Tovább épül a csepeli csatorna

Csepel.hu, Csepel.info

A Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep és Kapcsolódó Létesítményei projekt részeként 2012. július 12-től az alábbi utcákban szennyvízcsatorna építésére kerül sor.

Aggteleki utca, Aradi vértanuk útja, Badacsonyi út, Bakonyi út, Bokros utca, Csáklya utca, Cseresznyés utca, Csipkerózsa, Csónak utca, Damjanich János utca, Diós út, Epres utca, Evezős utca, Fagyalkás utca, Fenyves utca, Füredi út, Gesztenyés utca, Gólyahír utca, Gondolás utca, Gyimesi út, Gyöngyvirágos utca, Hajós utca, Horgony utca, Hóvirág, Hullám utca, Ibolyás utca, Jókai utca, Károli Gáspár utca, Kárpáti utca, Kies utca, Komáromi utca, Kopár utca, Kormányos utca, Kórus utca, Ladik utca, Liliom utca, Mansfeld Péter utca, Matróz utca, Orgonás utca, Örvény utca, Páfrányos út, Repkény út, Retyezáti út, Sügér utca, Szegfű utca, Szentmiklósi út, Szigony utca, Tulipán utca, Tutajos utca, Vértesi utca, Vihorlát utca, Vitorlás utca, Zsilvölgyi utca.

A fenti időszakban a jelzett utcák egy-egy érintett szakaszán teljes útlezárás várható. Az útlezárás miatt előfordulhat, hogy legfeljebb néhány napig az ingatlanok gépkocsival nem, vagy csak az esti órákban lesznek megközelíthetők.

Kérjük, kövessék figyelemmel a kihelyezésre kerülő forgalmi jelzőtáblákat!

csepel.hu

6 hozzászólás “Tovább épül a csepeli csatorna” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    A Temesvári utcát nem találom, pedig igen nagy munka folyik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  2. Dr. grün szerint:

    nagyapó!
    A Kertvárosban kerested már?!
    A Komáromi és a Maros utcákkal párhuzamos! Egyik vége a Vágóhíd utcára rúg ki!
    Csepeli vagy tényleg?! 🙂

  3. csapajev szerint:

    Miért mondják azt, hogy tovább épül?
    Le akarták állítani?

  4. Schablik Henrikné szerint:

    Olvasom, hogy a Repkény úton is lesz csatornázás. Ez biiztosan nagyon jó néhány tulajdonosnak, sajnos a Repkény út egy részén a telkek és a házak, és így a mi házunk is mélyen van, tehát onnan a szennyvizet csak igen drágán – több átemelővel – lehetne a Repkény uton lévő csatornába juttatni. Ez viszont igen veszélyes lenne, mert nagy esőzésnél előfordulhat, hogy a csatorna tartalma a mélyen fekvő telkeket elárasztaná.

    Ezért nem folytatták a Repkény út elején már meglévő csatoran építését, pedig néhányan már
    korábban az Önkormányzatnak fiizettünk is be bizonyos összeget, de azt vissza is adták, azzal a megjegyzéssel,hogy mi kb. 10 tulajdonos csatlakozzunk inkább a TOBOZ utcai csatornához, vagyis várjuk meg, hogy ott elkészüljön a csatorna.
    Sajnos a Toboz utcát a felsoroltak között nem találom.

    Mielőtt elkezdik a Repkény úton a csatornázást kérem szíveskedjenek helyszíni szemlét tartani, hiszen a Repkény út 49-től a 33-as telekik a telkek adottságai miatt a szennyviiz elvezetése, a Toboz utcai csatornába lenne célszerű, hiszen az jelenlegi emésztők is jóval a Repkény út szintje alatt találhatók.

    Ezt állapították meg az Önkormányzati ügyintézők már jó néhány évvel ezelőtt. Nem véletlenül kaptuk vissza a befizetett összegeket.
    Üdv. Schablik Henrikné – Repkény út 43, Telefon: 30-9-828-850, 30-382-3564.

  5. márta szerint:

    nagyon jo a csatorna ,de viszont nálunk féluton befejezték, mert viz gerincet találtak no a válalkozo bejelentette a vizmüvekhez kik azotasem reagálnak a dolgokhoz eredetileg volt egy eternit cső késöbb ezt kizárták de benne hagyták a főldben ez nem műkódik. van felette egy fekete műanyag csö ez az éló vezeték no ezt kel megoldani a a viz műveknek
    ezvan bocsi a híbákér

  6. márta szerint:

    A mai nap folyamán 20 telefont hívtam remélem nyoma lesz a csatorna ügynek mivel a válalkozoknak sem mindegy főleg a lakosoknak kik ugyan őrülünk a csatornának de féluton abahagyni valamit az felháborito remélem telcsim immail elért az iletésekhez szar a gépem olyan mint a rendszer

Itt lehet hozzászólni !