!

  12. beluska szerint:

    Látom kedves Gordon és Bugi, kerülitek az értelmes válaszadást, mert valószínűleg fogalmatok sincs az ehhez kapcsolódó törvényekről.

    Miért az a megoldás a törvénytelenség megszüntetésére, hogy az aki tiszteli a törvényt, aki nem bírja ha a pofájába fújják a füstöt az idetelepített kén utcai lakosok – akkor az ne menjen oda.

    A hozzászólásoddal valamelyest te is elismerted kedves Gordon, hogy mennyire nincs rend Csepelen. Mi az hogy tepsibe visznek el?! Egyébként lehet hogy nem jársz messze a valóságtól, de éppen ez ellen kellene tenni, nem?

    Nem az ünnepi pezsgővel volt a baj, bár közterületen semmilyen esetben sem engedném meg az alkohol fogyasztását, kivéve ha a rendezvény egy külön, erre a célra elkerített részen történik. Sokkal inkább azokkal volt a baj, akik a nem első ünnepi sörüket fogyasztották, vagy a “féldecist” – majd a kultúrájukhoz híven a földre dobták az üveget.

    Még egyszer kérdem, hogy milyen törvény szabályozza azt, hogy egy közterületen megtartott rendezvényen hullára ihatja magát bárki – kisgyermekek szeme láttára?

    Ha egy rock koncertről lenne szó nem háborodnék fel ezen, de ez egy olyan rendezvényen történt ahová várható volt sok kisgyermekes család ellátogatása (különösen a tűzijáték miatt). Mégsem tett senki semmit ennek megakadályozása érdekében.

  13. Gordon szerint:

    Bevallom Béluska: fogalmam sincs a kapcsolódó törvényről.

    És?

    Igyál az egészségemre és írasd félixhez hasonlóan hajós számlájához (neki úgyis a Párt fizeti).

    BUÉK

  14. beluska szerint:

    Kedves Gordon!

    Nem értem, miért kell gúnyos, sértő hangnemben válaszolni egy normálisan felvetett kérdésre.

    Az a baj, hogy egyből azt hiszitek támadva vagytok, holott ti csináltok jobb és bal oldalt egy ilyen kérdésből is. Nekem teljesen mindegy hogy ki kormányoz, akkor sem elfogadható számomra ez az egész.

    Ui.: Nem, Béluska nem szokott ötkor tök részeg lenni. Beluska nem alkoholizál, Béluska gyermeket nevel és dolgozik. Tudom hogy ritka, de van ilyen is.

  15. bélabá szerint:

    Gordonnal nem kell foglalkozni, egy undorító kövér disznó akinek emiatt megkeseredett az élete, az egyetlen örömöt számára, persze a zabáláson kívül az itteni észosztással egybekötött fityisz-segnyalás jelenti, szánalmas szociopata figura.
    🙂

  16. Gordon szerint:

    Az a baj Béluskám, hogy a hozzád hasonló okoskodó törvénymojoktól soha semmit nem lehetne megrendezni. Mert “zaj van”, mert “kosz van”, mert “rendetlenség” van, mert “üvegszilánk van”. Mert ez van, mert az van és egyébként a “jogszabályban bezzeg ez van meg az van”.

    Az a baj, hogy ismerem a hozzád hasonlóakat, melyekből minden lépcsőházban van legalább egy. Okoskodik, magyaráz, ismeri a jogszabályt, mert működött a 20 éves Epson és ki tudta nyomtatni a megsárgult papírjára, mely csomagból egyébként már 5 éve nyomtat.

    Az ilyenek tudják a jogszabályt, elsőként magyarázzák ki, ha otthon hagyták a bérletüket, ha le kellene nyúlniuk a csikkért, amit egyébként ők maguk dobáltak el és rugdostak szét, elsőként szólnak, ha 17 másodpercre elmegy a net vagy a kábeltévé, elsőként vinnyognak a sorban a Postán, hogy nem érnek rá, mert ők marhára fontos emberek és egyébként is a szolgáltatási szerződésben, a jogszabályokban, a rendeletekben (melyeket rajtuk kívül senki nem olvas) ez van, meg az van.

    Csak épp nekik ne kellejen csinálni semmit, csak épp őket zavarja mindig minden, és hozzájuk igazodjon mindig mindenki (lehetőleg az egész kerület).

