Lemondott Schmitt Pál

MTI, Mno.hu

Schmitt Pál lemondása – a videóhoz kattintson a képre

Tekintettel arra, hogy elnöki megbízatásomat önöktől kaptam, önök előtt tettem esküt, tájékoztatást is önök előtt adok egy személyemmel kapcsolatos ügyben – mondta napirend előtt Schmitt Pál államfő a parlament hétfői ülésén.

Szerinte szinte semmi sem szent, betegség, rokonság, ifjúkori tettek, szülők bűne, és sok olyan dolog, aminek semmi köze a személyes cselekvéshez. „Nehéz ezt a méltánytalanságot elfogadni, még ha hibák is állnak a hátterében”, még ha megítélése nem is egyértelmű – folytatta a köztársasági elnök.

Mint idézte, egy internetes portál névtelen bloggere azzal vádolta, hogy túl sokat idézett mások munkáiból, s még ki sem adhatott egy közleményt, már megbélyegezték, felröppent, hogy mondjon le, sokan gondoskodtak arról is, hogy külföldön 20 éves MOB-elnöki munkáját is aláássák.

„Becsületében és emberségében meggyalázták az ország köztársasági elnökét” – folytatta Schmitt. Az elnök úr arról beszélt, hogy „kiollózott részletekkel” sikerült a közvéleményt félrevezetniük. „Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet” – tette hozzá. Schmitt megismételte a péntek esti interjúban elhangzottakat, s kiemelte, hogy az 1985. évi szabályozásnak, a TF-en érvényben lévő szabályzatoknak megfelelt a kisdoktorija. „Summa cum laude” – összegezte a 1992-es diplomavédését Magyarország köztársasági elnöke, majd hozzátette: „az én lelkiismeretem tiszta”.

A tényfeltáró bizottság is szerinte arról hozott határozatot, hogy a kisdoktori dolgozat megfelelt a húsz évvel ezelőtti szabályozásnak. Sérelmezte, hogy ilyen rövid idő alatt megvonták tőle a doktori címet, még az érintett reagálását meg sem hallgatva.

Az államfő korábban bár azt mondta a köztévének, perelni nem fog, ezúttal azt mondta, bírósági úton is elégtételt fog venni, ugyanakkor azt megerősítette, hogy meg kívánja szerezni a doktori címet. Schmitt Pál azt mondta: elnöki munkáját az alaptörvény rendelkezései és legjobb tudása szerint, alázattal végezte. „Isten akarata és az önök bizalma nagy feladat elé állított, amelynek maradéktalanul eleget tettem” – fogalmazott.

Majd úgy folytatta: az alaptörvény szerint az államfő kifejezi a nemzet egységét. „Ezen rendelkezés számomra azt jelenti, hogy ebben a helyzetben, amikor személyes ügyem szeretett nemzetemet inkább megosztja, mintsem egységesíti, kötelességemnek érzem, hogy szolgálatomat befejezzem, elnöki mandátumomról lemondjak” – jelentette be.

Schmitt Pál felszólalását úgy zárta: „Isten áldását kérem Magyarországra és az önök munkájára!” Beszéde végén a kormánypárti képviselők állva tapsolták meg.

Forrás: MTI, Mno.hu

81 hozzászólás “Lemondott Schmitt Pál” bejegyzésre

  1. Paul szerint:

    Ez volt mindenkinek a legjobb megoldás! Most már jöhet a megtisztulás.

  2. "?!" szerint:

    Gratulálok Schmitt Pál Úr!
    Kicsit késlekedve ugyan, de sportemberhez és felelős politikushoz méltón cselekedett!

  3. Manitu szerint:

    És mi lesz a megtisztulás, ha pl. háromszázötven képviselő diplomáját megkérdőjelezik, az az lesz? Mekkora másolástól lesz plágium egy diploma vagy doktori, ha nem azok a szabályok lesznek érvényesek, mint az írásukkor – mint Schmitt Pál esetében?

