A Sétáló utcai könyvtár októberi programjai – Farkas Bertalan is Csepelre látogat

FSZEK, Csepel.info

2012. október 2. (kedd ) 17 órakor : MASAT-1, az első magyar műhold – találkozás a csepeli tervezőkkel , Czifra Dáviddal és Bükkfejes Andrással. Díszvendég: Farkas Bertalan űrhajós.

2012. október 3.(szerda) 14.30 órakor : Biztonságos időskor 1.rész – fogyasztóvédelmi és bűnmegelőzési előadás. Ha már vett részt termékbemutatón, ahol be akarták csapni… Meghívott előadónk: dr. Fülöp Zsuzsa a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatal szóvivője.

2012. október 3. (szerda) 16.00 órakor : Biztonságos időskor 2.rész – Lakásmaffia, eltartási szerződések : célkeresztben az idősek – bűnmegelőzési előadás . Meghívott előadónk: Török-Szabó Eszter, az Európai Sors-Társak Közhasznú Egyesület, a lakásmaffia áldozatai érdekképviseleti szervezetének elnöke .

2012. október 5. (péntek) 10 órakor : Jóga 60 év felett ! A jógagyakorlatok jótékony hatásai – bemutató foglalkozás . A mindenki számára egyszerű és könnyű gyakorlatokat ki is lehet próbálni ! .

Előadó: Palotainé Jánoshegyi Tünde – alternatív mozgás-és masszázsterepauta, jógaoktató .

Helyszín : Sétáló utcai Könyvtár, 1211 Budapest, II. Rákóczi F. út 106.

A programok ingyenesek.

A rendezvények “Az aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve 2012” eseményhez kapcsolódnak, és részei az Országos Könyvtári Napoknak, melynek sorozatcíme: “Könyvtárak az aktív idősödésért”.

A rendezvényt támogatja az Európai Sors-Társak Közhasznú Egyesület, az Informatikai és Könyvtári Szövetség, és a Nemzeti Kulturális Alap.

csepel.info

Itt lehet hozzászólni !