Zenéltek a sétányoknál

Csepel.hu

Június utolsó vasárnapjának délelőttjén ismét térzene várta a nagyérdemű közönséget. A Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar ezúttal a sétányoknál játszott, sokak örömére.

A nagy meleg ellenére szépszámú közönség gyűlt össze, hogy meghallgassa a népszerű zenekar játékát. A klasszikus művek mellett ezúttal könnyűzenei darabok is megszólaltak: Sinatra, Tom Jones és Máté Péter egy-egy slágerének dallamai is felcsendültek.

csepel.hu

7 hozzászólás “Zenéltek a sétányoknál” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Már megint ez a hortista, faszista alűr. A gyerek nem tud aludni. Legközelebb odaállok terepjárómmal és végig dudálni fogok. Nekem is szabad.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  2. Dr. grün szerint:

    Neked már egyre többet szabad nagyapó!
    De hamarosan nyílik az OPNI! ))) 🙂 (((

  3. Mr. Gabee szerint:

    talán felkeltettük gyermekedet? Pedig szépen szóltunk:)

  4. Csepeli lokál szerint:

    Igen, szépen szólt a zenekar. Hiányoltam a műsorközlőt, és talán szerencsésebb lett volna egy késő délutáni időpont. De így is örömteli, hogy Csepelen is volt egy kicsi ingyenes kulturális rendezvény e hétvégén is.

  5. Mr. Gabee szerint:

    Köszönöm a zenekar nevében a pozitív véleményt. Sajnos a műsorközlőt nem szervezték bele a rendezvénybe, a szervezéssel nem mi foglalkoztunk, mi csak mentünk és fújtunk.

  6. Vargabi szerint:

    Tisztelt Mr. Gabee! Lehetne tudni előre, hogy hol és mikor lesz a következő fellépése a zenekarnak? Szívesen hallgatjuk családommal együtt.

Itt lehet hozzászólni !