    Ki mondja meg, hogy mi az új szabály, honnantól tolvaj gazember valaki, az LMP, az MSZP, a Jobbik, a Fidesz vagy a Blikk lesz ez a szerencsés? Minden diplomamunka, minden doktori tele van idézetekkel, utalásokkal.

    Innentől bárkit letolvajozhatnak. Úgyhogy lehet ujjongani. Még vagy két napig, mert most jön a vadászat, mert mindenkit le fognak tolvajozni.

  4. piedone szerint:

    Nem fognak ezek soha megtisztulni.Az elmult 22 év hagyományaihoz méltóan úgy is maguk közül választanak,

  5. Té-Gé szerint:

    Gratulálok, hogy 3 hónap után, de legyen az elmúlt 3 nap és eldöntötte, hogy jobb ez így mindenkinek!

    “Schmitt három nap alatt háromfélét mondott”
    http://index.hu/belfold/2012/04/02/schmitt_mast_mondott_mint_a_hetvegen/

    Lázár: “Senki nem gondolhatja komolyan ebben az országban, hogy a sportról Schmitt Pálnál többet tudhat, hogy egy egyetemi disszertáció megírása Schmitt Pálnak gondot okozhat, hogy ne lenne képes egy normális dolgozat megírására” – mondta még Lázár, aki szerint a parlamentnek nem volt szerepe ebben a döntésben. Ezután hosszasan bírálta a magyar tudományos életet, amiért nem vizsgálta felül a rendszerváltás előtt szerzett doktori címeket. Elvárja a tudomány világától, hogy “nézzen szembe az ötven évvel, hogy tisztítsa meg magát”. Tulassaynak is üzent aki “nem futamodhat meg”, le kell dolgoznia a megbízatásából hátra levő három hónapot.

    Mondja ezt az a politikus aki nem szavazta meg az ügynökakták nyilvánosságát.

    “Tulassaynak is üzent aki “nem futamodhat meg”, le kell dolgoznia a megbízatásából hátra levő három hónapot…”

    Miért mit csinál Bunkójani, ha nem…

    mégis hogy gondolja, hogy Tulassaynak aki orvos, gyermekgyógyász, nefrológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. 1995 és 2000 között a Semmelweis Egyetem általános és klinikai rektorhelyettese, 2003-2012 között az egyetem rektora annak ezt üzeni? Tulassay soha nem futamodott meg, most sem, sőt… ő azért mondott le, hogy az egyetemének ne legyen baja, miatta, a döntés miatt.

  6. "?!" szerint:

    Kedves “Manitu”!

    Enyhén szólva is furcsa részedről az az aggodalom, hogy “most jön a vadászat, mert mindenkit le fognak tolvajozni”!
    Te ugyanis már majdnem mindenkit letolvajoztál!

  7. Nyugger szerint:

    Nehéz szülés volt!
    Előtte azonban jól megmondta, úgyhogy szokás szerint mindenki hibás, csak Ő nem!

    Legjobb tudása szerint koncentrálhat a legújabb doktorijára. Túl sok gátló tényező nem merülhet fel, mivel autóra, rezsire és a többire nemigen kell költenie, sőt 2 fős titkárság segíti a törzsanyag felkutatásában.

    További munkájához sok sikert, erőt-egészséget, családi életében boldogságot kívánok!

    Ja és köszönöm, hogy a törvényhozás motorja volt. Minden csóróvá tett család köszöni a sok aláírást mellyel szebbé és gondtalanabbá tette sokuk életét!

  8. GONDOLKODÓ! szerint:

    Az ország egyik legboldogabb emerévé lett a mai napon:DR Gyárfás Tamás!Neki minden bizonnyal óriási elégtétel.
    -IGEN ÁM, de hogyan tovább? A hű és hűtlen alattvalóiknak.
    Illúzióban ringatni magunkat, abban a reményben, hogy a “váltással” jobb lehet?
    Csak gondolkodni kell.
    Putyinnak sok mindenben igaza volt, van tettei is bizonyítják. Na nem a kommunizmusra gondolván.

