Megaszerelem a Voice-ban!

Blikk.hu

Kiderült, kinek énekelte Veres Mónika olyan szenvedélyesen a meghallgatáson Tóth Gabi Jöjj még című dalát.

A Voice sztárja boldog párkapcsolatban él, szerelme ráadásul szintén nem ismeretlen a tehetségkutatók rajongóinak, Veres Mónika kedvese ugyanis a Megasztárban megismert Adam’s Comedy frontembere, Tóth Ádám , aki annak idején, 2010-ben a Megasztár5-ben versenyzőtársával, Lakatos Yvettel járt, másfél év után azonban szakítottak, amelyet Ádám kezdeményezett.
A zenész és Mónika nyár vége óta alkotnak egy párt, egy ideje pedig már együtt is élnek, a fiatalember ugyanis feladva korábbi, gyulai életét, a fővárosba költözött szerelme miatt.

Móni és Ádám igyekezett titokba tartani szerelmüket, ezért ők nem is szerettek volna erről mesélni. Az ismeretségi körükben azonban mindenki tudja, hogy egy munka hozta össze őket, sőt, az sem titok a barátaik előtt, hogy előbb dolgoztak együtt a fiatalok, mint hogy találkoztak volna.

Mónit a nyáron felkérték, hogy az Adam’s Comedy egyik készülő dalához vokálozzon, ám miközben a fiúk Gyulán foglalkoztak a nótával, addig Móni Budapesten végezte a dolgát. Így a két fiatal akkor még csak az éterben „találkozott”, e-mailen leveleztek arról, mi is az elképzelés.

Aztán jött egy gyulai fellépés, Veres Mónika a Blues Brothers formációval utazott a távoli városba, ahol végre személyesen is megbeszélhették a dallal kapcsolatos tapasztalataikat. Aztán már mást is – viccelődött a pár egyik barátja, aki szerint Móni szabályosan kivirult Ádám mellett. Igazán jót tett neki a szerelem.

Veres Mónika ugyan hosszú évek óta dolgozik a magyar könnyűzenei iparban és még a tehetségkutatók világa sem teljesen ismeretlen számára, hiszen több Megasztárban volt vokalista, a mostani szerep, hogy egy produkcióban ő maga a főszereplő, teljesen új élmény számára. A barátok szerint többek között ezért is van akkora szerencséje Ádámmal, aki pontosan tudja, mivel jár egy ilyen volumenű produkció részének lenni, így maximálisan meg is érti, ha Mónikának a Voice miatt jelenleg több elfoglaltsága van.

Úgy hírlik, Ádám mindenben támogatja Mónit és szorít neki, hogy minél előbbre jusson. A szerelmes énekesnő a Voice pénteki első élő adásában egy gyönyörű karácsonyi dalt énekel majd. Az előadását minden bizonnyal még szebbé teszi majd a tény, hogy ez lesz az első közös karácsony a párjával.

Forrás: Blikk.hu

Itt lehet hozzászólni !