Családi nap a Szárcsában

Csepel.hu

Kellemes délelőttöt töltöttek együtt a Szárcsa Általános Iskolába járó gyerekek szüleikkel a május 19-én megrendezett Családi napon. Idén második alkalommal a belépő családonként egy tálca süti volt.

Míg a főzőversenyen anyuka és apuka paprikás krumplit és marhagulyást készített, addig a játékkedvelő családok közösen törték a fejüket az izgalmas feladatok megoldásain. A ötletes játékok kitalálásában Nagy Ferencné igazgatóhelyettes ügyködött. 

A családi játékok kezdete előtt a benevező14 família tagjai tízperces bemelegítő tornával mozgatták meg testrészeiket. Egyaránt jót tett mindenkinek a felfrissülés, hiszen betűvetésben, versírásban, emlékezetből festmény puzzle kirakásban, gyöngyfűzésben, ördöglakat kinyitásában, zeneszámok felismerésében, különböző tárgyak súlyának tippelésében, kommunikálás nélküli közös családrajzolásban, valamint sportban és gondolkodtató kvízekben is illett jeleskedni. Idén nem volt cél a pontgyűjtés, hanem pusztán a játék öröméért járták végig a csapattagok a 11 állomást. A menetlevélen 8 pecsétet összegyűjtő családok sorsoláson tortát nyertek, végezetül a főzőversenyzők kapták meg jutalmukat.

Antal Zsuzsa- csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !