Osztatlan sikert aratott a Fit-Kid Dance verseny

Csepel.hu

Az országos Fit-Kid Dance versenynek első alkalommal adott otthont kerületünk, s a rendezvény – a látottak alapján- jobban nem is sikerülhetett volna.

Hosszú idő után ismét zsúfolásig megtelt a Csepel SC Alapítvány sportcsarnoka, ahol a profi szervezőmunkának is köszönhetően rég nem látott körülmények között látták vendégül a fitnesz verseny résztvevőit.

A főszervező ProFi Team Életmód és Sportegyesület vezetője, Siry Ágnes tájékoztatása szerint 198 induló lépett szőnyegre a versenyen reggel 10 és 17 óra között- egyéniben és csapatban is összemérték tudásukat a versenyzők.

A csepeli indulók közül Szabó Kitti, Sonkoly Sára, Uhrin Zsófia, és Mészáros Zsófia is figyelemreméltóan szerepelt, csapatban pedig a Herkules névre keresztelt kerületi egylet végzett az előkelő, II. helyen, úgy, hogy azonos pontszámot ért el a győztes, Katonák névre hallgató gárdával, ám főbírói döntéssel végül a dobogó második fokára állhattak fel a Fit Kid Dance Show 1.B kategóriában. A legjobban teljesítők kupákat, érmeket, és egyéb ajándékokat kaptak jutalmul, a szervezők pedig a jól sikerült versenyt követően már egy újabb csepeli sportrendezvényen törik a fejüket.

Egy hozzászólás “Osztatlan sikert aratott a Fit-Kid Dance verseny” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Remek!Gratulálok, csak így tovább!

Itt lehet hozzászólni !