    Mint anno Kerei adótanácsadóhoz a Szomszédokban…

    http://www.youtube.com/watch?v=c3dC25tEcCw

    Menjél fel pancsikolni a mosdódba és szögeld ki a jogszabályaidat a csempére… 🙂

  17. beluska szerint:

    Köszönöm kedves Gordon a hozzászólásodat. Úgy látom veled nem lehet érdemi eszmecserét folytatni mert nem az erősséged.

    Ha valamire nem tudsz értelmes választ adni akkor mocskolódsz és sértő hangnemben reagálsz.

  18. vitéz bihari Grün szerint:

    béluska!
    Kellet ez Neked?!
    Most megtanultad remélem, hogy hülyékkel ne állj le vitatkozni, mert lehúznak a szellemi szintjükre és a rutinjukkal legyőznek! 😛

  19. felix szerint:

    Szegény ostoba Gordon!
    Hányszor írjam le, hogy nem vagyok az MSZP tagja és főleg nem a csepelié.
    Ezért nekem senki nem fizet azért mert nem engedek hülyét csinálni az emberekből.
    Erkölcsi alapon vagyok az ellenfeled.
    Azt mondják, hogy hájas disznó vagy. A hájassal nem törődj mert arról valószínűleg nem tehetsz, de a disznóról…………………….

  20. beluska szerint:

    Egyik oldalról sem értem a személyeskedést…

  21. robi szerint:

    félix!
    A gerincét eladó kufárral te vitatkozhatsz, lehetsz hozzá őszinte. Ő teszi a dolgát, amiért valami leesik neki.
    Utasításra lekomcsizza vitapartnereit, miközben falaz az igazi kő bolsiknak és ivadékaiknak, mert ez is benne van a kalmár bizniszben.

    Ennyi a pali és nem több.

  22. felix szerint:

    ” Beszéltetni” mert, mert annyira ostoba, hogy csak ártani tud, használni nem.
    Aki a Gordonokra hallgat azoknak minden mindegy, de aki ennél csak egy kicsivel is intelligensebb azt kiábrándítja.
    Legalább három olyan ember van itt akit érdemes “beszéltetni”.
    A vitáknak ez a célja és nem a partner meggyőzése.

  23. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Nagyon nagyon remek rendezvény és buli volt, aprajának, nagyjának, köszönjük a rendezőknek, senkinek nem kötelező ilyen rendezvényeken részt vennie, akinek mások
    úgymond “nívósabbak” az igényei, azok menjenek a belvárosba bulizni.
    Kedves törvénytisztelő polgártársaink, talán egyszer év végén egy utcai rendezvényen megengedhető, hogy mindenki light-osan élvezze a rendezvényt, hangulatosan, vérmérsékletétől függően, de kultúráltan. Én az elit budai XI.ker.- ben nevelkedtem és ott is volt utcai rendezvény és bál és ittak és ettek az emberek és jó hangulat volt és ezért soha senkit nem ítéltek el.
    “Ne ítélj, hogy ne ítéltess ” Jézus Krisztus Evíangéliuma 7. fejezet

  24. “Kedves törvénytisztelő polgártársaink, talán egyszer év végén egy utcai rendezvényen megengedhető, hogy mindenki light-osan élvezze a rendezvényt”
    Abban a zátkosban jobb falusi mulatságokon, ha csak egy embert bicskáztak meg megismételték a bulit?!
    Kettőért már három mityánk és három üdvözlégy penitencia járt! ))) 😛 (((

  25. beluska szerint:

    Legalább azt is megtudtuk, hogy a XI. kerületben simán belefér ha az ember orcájába (kezében a gyerekkel) füstöt fújnak az alkoholista parasztok.

    Egyeseknek nagyok az igényei, másoknak annál kisebbek. Nem vagyunk egyformák. Mára már teljesen elfogadott jelenség ha valaki paraszt és bunkó módon viselkedik az utcán.

    Nem azokat kell elítélni akik szemetelnek, sz@rnak a világra mert a sok birka eltartja őket… nem, azokat kell elítélni akiket ez zavar. Értem már.

  26. Mari nénye szerint:

    Milyen igaz!

  27. beluska szerint:

    Egyszer eljő az az idő is amikor azt a választ kapom, hogyha nem tudom elviselni hogy kirabolnak, megszurkálnak az utcán nem menjek utcára.

