Baleset az Erdősor utcában

Csepel.info

Két autó karambolozott szombat este 22:45 és 23:00 között az Erdősor utca – Szabadság utca kereszteződésnél. A baleset során személyi sérülés is történt, a sérültek között gyerekek is voltak. A baleset miatt a 159-es busz nem közlekedett, az utasoknak le kellett szállniuk a járműről – tájékoztatta lapunkat egyik olvasónk.

Akinek bővebb információja van az írjon a fórumba.

csepel.info

17 hozzászólás “Baleset az Erdősor utcában” bejegyzésre

  1. Zoli049 szerint:

    Most ez hogy van? Egyik bele a másikba, valahogy, felborította és ott áll alatta???

  2. Doki szerint:

    A Szabadság utcából kifelé tartó autó kapta oldalba az Erdősoron közlekedő kocsit. Valószínűleg a Szabadság utcából kifelé jövő nagy sebességgel vágódott bele a másikba, azért borult fel.

  3. lolka szerint:

    AZÉRT MÁR KÉT ÉV ELTELT AZ ÍGÉRETEK ÓTA….A KERT VÁROSI LAKÓ KÖRNYEZETEK KÖZLEKEDÉSÉNEK RENDEZÉSE (bla…bla…). MOST NEM LÁTTAM A BALESETET, DE SAJNOS HETENTE, VAGY EZEN A SARKON, VAGY A MÁSIKON SAJNOS LÁTHATNÁNK…MOST MÁR JÓ LENNE TENNI VALAMIT, ÚGY EBÉD FŐZÉS ELŐTT, KÖZBEN, VAGY UTÁNA. SZEMÉLYI SÉRÜLÉS, ANYAGI KÁR JELENTŐS ÁLTALÁBAN A BALESETEKNÉL. DE MAJD HA VALAMELYIK HÁZAT, HÁZAKAT FOGJÁK ÖSSZEDÖNTENI…MINT 1968-n AMIKOR AZ 59-s BUSZ LETAROLTA A SARKI HÁZAT MAJDNEM…HÁT NE VÁRJUK MÁR MEG, MERT EGY FA…..LAP KITALÁLTA, HOGY A CSEPELI ÚT ASZFALTOS LEGYEN…LE LEHET AZT AZ UTAT ZÁRNI, VAGY EGYIRÁNYÚVÁ ALAKÍTANI…NE VÁRJUK MEG A TRAGÉDIÁT, AMIT NEM TUDUNK, HOGY MEKKORA LESZ!

  4. xy szerint:

    kedves lolka, csepeli ut egy nagyon jol közlekedést biztositó tehermentesitő utszakad ahol még 70km/h is engedik. agglomeráciobol bejáróknak nagyon ideális választás.miota megvan mi is ha tököl felöl az uj gerincuton jövünk rendkivül sok idöt és fáradságot üzemanyagot megtakaritunk. Csepeli utat nem egyirányusitani kell hanem van igéret hogy lámpás keresztezödés lessz szabadság utcai folytatásánál ahol a balaeset is történt.

  5. maminti szerint:

    Lolka, házat éppen nem döntöttek össze, de a sarki lakó kerítését igen. Nem először. Valamit nagyon meg kéne ott változtatni.

  6. lolka szerint:

    xy szerint:
    2012. július 30., hétfő – 07:59
    …Az ígéret arra volt, “…felül vizsgáljuk a Szabadság utca forgalmát”…(2010 választási ígéret)…Nagy ívben le……m, hogy Tökölről, Szigetújfaluból, Szigetcsépről, Szigethalomról a kis csendes utcákból kényelmesen beautóznak és itt a Szabadság utcában, Erdősor utcában szívnak az itt lakók…nem lehet ablakot nyitni a kipufogó füsttől a zajtól és még este sem, mert akkor megy a száguldozás a sarkon meg a töröm -zúzom társas játék…El lehet terelni a forgalmat vissza a II. Rákóczi Ferencre és onnan a Kossuthra, vagy a “gerincútra” aminek a harmadik szakaszát valóban nagyon frappánsan, ügyesen megcsinálták Szigethalomtól a gyűrűig…Ott biztos besegített a szervezésbe “Terry Black” itt meg megy az ebéd főzés…a nagy hatalmas választási ígéretek…(bocsi előzőleg nem jól írtam nem a Csepeli utat, csak a Plútó utat kéne egyirányúsítani…régen volt a neve Csepeli út)…

