Véradás a polgármesteri hivatalban

Csepel.hu

Kedves csepeliek!

Holnap, azaz július 25-én 13.00 és 18.00 óra között véradás lesz a polgármesteri hivatal nagytanácstermében (1211 Budapest, Szent Imre tér 10.)

Várjuk Önöket!

csepel.hu

14 hozzászólás “Véradás a polgármesteri hivatalban” bejegyzésre

  1. csaba péter szerint:

    Kár hogy nincsenek hozzászólások várom a pártszolgálatosok újabb sikereiről szóló híradásokat.

  2. Dr. grün szerint:

    Nem jó ötlet a polgármestertől és hivatali szárnyalóitól vért csapolni!
    Ha valaki megkapja utána esetleg nem akar dolgozni?! ))) 🙂 (((

  3. hitetlen szerint:

    Bizony ám. A vérátömlesztéssel átmegy a kétoldali munkaundor is. He-he

  4. nagyapó szerint:

    Jellemző a komcsikra, ők nem adják a vért, hanem szívják!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  5. joságos. szerint:

    Nagyapó! 32 szeres véradó vagyok és bal oldali! Maga hányszor adott vért mint jobb oldali ember barát? A komcsizáson kívül más is telik magától?

  6. Nagyapó szerint:

    joságos! Gratulálok, viszont nem láttam az előttem írók között. Örülök, hogy baloldali, így támogatja az Orbán kormány népet óvó cselekedeteit, ellentétben a Gyurcsány(i)-Bajnai kormányok megszorító tevékenységével.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  7. joságos. szerint:

    T.Nagyapó! Nem támogattam soha senkit! A véradói tevékenységem 1990 előtre vonatkozik. Imádott vezérének ehhez semmi köze. A komcsi időben az üzemekbe vonult ki a vér ellátó központ.Ezt maga azért nem tudhatja, mert csak a szája nagy tehetsége meg semmi!! Ahhoz meg gyáva volt, hogy vért is adjon. A vér adó nem a rezsimet támogatja hanem betegeken próbál segíteni.A komcsik alatt az egészség ügy sokkal jobb volt, nem az a rendszer volt aki a vérét szívta az embereknek hanem ez, a kizsákmányoló a kis embert lenéző Orbán kormány. persze vannak jellemtelen senkiháziak mint maga is aki mást nem tud csak köpködni és hazudozni.

  8. Lora :) szerint:

    jóságos!
    Nem láttunk még itten tégedet, és de vannak olyanok, akik azért nem adnak vért, mert lehet cukorbetegek, vagy aids-esek, vagy egyszerűen nem jut el időben oda, hogy vért adjon.

    Tudjuk mind fontos dolog, és életet ment, de már annyi mindent hall az ember….
    Ha adnának pénzt meg szabadságot érte, meg jó kaját utána akkor….csapoljatok gyerekek éjjel-nappal….sőt a plazmáimat is szívjátok le, ha kell….

    Én azóta nem adok vért, hogy egy kielégítetlen bunkó munkatárs bediktáltam neki a taj kártyám számát, mert nem volt nálam, és ez nem volt elég neki….. mondom akkor így vért sem tudok adni? Nem….válaszolta….hát a te bajod b@szd meg akkor……de véresre!!!

  9. Té-Gé szerint:

    Lora, nem aids-es, csak hiv pozitív. 🙂 Aids-es, mikor már kicsengettek neki. De lehet hepatitises is, vagy valamit találtak a vérében?! 😉

  10. joságos. szerint:

    Lora:)! Lapozzon bele az archívumba és majd találkozik a nevemmel! Nagyapó betegsége nem kizáró ok(elmebaj), Ő simán gyáva és jellemtelen.

  11. Lora :) szerint:

    Té-Gé!
    Bocs, igazad van, tényleg: hiv+ az aids amikor Aufwiedersehen van…. köszi a korrigálást!

  12. nagyapó szerint:

    “Jó” komcsik! Té-Gé, joságos! A véradás 25.-én 18.00-ig volt. Azóta még mindig fröcskölődnek, de egyikük sem ment be a hivatalba egy kis csapolásra.
    Gutaütést fognak így kapni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  13. joságos. szerint:

    Nagyapó! Ha maga ott lett volna akkor tudná, hogy 60 éves kortól nem, lehet vért adni. Kizáró ok még a diabétesz és a szív betegség is! azt hogy maga hány éves nem tudja itt senki mivel erről maga össze vissza hazudozott mindent!! Szerénységem viszont már túl van a 65. évén is. Amennyiben még nincs 60 éves jelentkezzen nyugodtan. Az elme baja nem kizáró ok!

  14. Té-Gé szerint:

    nagyapó, te drága komcsi. joságos megelőzött, mivel a 63.-at megkezdtem, így már nem adhatok. Aki nem hiszi, járjon utána! 🙂

Itt lehet hozzászólni !