2,9 milliárdért rendeltek bútort Gyurcsányék

Hír TV

Veres János dolgozószobája

Veres János dolgozószobája

Évi nettó 2,9 milliárd forint közpénzért rendelt bútorokat és kapcsolódó szolgáltatásokat a Gyurcsány-kabinet. A központosított közbeszerzésben közel ezer állami intézmény érintett, a többi között a társadalombiztosítási szervek, a Központi Statisztikai Hivatal, a Gazdasági Versenyhivatal.

Az irodabútorok beszerzésére kiírt pályázathoz uniós forrásokat is igénybe kíván venni a kormány. A Medgyessy- és Gyurcsány-kabinet 2002 óta 26 milliárdot költött az állami intézmények bútorállományának lecserélésére. (Hír TV)

9 hozzászólás “2,9 milliárdért rendeltek bútort Gyurcsányék” bejegyzésre

  1. Lexon szerint:

    Igen, 2.9 milliárd forint valóban hatalmas összeg. A hír szerint ezer állami intézményrôl van szó. Tehát átlagosan 2.9 millió forint jut egy intézményre. Azért ez nem olyan hatalmas pénz, aki rendezett már be irodákat, az tudja, hogy 3 milliót nagyon hamar el lehet költeni néhány bútorra.
    Az megint más kérdés, hogy minek kell évente-kétévente új bútor az állami intézményekbe… (igen, tudom a választ, csak költôi kérdés volt)

  2. Bubus szerint:

    Lexon, ne legyél már naiv. Nem a melósok bútorait cserélték ki.

  3. miska72 szerint:

    Nem a bútor a lényeg! Tökmindegy, hogy milyen a bútór, ha GAZEMBER munkát végeznek! Azért mert valakinet több millióba kerül az ítóasztala, attol még rossz döntéseket is aláírhat rajta. A hiba NEM a bútorokban

  4. miska72 szerint:

    A hiba, NEM a bútorokban van, hanem a FEJEKBEN!

  5. Lexon szerint:

    Nem, nem vagyok naív, arról már régen leszoktam.
    Persze, hogy nem a melósok bútorait cserélik le, pont ezért írtam, hogy a 3 millát milyen könnyû összehozni. Az csak néhány exkluzív(abb) bútorra elég.

  6. Sphere szerint:

    Nekem az a véleményem, ha egy műintézmény rosszul működik nem a bútorokat kell kicserélni !

  7. jani szerint:

    Mindig kiderül, hogy van itt pénz csak nem arra fordítják, amire kellene ill. szükség lenne. Ez a butor beszerzés is lehet hogy valami “csokos ” malmára konkrétan a zsebére hajtja a hasznot !
    Azért kell cserélni mert kiborult egy pohár viz az asztalra !!!!!??????
    Lehetne sorolni az ügyeket, de minek ! Sajnos mindig mindent megmagyaráznak, vagy ahogy szokás kitalálnak valami hazugságot.
    Úgy látom már kezdenek látni az emberek nemcsak néznek ! Már csak tenni is kellene valamit. ! Leginkább majd a választásoknál !

  8. miska72 szerint:

    Tisztelt Sphere!

    Egyetértünk! Akkor fel kell álni az asztaltól, és át kell adni a helyet másnak.

  9. én szerint:

    A tolvaj, szélhámos, embersanyargató szuperbútorok között is az marad!!!!

Itt lehet hozzászólni !