  7. lolka szerint:

    maminti szerint:
    2012. július 30., hétfő – 08:54
    1968- Csillagtelep felől érkező 59-es BKV busz az Erdősor és Kölcsei sarkon tarolta a kerítést és az épület sarkát….Kb. egy hónappal előtte egy dömper ütközött a busszal…az elmúlt években heti rendszerességgel törik egymást a járművek, pedig lámpa van…előbb, utóbb tragédia lesz NE VÁRJUK MEG !…

  8. Zizi szerint:

    Pont a mentő után 1 perccel jártunk arra. Durva látvány volt. Nem forgalomterelés kell, hanem egyszerűen egy nyomorult lámpa. Bár vannak, akiknek az se számít, ha piros van…

  9. lolka szerint:

    A SZABADSÁG UTCÁBÓL E L K E L T E R E L N I A FORGALMAT! A II. Rákóczi Ferenc úton olyan a “nagy a forgalom”, hogy fényűzően a busznak külön sávja van…félóránként elmegy egy busz, hát tiszta röhej az egész…
    NE VÁRJUK MEG A KÖVETKEZŐ TRAGÉDIÁT! A másik micsoda hülyeség Erdősoron és a Kölcsein tele zöldnél lehet balra-jobbra kanyarodni…ha nekem tele zöld van és balra kanyarodnék várom, hogy a szembe jövő elmenjen, mert nem tudom, hogy neki piros a jelzés…

  10. Ditte szerint:

    Szabadságot a Szabadság-Erdősor-Kölcsey utcáknak! Csendet és nyugalmat az L4-es lakóövezetbe!

  11. Álmodozo szerint:

    Az Erdősor utcán a Rákóczi Ferenc út irányába közlekedő merci elé kikanyarodott a Szabadság utcából kikanyarodott az a felismerhetetlenségig összetört autó ami a kerítés oldalán van. Abban az autóban 3-an utaztak, egy hölgy két kisgyerekkel. “Szerencsére” tudomásom szerint kisebb horzsolásokkal, és egy “nagyadag” sokkal ők 3-an megúszták a balesetet. A merciben (ami “valószínűleg” 49 km/h sebességgel ment) ülő úr és kutyája megúszta a balesetet, a vele utazó hölgy igen furcsán tartotta a csuklóját( valószínűleg eltört).

  12. Álmodozo szerint:

    Amíg az Arany János utca nem lesz leaszfaltozva addig ebben a kereszteződésbe nem lesz lámpa rakva… Nem kellene semmi más csak egy kis odafigyelés, meg a közlekedési szabályok betartása. Csak ez az utóbbi nem megoldható ha egyszerűen “sikk” ma keresztbe tenni a szabályoknak!

  13. Béla szerint:

    Majd átkeresztelik másra mondjuk Zbiegnew Mulionskoieriszre és ezzel a probléma meg van oldva. Impotens ez a Fidesz, csak handa-bandáznak. A Klapka boltjában elfogják a tolvajt ötvenezer forintos szoborral, a rendőrség másfél óra alatt ér ki majd igazoltatás után elengedik a tolvajt. Ha a Tescoból lop valaki egy rágót azért is rabosítják, mivel multi a magyartól szabad lopni. Ennyire a magyarokért van ez a Fidesz.

  14. Edit szerint:

    Hát mint már irtam,hogy elég veszélyes ez a szakasz, viszont egy pár hozzászolást nem nem értek. Igaz,hogy kellene lámpa de könyörgöm nem inkább a kresz szabályait kellene betartani!? Csak megyünk mint a vakhendúszok és mindenkit szidunk csak a balesetet okozot nem bántjuk mert lehet,hogy csak 80-l ment.

  15. lolka szerint:

    Már bocsi, de ahol hetente kétszer nem tartják be ill. “semmibe” veszik a szabályokat, ott valami probléma van…

  16. bauerj szerint:

    Óh, kedves xy! De örülök, hogy te is gyarapítod az Erdősoron hazateperők számát! És szoktál dudálni is, amikor meg merészelek állni ebben a jobb sorsra érdemes Erdősor utcán, hogy be tudjak tolatni a saját udvaromra? Mert mindig van egy-két tapló, aki ezt zokon veszi… Dittével mélységesen egyetértek! Csendet és nyugalmat az L4-es lakóövezetbe! Nem értem. Senkinek nem jutott el az agyáig, hogy ezek az utcák, és kereszteződések nem alkalmasak ilyen forgalomra?

  17. Zoli049 szerint:

    Körforgalom????

    Igaz aki hülye, annak a sorompó is mindegy.

Itt lehet hozzászólni !