Új forgalmi rend a Corvin úti csomópontban április 6-tól

Megváltozik a 35-ös busz forgalmi rendje

Csepel.hu

A Csepeli Gerincút építése miatt a Weiss Manfréd út – Corvin út csomópontban április 6-án, pénteken 12 órától új forgalmi rend lép életbe; megváltozik a forgalmi rend.

A Kossuth Lajos utca és a Weiss Manfréd út kapcsolata a Corvin úton és gerincút rávezető ágán keresztül biztosított lesz mindkét irányban. A Weiss Manfréd út egy szakaszát lezárják és a csomópont forgalmát jelzőlámpák irányítják majd. A lámpák áthangolása miatt a csomópontban április 4-én, szerdán reggeltől sárgán villognak a forgalomirányító lámpák.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkák minél kisebb mértékben zavarják a forgalmat. A munkavégzés miatti forgalomkorlátozások miatt az erre közlekedők türelmét és megértését kérik.

A Corvin úti csomópont építésének idejére megváltozik a 35-ös busz forgalmi rendje

Április 6-án, pénteken 12.00 órától várhatóan június végéig a Csepeli Gerincút csomópontjának kiépítése miatt megváltozik a forgalmi rend a XXI., Weiss Manfréd út – Corvin út – Kossuth Lajos utca torkolatában. Emiatt április 6-án 9.00 órától a 35-ös autóbuszok Csepel, Csillagtelep irányában módosított útvonalon közlekednek, s nem érintik a Weiss Manfréd út megállót. Helyette a terelés időszaka alatt a Jókai utcában a Kossuth Lajos utca kereszteződése előtt lehet felszállni a buszokra.

A forgalmi változások miatt felmerülő esetleges kényelmetlenségek miatt az utazóközönség megértését és türelmét kérjük.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Új forgalmi rend a Corvin úti csomópontban április 6-tól” bejegyzésre

  1. bhu szerint:

    Ezen a képen a lényeg fele nem látszik…
    De jól halad a munka, már az aszfaltozásra készülnek.
    Csak azt nem értem, mit csinálnak június végéig, ami kb 3 hónap…

Itt lehet hozzászólni !