Csatornázás: módosul a 35-ös busz útvonala

Csepel.info, BKK

Változás lesz a buszok közlekedésében, Kép: Wikipédia

Csepelen a Jókai utcában november 26-án, hétfőtől várhatóan egy hónapig csatornát építenek, emiatt a 35-ös autóbuszok módosított útvonalon közlekednek – értesült a Csepel.info.

A munkálatok idején a Csepel, Csillagtelep felé közlekedő 35-ös autóbuszok a Gubacsi híd Ady Endre út Kossuth Lajos utca módosított útvonalon közlekednek. A Szőrmegyár, Corvin út, Weiss Manfréd út megállóhelyeket nem érintik, de az Ady Endre úton megállnak a Papírgyárnál és a Védgát utcánál a 36-os, 148-as, 151-es, 948-as autóbuszok megállóiban.

3 hozzászólás “Csatornázás: módosul a 35-ös busz útvonala” bejegyzésre

  1. NagyonSzeretemCsepel-t szerint:

    Kérem szépen azt, aki tud nekem válaszolni segítsen!

    Örülök, hogy akiknél eddig nem volt, most már van csatorna. Ez biztos sokat segít a csepeli családoknak. A kérdésem viszont az, hogy amit össze b***tak újonnan, vagy pár éve tökéletesre megcsinált utakat azok így is maradnak??? pl.: Völgy utca, Szent Miklósi út, Szent István? Ahol a munkások jártak ott olyan rossz minőségű lett az aszfalt hogy folyamatosan kerülgetnem kell. Nagyon elszomorít és mélységesen felháborít hogy oda hányják az új aszfaltot és hullámos, nincs szintre hozva, kilóg vagy még jobban besüllyed a csatorna fedő. Tönkre tették a még tényleg szépen járható aszfaltot, és nincs bajom a munkálatokkal, bár inkább káosznak nevezném, hogy a párom nem tudom dolgozni vinni királyerdőbe mert minden út le van zárva vagy terelés. Igazából még ez sem lenne nagy gond, mert jó, meg kell csinálni, alkalmazkodunk mi is. De ahhoz kikérem magamnak és a többi autós társamnak is, hogy alkalmazkodnunk kell a minősíthetetlen végeredményhez. Ha már felbontották és az Önkormányzatunk úgy döntött van pénz a korszerűsítésre, miért, könyörgöm miért nem lehet egy kicsivel minőségibb aszfaltot húzni a munkaterületre? Ez így marad? Ennyi? Ez komoly?????
    Vagy az a válasz hogy “””””””majd'”””””” megcsinálják? Hát megint pénz költünk az újra aszfaltozásra? Nem lenne egyszerűbb akkor megcsinálni?? Megint jól jár ezen valaki nekem pedig tönkre megy a lengéscsillapítóm????

    Mélységes mély elnézést, és egy pici toleranciát kérek szépen minden kedves olvasótól a felháborodásom és szóhasználatom tekintetében. De úgy érzem hogy ez közös kérdés, és nem csak engem érdekel hogy milyen minőségű utakon járunk szeretett kerületünkben. Kérem szépen miért?

    Válaszoljon nekem kérem valaki, aki talán többet tud. Köszönöm szépen, szép napot!

  2. csaba péter szerint:

    Egy biztos aki ma ráköt a csatornára annak rá megy a gatyája.

  3. csapajev szerint:

    Kedves NagyonSzeretemCsepel-t !

    Miután már hosszú ideje levelezek különféle “fórumokkal”,bőven van információm!!!!
    Egyrészt van egy zöld szám:06 80-296-830
    Másrészt e-mail cím is: info@eloduna.hu
    Továbbá egy olyan ígéret,amely szerint ezekkel az “ÜGYEKKEL” a Fővárosi Városüzemeltetési Osztály foglalkozik…..,/Szombathy Judit: 327-1000/
    Nagyon sok reményt sajnos nem fűzhetünk a megoldásokhoz,nekem október 05.-én ígérték,hogy hamarosan….!!! válaszolnak.
    Mindenesetre a türelmemet ?? már előre megköszönték…

Itt lehet hozzászólni !