Újabb autót kapott a csepeli rendőrség

Csepel.info – Mr.Gabee

Mint arról a híradásokban lehetett hallani, az Opel Magyarországé volt a legjobb a járőrautókra adott ajánlatok közül az Országos Rendőr-főkapitányság közbeszerzési tenderén, így 1.250 Astra Classic került be a rendőrségi autóparkba. Az autók az Opel bochumi gyárában készültek. Az Astra Classic járőrautókba az Opel Szentgotthárd gyárában készültek az 1.6-os 115 lovas benzinmotorok.

Szentgotthárd egyébként főszerepet játszott egy 15 évvel ezelőtti rendőrségi beszerzésben is. 1997-ben az akkor még az első generációs Astrákat is gyártó üzem szalagjain készült az a 938 darab járőrautó, amely hosszú ideig az Opel legnagyobb közbeszerzési sikere volt. Az egyik autó mostantól a csepeli bűnüldözést szolgálja.

csepel.info

4 hozzászólás “Újabb autót kapott a csepeli rendőrség” bejegyzésre

  1. Dr. grün szerint:

    Újabbat vagy még egyet?!
    Mert, ha még egyet, akkor az eggyel kevesebb roki-parkolót jelent a TESCO-nál! 😛

  2. mamika szerint:

    az autóhoz még egy sofför is kéne, meg egy jó rendőr is, aki Csepelen talán sikeresebb lenne a feltárásban, a sok lakásfeltörés, kocsilopás stb. valamit tenni kéne már kedves rendőrbácsik,,,, nem csak az utat figyelni kit lehetne megsarcolni, hanem tenni tenni és tenni ezért a kis csepeli közösségért, hogy ujra nyugodtan aludhassunk, vásárolhassunk és sorolhatnám még tovább mi hiányzik most ami régen megvolt.

  3. Barkóczi Zoltán szerint:

    A fotón még a régebbi Ford Focus van… khm…

  4. Lakó1214 szerint:

    Egyszer már szanálták az Opeleket, jöttek a Fordok, majd a Skodák. A Skodákkal van tele a világ egy része, de Opelről nem tudok, de ide valamiért biztos jó?!

Itt lehet hozzászólni !