Ki olvas szebben?

Csepel.hu, Csepel.info

A kerületi alsó tagozatos tanulók hagyományos „Szépolvasó versenyét” a Kék Általános Iskolában rendezték meg a közelmúltban. A megmérettetés célja az olvasás iránti érdeklődés felkeltése, az olvasmány, mint élmény átéreztetése s a tehetségek felkutatása volt – tájékoztatta a csepel.hu-t Baksainé Tőzsér Edit kerületi alsós tantárgygondozó.

A résztvevőket Tikosné Turi Erzsébet igazgató köszöntötte, majd az iskola diákjai rövid műsorral kedveskedtek.

A verseny két korcsoportban zajlott: a 3. évfolyamos tanulók egy szépirodalmi szöveget, míg a 4. évfolyamosok az előbbi bemutatása után egy ismeretterjesztő szöveget is felolvastak. A zsűri a pontos, értő olvasás mellett értékelte a szövegrész hangulatának érzékeltetését, valamint a hallgatósággal való kapcsolatteremtést. A tanulók igyekeztek tudásuk legjavát nyújtani. Dicséretes felkészültségükért a bírálóktól emléklapot, a dobogós helyezést elérők a Mozaik Kiadó oklevelét és könyvjutalmát vehették át.

A díjazottak neveit az alábbi linken olvashatja el.

csepel.hu

Egy hozzászólás “Ki olvas szebben?” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    Nagyon nagy kár, hogy a jövő nemzedékének felkészültsége nem érdekel senkit a felnőttek közül. Vajon a tanárok hová lettek?! Hiszen az Ő nevelési, oktatási területeken végzett munkájuk köszön vissza, így, vagy úgy.
    Áldott Karácsonyi Ünnepeket Minden Tiszteletre méltó honfitársamnak.

Itt lehet hozzászólni !