Szociális bázis – Tarlós István Csepelen

Csepel.info

Logo

A 2008-as Szociális Népszavazás elsöprő erejű sikere megmutatta, hogy mekkora ereje van a közös értékekért való összefogásnak. Ennek folytatását szeretné megalapozni az a Polgári Szociális Bázis nevű kezdeményezés, melyhez hétfőn este az érdeklődő csepeliek is csatlakozhatnak – értesült a Csepel.info.

Szeptember 8-án, hétfőn este 18 órakor Tarlós Istvánt látja vendégül a csepeli Fidesz az Ifjúsági Táborban (Hollandi út 8.). A fórumon lehetőség nyilik csatlakozni ahhoz a Polgári Szociális Bázis nevű kezdeményezéshez, amelyet Tarlós István, a népszavazási kampány vezetője, dr. Iván László orvosprofesszor, dr. Sztrémi Melinda, Salgótarján polgármestere, Bús balázs III. kerületi polgármester és Soltész Miklós, Kontúr Pál valamint Varga József országgyűlési képviselők indítottak útjára.

12 hozzászólás “Szociális bázis – Tarlós István Csepelen” bejegyzésre

  1. szemét csepelinfo! szerint:

    Tarlós István legutóbb kurvaanyázott. Kicsit mocskos a szája.

  2. LB szerint:

    Hát az nem mostanában volt.
    De inkább mocskos legyen, mint hazug! Ugye tudod, kire gondoltam?!

  3. Laja szerint:

    Érdekes, én nem hallottam. De egy embert egyébként is a cselekedetei határozzák meg. Tarlós a rend embere. Minden, amit tesz, ezt támasztja alá.

    Te pedig csak egy kis szoci bérenc vagy. Egy kis személyiség nélküli végrehajtó. Látod, téged ez határoz meg.

  4. Lora :) szerint:

    esetleg egy közös bográcsolás? 🙂 én elmegyek, ha valaki elvisz magával, csak a szlogen kedvéért 🙂 mindenki hozzon magával legalább egy embert 🙂

  5. grál szerint:

    Tarlós őszinte, röhögnöm kell. Fideszbérenc, orbánka parancsol, ő meg teszi amit mondanak neki. Laja biztos apádtól tanultad milyen szoci bérncnek lenni.

  6. Laja szerint:

    Nem volt szép ez a megjegyzés. Nincs is benne igazságtartalom. Az apámnál kevesen utláják jobban a kommunistákat. Bizony, jól hallod. A kommunistákat, mint te grál!

    Te mit is csinálsz itt ezen a fórumon? Parancsot hajtasz végre. És mint a kis barátodnál, téged is csak ez határoz meg.

  7. admin szerint:

    grál, a nemi szervek emlegetését hagyjuk már ki az utálkozásból: én ezt utólag megtettem. A vélemény szent, de nem kell még primitívnek is lenni.

  8. Laja szerint:

    Köszi admin! Megkell rendszabályozni ezt a kics scöp grált! 🙂 🙂 🙂

  9. Wass Albert barátja szerint:

    ” kedvelem” Grál stílusát! Semmi konkrétum, ha csak ennyi baja van Tarlóssal, akkor szóra sem érdemes. Megjegyzem, ha csak egy ” ilyen” öszinte ember lenne Fletó közelében már régen elhúzott volna délre v alakban! Táncolj fletó!!!!!!

  10. csollány szerint:

    Kétségbeesett appartcsikok attól félnek, jön majd egy új kormány, és ezt a jelenlegi, siralmas teljesítményt felűl múlja. Egy marad nekik: a sértegetés, ennyit tudnak!

  11. grál szerint:

    Laja te meg egy szaf vagy. Köszi moderátor, akkor így lehet, jellemzően alattomosan, mint orbánék teszik a dogokat.

  12. Székely szerint:

    Grál, szerintem neked nincs semmi mondanivalód.

Itt lehet hozzászólni !