    Nézőpont kérdése…

  28. felix szerint:

    Beluska.!
    Amennyiben fizettek közterület foglalási díjat a rendezők akkor tuti, hogy nem közterületen volt a rendezvény, hanem bérleményen és akkor a területre a bérleti szerződésben foglaltak az irányadók.
    Amennyiben önkormányzati rendezvény volt akkor gondolom, hogy van erre vonatkozó jogszabály is.

  29. Mari nénye szerint:

    Jaj Beluska olyan vagy mint egy szűzlány! Na a te fajtád nem jön be nekem!

  30. beluska szerint:

    Pedig az első hozzászólásom óta abban reménykedtem kedves Mari nénye hogy neked bejövök-é vagy sem. De egy világ dőlt most össze bennem.

    Mellékesen megjegyzem, hogy fajtája a kutyáknak van. Remélem érted a célzást.

  31. felix szerint:

    Mari nénye!
    Beluska feltett egy kérdést, amire válasz helyett neki estetek.
    Ezt szerintem zárjuk le és próbáljatok meg válaszolni.
    Amennyiben az nem megy akkor kérjetek elnézést tőle.

  32. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Kedves beluska szerint: nem kötelező ilyen füstös, parasztokkal teli rendezvényen senkinek sem részt vennie, “akiket pláne ez zavar ” kerülje el, és ne menjen utcai rendezvényre, ahogy írtam menjen kultúráltabb rendezvényekre.

    ” Van aki ezt olvassa ki: vitéz bihari Grün szerint:
    Abban a zátkosban jobb falusi mulatságokon, ha csak egy embert bicskáztak meg megismételték a bulit?!
    Kettőért már három mityánk és három üdvözlégy penitencia járt! ))) ((( ”

    Itt is történt ilyen randalírozás ? Nem kell ilyen nívótlan rendezvényen részt venni, senkinek, mindenki az ígénye szerint válasszon, hol, mikor és miben vesz részt.

  33. beluska szerint:

    Kedves felix!

    Köszönöm az “együttérzésed”, de abszolút nem hiányzik nekem egyikőjüknek sem a bocsánatkérése. Nem bántottak meg, önmagukat minősítették hozzászólásaikkal.

  34. Perspektíva? szerint:

    Nahát, próbálkozzanak újra és újra, talán eredményes lehet, akár egy leánykérés is!
    “Kislány add a kezed……”

  35. felix szerint:

    Anikó(Krizantén utcából)
    Tudsz válaszolni beluska kérdésére vagy csak ennyi telik tőled?

  36. Anikó (Krizantém utcából)!
    Egy lájtos buliba egy-két emberölés, némi erőszak ma már belefér!
    Most már rend van! ))) 😛 (((

  37. beluska szerint:

    Kedves Anikó a (Krizantém utcából)!

    Hidd el, ha előre tudom nem megyek el – s nem magam miatt, a gyerek miatt.

    Csak én naív bíztam abban, hogy év alatt rend lett. Elhittem, hogy egy nyilvános rendezvényre nyugodtan ki lehet vinni egy gyereket, mert ide is jut a közterület felügyelőkből és rendőrökből az országzászló mellől és Csókakőről.

    Tévedtem…

  38. felix szerint:

    Vátesz , Vátesz.

  39. Mari nénye szerint:

    Ez már megint arról szóló vita,hogy mit tesz rosszul az önkormányzat! Beluska

  40. GONDOLKODÓ! szerint:

    Hölgyeim, Uraim látta-e valaki ezen az Ó-év búcsúsztatón Pabar Lajost?
    Tud-e valaki róla valamit? (gyógyulást kívánok neki)
    Minden Tiszteletre méltó HONFITÁRSAMNAK Eredményekben Gazdag Boldog Újévet Kívánok.

  41. felix szerint:

    A kérdés az, hogy közterület e a közterület, ha azon rendezvény folyik?

  42. Mari nénye!
    Gyorsan mondj valamit, amit jól tesz! 😛

  43. beluska szerint:

    Kedves Mari nénye!

    Én feltettem egy kérdést amibe megint bele lett keverve a politika. Gondolom a felvetésed azokhoz szól akik belekeverték, úgyhogy nem válaszolok rá.

