Jimmy-emlékdíj: Limuzinok a csepeli munkásotthon előtt

Napi Ász, Zoom.hu

Jimmy

Zajlik a készülődés a hetedik Jimmy emlékdíj-átadásra. “Igazi szenzációval készültünk az idén, hiszen drága testvérem fia, Krisztián is színpadra lép. Természetesen Árpy is énekel a családból, de a hazai zeneélet számos más kiválósága is koncertet ad” – árulta el Jimmy testvére, Marietta.

A tervek szerint Jimmy édesanyja is köszönteni fogja a megjelenteket, ám ha egészségi állapota ezt nem teszi lehetővé, felvételről hallhatják majd szavait. Az viszont biztos, hogy a fellépőket limuzinnal szállítják a helyszínre, s vörös szőnyegen sétálnak majd a csepeli munkásotthon színháztermébe. A Jimmy emlékdíj átadására szeptember 13-án, 18 órakor kerül sor, jegyeket a Csepeli Munkásotthon (Árpád út 1.) portáján lehet venni, további információt pedig a (061) 276-7733-as vagy a (061) 789-0187-es telefonszámon kaphatnakaz érdeklődők.

4 hozzászólás “Jimmy-emlékdíj: Limuzinok a csepeli munkásotthon előtt” bejegyzésre

  1. matyi szerint:

    Mi ott leszünk!!

  2. Papi szerint:

    Kíváncsi lennék a bérleti díjra.

  3. BB szerint:

    Eladó 2 jegy a szeptember 26-i Jimmy emlékgálára. Fellépők névsora itt: http://zene.hu/image/db_event/.420×560/37875.jpg Érdeklődni lehet Csermák Istvánnál, a (70) 254-7117-es telefonszámon.

  4. petróczi zsuzsanna szerint:

    sajnos mi nem tudunk elmenni

Itt lehet hozzászólni !