Felhívás: Aranylakodalom Csepelen

Csepel.hu

Csepel Önkormányzata várja azok jelentkezését, akik 2012-ben ünneplik házasságkötésük 50., illetve 60. évfordulóját, és szeretnék azt a polgári házasságkötés szertartása szerint Németh Szilárddal, Csepel polgármesterével megerősíttetni.

Jelentkezni az alábbi adatok megküldésével lehet:
– Férj neve, feleség neve (lánykori név)
– Lakcím
– Telefonszám

Kérjük, hogy a levélhez csatolják megismerkedésük rövid történetét és a házassági anyakönyvi kivonatuk másolatát is.

Cím: 1211 Budapest, Szent Imre tér 10.

Jelentkezési határidő: 2012. október 15.

Kérjük a cím és a telefonszám pontos megjelölését, mert a házasságkötés idejéről és helyéről külön értesítést küldünk minden kedves jelentkezőnek.

A borítékra írják rá: “Aranylakodalom Csepelen” és az Anyakönyvi Irodának címezzék. Köszönjük.

csepel.hu

9 hozzászólás “Felhívás: Aranylakodalom Csepelen” bejegyzésre

  1. Princess szerint:

    Milyen szép dolog a szerelem… <3
    Annyira megható, mikor látok egy idős házaspárt, akik figyelnek egymásra. Olyan szép, hogy megannyi év után is fogják egymás kezét, és kölcsönösen tisztelik egymást.

  2. Jeges mosoly szerint:

    A mi Szilárdunk minősíthetetlenül hülye.
    Nagy örömömre nekünk jutott ez a mini diktátor.
    Évekig senkinek hívták még a Fideszben, most meg nem tud betelni saját magával.

  3. Bugi szerint:

    Jó ötletnek tartom. Mosolyka, már bocs, de attól, hogy te valakit valamiért gyűlölsz (nálad láthatóan az emberiség kilenctizede ide tartozik), még lehet jó kezdeményezése.

  4. Jeges mosoly szerint:

    Bugika!
    Inkább szánom a mi Szilárdunkat, mint gyűlölöm. Ez már nem pusztán émelyítő, hanem inkább sajnálatra méltó. Vigyázzunk erősen, nehogy még a végén kötelező is legyen vendégül látni ezt a félkegyelműt. Előbb csak lagzi, később keresztelő, születésnap, Húsvét, Karácsony. Még a végén a mi Szilárdunk lesz a mennyből az angyal, aki leszáll közénk és megáld minket.

  5. kutyafül szerint:

    Jobb lett volna ha ez a baromarcú anyakönyvvezetőnek ment volna, meg “szalagátvágónak”! Ilyen önimádó embert!!

  6. kilgore trout szerint:

    Pestszenterzsébeten rég megtette ezt a gesztust az önkormi. Jól esik az ilyen az idős házaspároknak, pártállástól függetlenül.

  7. Erik szerint:

    Szerintem is jó ötlet. Ilyenkor pedig a polgármester csak polgármester, és nem XY. Egy funkciót lát el. Aki nem szereti, ne nézze. De csak mert Németh Szilárd kezdeményezte azt Csepelen, ami máshol már évtizedek óta működik, még nem lesz Németh Szilárd egy bunkó. Miért is lenne?

  8. kutyafül szerint:

    Rendben! De ha már ennyire fényezi magát, akkor miért nem a csepeli anyakönyvvezető adja össze őket? Amióta ő van “hatalmon” semmi más nincs, felhívásokon, emléklapokon csak az ő aláírása. Ennyire el van telve magától!? Szörnyű!!

  9. Jeges mosoly szerint:

    Vigyázzunk, nehogy ez a drága Szilárd még a végén szobrot állíttasson magának. Jeles napokon pedig megkoszorúzná saját szobrát. Amennyire imádja saját magát, kinézem belőle.

Itt lehet hozzászólni !