Ismét Galgócz-Deák Antal tűzoltó alezredest nevezték ki a kerületi kapitányság parancsnokának

Csepel.hu

2012. április 1-jén, vasárnap Varga Ferenc tűzoltó ezredes, a KFI (Katasztrófavédelmi Igazgatóság) igazgatója átadta a megbízólevelet Galgócz-Deák Antal tűzoltó alezredesnek, akit a XXI. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság vezetésével bíztak meg.

Az állománygyűlésen jelen volt még Ábel Attila alpolgármester, valamint Juhász Attila tűzoltó alezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dél-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltség-vezetője.

Galgócz-Deák Antal 1991-ben került a Csepeli Tűzőrséghez, melynek 3 éve volt a parancsnoka. Az új katasztrófavédelmi törvény értelmében a kerületi kirendeltség új neve: XXI. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság.

Forrás: Csepel.hu

10 hozzászólás “Ismét Galgócz-Deák Antal tűzoltó alezredest nevezték ki a kerületi kapitányság parancsnokának” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Talán a csepeli tűzoltóság egy kicsit túlméretezett.

  2. Jeniszej szerint:

    Nem túlzás ezredest kinevezni?
    Megtenné egy százados is.
    Friss “diplomával” aki talán már az új technikát is ismeri. 🙂
    Nincs a kerületben ezer tűzoltó, de még az egész Budapesten sem található ennyi egyben.

  3. Jeniszej szerint:

    A Parancsnokok a tűzlovagoknál mikor mehetnek nyugdíjba.

  4. hitetlen szerint:

    Gratulálok, és további sok sikert kívánok : ” a szomszédnéni” 🙂

  5. Szianti szerint:

    Üzenet Jeniszejnek : A csepeli tűzőrség az egyik legnagyobb egység hazánkban . A parancsnoka diplomás alezredes , aki Csepelen született és mindig is itt élt-szolgált s elismert vezető , ill. szakember , akit a beosztottai és vezetői is becsülnek.
    Sok sikert kívánok Neki !!!

  6. földhözragadva szerint:

    Sok sikert a munkájához. Oszt ha lángol a kecóm, akkor siessetek…:)

  7. csapos szerint:

    Sok unalmas napot kívánok az alezredes úrnak és az összes munkatársának!

  8. Jeniszej szerint:

    Négy budapesti tűzoltólaktanya felújításáról döntött egyhangú szavazással pénteken a Fővárosi Közgyűlés. A Csepeli Tűzőrség, az Erzsébeti Tűzőrség, a Józsefvárosi Tűzőrség, valamint a Budavári őrs (korábban Roham-2) az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pályázatán nyerte el a szükséges források 80 százalékát.

    A határozat értelmében a Józsefvárosi Tűzőrségnek 2012. augusztus 31-ig van lehetősége a feladatra szánt 30 millió forint felhasználására, míg a másik három szervezet 2012. március 31-ig használhatja fel a támogatást. A Budavári őrs fűtés- és melegvíz-ellátó rendszerének a korszerűsítésére összesen 13,750 millió forint jut, az Erzsébeti Tűzőrség külső nyílászáróinak a cseréjére 10 millió forintot fordíthatnak, míg a Csepeli Tűzőrség ugyanezen feladatának összköltsége 12,875 millió forint. 🙂

  9. Jeniszej szerint:

    Jó, ha van tűzoltóság!
    De ilyen hatalmas létesítménnyel, minek ennek a szegény kerületnek?
    Talán kisebb is bőven el tudná látni a feladatát.
    Önkénteseket is be lehetne vonni a munkába, a feladatok ellátásába, mert máshol a világban mindenhol így szokás. Biztos nagyon sokan jelentkeznének önkéntes tűzoltónak. Már csak azért is mert a fiatalok előtt a katonaság, mint férfi próbáló hely bezárult. 🙂

  10. Tóth Kati szerint:

    Minden elismerésem a tűzoltóké.Bátor emberek.Mindig,mindenkor segítenek,életeket mentenek.Nagy szükség van rájuk.Becsüljük meg őket,anyagilag is!Köszönöm,hogy vannak.

Itt lehet hozzászólni !