  44. lolka szerint:

    beluska szerint:
    2012. december 30., vasárnap – 18:04
    -Kedves “beluska” elolvastam (igen “Gordon” tudok olvasni) az összes véleményt és csodálkozom…nem szeretném, ha az az érzés jönne le, hogy ki szeretnélek oktatni. De ha tudom hova megyek és milyen céllal, akkor egy kicsit kell tudni kombinálni (hideg lesz, kabátot veszek fel…közterület akkor sokféle ember lesz, ha ingyenes még többféle, elő szilveszter…akkor ital is és ha ital akkor cigaretta is)…Ilyenkor a szabadtéri rendezvényeken a szellő, vagy szél irányt lehet figyelni és úgy helyezkedni, hogy a füst ellenkező irányba szálljon. A rendezvény végére időzített tűzijátékra a hangulat már emelkedett, tehát egy kicsit hátrébb megyek, úgyis felfelé kell nézni, az távolabbról is látszik…(ne hozzám igazodjon már ezer ember, egy kicsit nekem is kell igazodni)…

  45. Bugi szerint:

    Beluska az elején még elismerte, hogy jó rendezvény volt. Miután azt jósolta, hogy cigánybuli lesz. Az volt az új kifogás, hogy az óév búcsúztatón, ahol pezsgővel is koccintottak az emberek, alkoholt is fogyasztottak. (Nooormáális???) Meg, hogy dohányoznak ott, ahol lehet. Ez engem is zavart, na de ha nem tilos, nem lehet büntetni.

    Na ennyit a sok hülyéről.

  46. lolka szerint:

    Bugi szerint:
    2012. december 30., vasárnap – 18:36
    -Írsz egy normális (kivételesen) hozzászólást és egy ilyen csúnya befejezéssel elrontod?…”Na ennyit a sok hülyéről.” ezt felesleges volt oda írni, de hát…

  47. beluska szerint:

    Kedves Bugi!

    Te egészen idáig a hozzászólásokat olvastad és azt kerested, hogy mely szavamat lehet kiforgatni és a visszájára fordítani. Nem válaszolok, mert sem te, sem Gordon nem a válaszra és megoldásra törekedtek, hanem szítjátok a tüzet.

    Ha esetleg tudsz érdemi választ adni az eredeti kérdésemre azt szívesen fogadom. Minden egyéb marhaság abszolút hidegen hagy.

  48. beluska szerint:

    Kedves lolka!

    Még mindig nem értem, hogy miért természetes jelenség az alkoholizálás és dohányzás egy olyan rendezvényen, ahol kisgyermekek nagy számban vannak jelen.

    Nem az egy pohár pezsgővel van baj, hanem az alkoholizálással. Nem is értem, miért kellett szegény dohányosokat kitiltani a BKV megállókból. Akit zavar a füst majd odébbáll, nem?

  49. lolka szerint:

    beluska szerint:
    2012. december 30., vasárnap – 18:48
    -Kedves “beluska” erre csak annyit tudok válaszolni, hogy aki a közösségi etikett íratlan szabályait nem tudják betartani (ember társaimra tekintet) azok otthon is a lakásban a gyermekek jelenlétében dohányoznak és italoznak és az ilyenektől nem lehet elvárni, hogy az utcán másokra tekintettel legyenek…sajnos…de azt m ég megemlíteném, hogy egy zebránál amikor piros én úgy állok meg, hogy esetleg valaki dohányzik a füst ne szálljon felém…amúgy amit a végén írtál tök jogos. “Nem az egy pohár pezsgővel van baj, hanem az……..”

  50. Ilona szerint:

    Szerintem nagyon jó volt a műsor, sajnos nem tudtam az ingyen pezsgőről..nem értünk oda a műsor elejére..biztos akkor mondták csak..A dohányzók tényleg zavaróak voltak..körülöttünk a sok kisgyerek..ő meg a tömegben fújják a füstöt..bunkoság a javából!

  51. joságos szerint:

    A közterületen való ital fogyasztásról /tiltásról,tilalomról/ nem törvény,hanem rendeletben meg alkotott jogszabály intézkedik. Ennek végre hajtási utasítása intézkedik azon kivételes esetekről melyekre tekintettel a tilalom fel függeszthető. A korlátozás időleges felfüggesztésének feltétele a hely pontos meg jelölése az idő ponttal együtt /tól-tolig/. Az erről szóló határozatot minden esetben az a szerv, hatóság hozza meg amely ebben illetékes és megfelelő hatás körrel rendelkezik. A mi esetünkben ez az ÖNKORMÁNYZAT! Ennek hiányában nem lehetne az adott helyen meg tartott rendezvényre italmérési engedélyt kiadni /forralt bor árusítása/. Az 1999.évi XLII.Tv /Nem dohányzok védelméről…/ az utcán való dohányzást nem tiltja.

