Te Szedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért, a tiszta Csepelért

Csepel.hu

Kedves csepeliek!

Önöket is zavarja, hogy országszerte szemetesek az utcák, a parkok, erdőket önt el a szemét? Itt az alkalom, hogy közösen tegyünk ellene! Bizonyítsuk be, hogy a szemétszedés is lehet közösségi élmény!

Várjuk a csepelieket – korra való tekintet nélkül – június 2-án 8.30 órakor a Radnóti Miklós Művelődési Ház elé (1214 Budapest, Vénusz utca 2.). Tegyük szebbé, tisztábbá Csillagtelepet!

Kesztyűről és zsákról gondoskodunk.

10 hozzászólás “Te Szedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért, a tiszta Csepelért” bejegyzésre

  1. hitetlen szerint:

    Ha valaki tudja,hogy a XXI.kerületben mikor lesz lomtalanítás kérem írja meg. Előre is köszönöm ! Valamiért az FKF honlapjáról lemaradt a három kerület lomtalanítási időpontja is,köztük, a miénk is.
    Állítólag az idén lesz az utolsó ilyen lomtalanítási akció, ezentúl meg kell rendelni külön, és gondolom, nem ingyen lesz évente egyszer, mint ebben az évben utoljára.

  2. hitetlen szerint:

    Rosszul fogalmaztam!
    Valamiért az FKF honlapjáról lemaradt három kerület lomtalanítási időpontja,köztük, a miénk is.

  3. Jeniszej szerint:

    Engem is – “Önöket is zavarja, hogy országszerte szemetesek az utcák, a parkok, erdőket önt el a szemét? Itt az alkalom, hogy közösen tegyünk ellene! Bizonyítsuk be, hogy a szemétszedés is lehet közösségi élmény!”
    Engem is zavar, hogy akinek a dolga volna a szemetet összeszedni nem, cselekszik. Pedig sorban állnak az alkalmi munkások a munkáért.
    Engem is zavar, hogy a közterület felügyelők nem végzik a munkájukat hatékonyan a szemetelőkkel szemben. – Igaz könnyebb a rendszámot leolvasni a gazban parkoló megtévedt autósok kocsijáról.
    Engem is zavar, hogy adó forintokból nem jut elég az utak rendbe hozatalára. Elszomorít, hogy némelyik utca szinte járhatatlan.
    🙁

  4. Manitu szerint:

    Érdemes megnézni, hogy milyen leképesztő mennyiségű szemetet dobálnak el a csepeliek a kerület közterületein naponta. A Szent Imre teret minden hétköznap feltakarítják, estére mégis úgy néz ki, mintha kötelező lenne eldobálni a csikket és szemetet. Ha a sétáló utcában nem mennének ide-oda a rendőrük meg közterület-felügyelők, két órán belül dőlnének-borulnának a részegek meg az italozók, kéregetők és hajléktalanok – ahogy ezt évekig láthattuk.

    Szedhet a normális ember évekig szemetet, fizethetik az adónkból a szemeteseket, közmunkásokat, ha a többiek maguk alá sz@rnak.

  5. meghát.... szerint:

    ” Szedhet a normális ember évekig szemetet, fizethetik az adónkból a szemeteseket, közmunkásokat, ha a többiek maguk alá sz@rnak. ” – Ugye hogy tudsz ,Te is normális gondolatokat közölni! Egyet értek.

  6. lolka szerint:

    Manitu szerint:
    2012. május 28., hétfő – 16:53
    “Szedhet a normális ember évekig szemetet, fizethetik az adónkból a szemeteseket, közmunkásokat, ha a többiek maguk alá sz@rnak.”…Ha már ilyen kritikát gyakoroltál…had említsem meg a következőt:
    -Több hulladék tartó kellene kihelyezni…nem a csepeli frekventált helyekre gondolok…
    -A minap Kossuth Lajos utcában haladtam a “meki oldalon” észak felé…minden kihelyezett hulladék tartó dugig volt és a szél már szanaszét hordta a sövények tövéhez…(na gondoltam, majd hozzák az iskolásokat szemetet szedni)…azért a szemetelést meg is lehetne előzni, nem utólag nagy csinnadrattával összeszedni…amúgy jó munkát és sok kesztyűt…a lomtalanítást nem kéne megszüntetni ill “reformálni”…lehet sokba kerül, de megtérül…(ne)…

  7. Té-Gé szerint:

    Legyen dícséret is a dologban? Nem lesz, mert Csepel nem csak a Csillagtelepből áll, máshol is élnek. Nem fér bele? 🙂

    Emlékeztetőül:
    http://indavideo.hu/video/Kerteszeti_hulladek_Csepelen_nem_keves
    http://indavideo.hu/video/csepeli_hulladeklerakas_nagyban
    http://indavideo.hu/video/csepeli_kerti-hulladek_lerakas_nagyban_II_a_temetes

  8. Mangó szerint:

    meghát: veled értek egyet és egyúttal Manituval.
    Manitu stílusa ezúttal meglepően ésszerű.

  9. HáGé szerint:

    Engem is érdekelne, hogy mikor lesz lomtalanítás? Ha valaki tudja, nagyon megköszönném az info-t.

  10. admin szerint:

    Egyelőre nem hivatalos információnk van arról, hogy októberben lesz a lomtalanítás.

Itt lehet hozzászólni !