Vádemelés a gyilkos nyugdíjas ellen

HavariaPress, Hírextra

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség annak a nyugdíjaskorú férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint tavaly ősszel agyonverte idős élettársát közös, csepeli lakásukban – értesült a HavariaPress.

A 65 éves férfi 2007. október 20-án éjszaka veszett össze a 75 éves asszonnyal a XXI. kerületi, Ív utcai lakásukban, s a vita a férfi részéről tettlegességig fajult, aminek következtében a nő a helyszínen belehalt súlyos fejsérüléseibe.

A vizsgálat során a nyomozók megállapították, hogy korántsem ez volt az első eset, hogy rendőröknek kellett intézkedniük az idős pár csepeli lakásán: a férfi már három héttel korábban is úgy helybenhagyta az asszonyt, hogy az súlyos sérülésekkel került kórházba. Az ügy nyomozását a rendőrség a napokban lezárta, s a tettét beismerő férfival szemben vádemelést javasolt a Fővárosi Főügyészség számára, emberölés miatt.

Forrás: Hírextra

Egy hozzászólás “Vádemelés a gyilkos nyugdíjas ellen” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Ez aztán a nyomozás! Gratulálok a fakabátoknak! 2007. oktober. 20. tól 2008. szeptember. 18-ig 334 nap telt el! Ennyi idő alatt ezt tudták deríteni, hogy vádemelési javaslatot tettek az ügyben. DADOGVA NYOMOZTAK? Mi tartott eddig? Na ezért van ez a sok rendőr vicc. Nálam a nevemet nem tudták leírni! Mihály vagyok NEM Miklós!

Itt lehet hozzászólni !