  52. felix szerint:

    Ennyi!
    Nem mellé duma, hanem válasz.

  53. Bugi szerint:

    A dohányzást be kellene tiltani az ilyen eseményeken. Mérhetetlen önzőség rágyújtani akkor, amikor több száz gyerek van egy rendezvényen.

    Én nem látok veszélyt abban, hogy egy óévzárón alkoholt is isznak az emberek. Ez ilyenkor teljesen normális, beluska pedig abnormális, ha ezt látja problémának.

    A lényeg, hogy nagyon jó buli volt, és remélem lesz ilyen jövőre is. Cigistoppal. Aki rohasztja a tüdejét, menjen távolabb, egy kijelölt tüdőrohasztóhoz.

  54. beluska szerint:

    Eddig tartott a türelmem te agyatlan, abnormális fideszes önkormányzati pojáca. Anyukádnak a kóchengeres valagát nyald fényesre jovőre az idei narancsvalagak után. Jobban jársz ha visszafogod magad, mert valaki meg fogja unni a pofátlan sértegetéseidet apafej. Jobb ha hiszel nekem, mert a végén nem engem, hanem téged fognak tepsiben elvinni a jövő évi szabadtéri leprapartiról.

  55. kispajtás szerint:

    beluska, ha jövőre is lesz buli, javaslom, hogy az az SZTK.-ban legyen. Ott sem inni, sem dohányozni nem lehet, csak azt kéne megdumálnunk, hogy a nögyógyászat vagy az urológia előtt legyen a színpad 🙂

    Egyébként baromi mázlid van, mert a felvetéseidre eddig sem a “nagyapó”, sem a Manitu nevű kommentelők még nem ugrottak.
    De ami késik, nem múlik, csak figyelj…!!!

  56. Mari nénye szerint:

    beluska szerint:
    2012. december 31., hétfő – 20:02
    Eddig tartott a türelmem te agyatlan, abnormális fideszes önkormányzati pojáca. Anyukádnak a kóchengeres valagát nyald fényesre jovőre az idei narancsvalagak után. Jobban jársz ha visszafogod magad, mert valaki meg fogja unni a pofátlan sértegetéseidet apafej. Jobb ha hiszel nekem, mert a végén nem engem, hanem téged fognak tepsiben elvinni a jövő évi szabadtéri leprapartiról.

    Na azért csak kiugrott a nyuszika a bokorból 😀

  57. Mari nénye szerint:

    Azért megjegyzem Én nem iszom nem dohányzom,de ha ilyen és hasonló rendezvényen részt vennék (amit nem teszek mert nincs időm rá)akkor bizony számítani kell arra,hogy többféle embertípus vesz részt rajta! A hontalanokat eleve nem lehet kizárni mert eléneklik neked kedves Beluska,hogy miénk itt a tér . Én személy szerint a kis unokám nem vinném ilyen rendezvényre! Buék neked és az újévi fogadalmaim között szerepeltetem:Én a Fideszre adom le a voksomat továbbra is! Sajnállak is mert ez szerintem egyre rosszabb lesz……..neked 😀

  58. Éva szerint:

    Mindig kiugrik a nyúl a bokorból.

  59. Mari nénye szerint:

    Az ki az ugrálós álszentjit nekije 😀

  60. Mari nénye szerint:

    Ja és ami ingyen van az ingyen van még ha sziszegnek az “adófizetők” akkor is!

  61. beluska szerint:

    Hiába is próbálkozol Mari nénye, nem ülök fel a provokációdnak. Átlátszó vagy mint egy csipkebugyi.

  62. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Beluska szerint: az embert minősíti az ilyen “alkohol és füstmentes ” ? december 31-ei hozzászólása. Gratulálni tudok, hogy így elszakadt a cérnája, ilyen szépen kioktat és fogalmaz valakit. ” nem ülök fel a provokációdnak ” mégiscsak felült ! a kultúrált fogalmazásával, válaszadásával ? !
    Lehet tanulni az esetből nem kell kisgyerekkel elmenni ilyen “nívótlan “rendezvényre, utcai bálra, ahol alkoholt fogyasztanak és dohányoznak.

  63. Mari nénye szerint:

    Na igen! És még én vagyok átlátszó csipkebugyi 😀

Itt lehet hozzászólni !