  9. Narancsvírus szerint:

    Botrány a magyar parlamentben / Schmitt Pál lemondott /

  10. Rend szerint:

    Azért mondott le, mert úgy érezte, hogy személyisége megosztja az országot. Ideáig is/megosztotta 70/30 arányban /70 aki nem tartotta méltónak erre a címre/, most változott.
    Már az ország 95 %-a nem tartotta méltónak. Hát ez kell hozzá.
    Egyébként az erkölcsi halottat is megilleti, hogy halottról vagy jót vagy semmit…..
    Hagyjuk békében nyugodni.

  11. Tóth Mária szerint:

    Cionbolsik, örültök ma, ugye? mocskos munka volt, mint minden megnyilvánulásotok !

    az mszmp-t/mert azok még mai is/ betiltani!

  12. nem aranyhal szerint:

    Remélem Kövér lesz az új Elnök és akkor még visszasírják ezek a liberálkomcsi férgek Dr Schmitt Pált!
    Magyarország eddigi legjobb Köztársasági Elnökét!!!

    Hajrá Fidesz!
    Hajrá Magyarország!

  13. Mr. Absolut Dexter szerint:

    Lesz új Köztársasági Elnök. És remélem nagytakarítás is a mocskos bal-lib csürhe vért fog pisálni.

  14. "?!" szerint:

    Hűha! Mi lesz itt még?

    Az ember jóhiszeműen azt hihetné, hogy a probléma az országgyűlésben megoldódott!

    Ezen a fórumon pedig azt látni, hogy egyes fanatikusok pogromokra készülnek.

    – Be akarják tiltani az 1989-ben megszűnt MSZMP-t!

    – Nagytakarítás keretében vért akarnak pisáltatni a “cionbolsik”-kal, “a liberálkomcsi férgekkel”, és a “mocskos bal-lib csürhével”!

    Gyerekek! Nem árt ha tudjátok, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére demokrácia van Magyarországon, és az ilyen demokrácia és közösségek ellen hőbörgő – másokkal vért pisáltatni szándékozó – renitens alakokat a rendfenntartó erők hivatottak megfékezni, és szükség esetén meg is fékezik! Ehhez tartsátok magatokat!

  15. magyarkikerics szerint:

    Az ellenzéki képviselők ismét jól bemutatkoztak a beszéd megzavarásával, hogy mekkora nullák. A véleményüket nem más beszéde közben kell kinyilvánítani, hanem utána kulturált módon lett volna rá lehetőség. De hát ezeknél ez a politikai kultúra.
    Jobb, hogy lemondott SP, ezzel is bizonyítja a politikai tisztségnek nem hatalmat kell jelentenie, és az ehhez való görcsös ragaszkodást, hanem a közösség, a közös érdekek szolgálatát és felelősséget. És még mindig tartom azt a véleményt, hogy ez nem elsősorban ellene szólt, ez a lejárató hadjárat, hanem annak szólt, hogy ő írta alá az EU-nak és a liberálisoknak nagyon nem tetsző új alkotmányunkat. Ha más írta volna alá, akkor őt próbálták volna kicsinálni valamilyen módon. Mert az alkotmányunk ellen már úgyse tehetnek semmit, és ez zavarja őket nagyon-nagyon.

  16. Manitu szerint:

    Ettől az ellenzéktől kár kulturált viselkedést elvárni.

  17. bélabá szerint:

    Helyes, épp ideje volt kár volt eddig húzni a dolgot, és magyarázni a megmagyarázhatatlant……..
    “?!” szerint:
    Ugye milyen szép a fityisz demokrácia felfogása, főleg a keresztényi szeretet jegyében 🙂

  18. Zsonyó szerint:

    Sajnáltam azt az embert aki a szószéken szenvedett!
    Megvetéssel voltam azokkal szemben akik nem érezték a helyzetet és a szenvedőt még inkább kínozták! Nem etikus, nem emberi. Szégyellem, hogy ilyen empátiahiányosak.
    A ma szenvedve ünneplő Fidesz első sajgó sebét kapta abból a fegyverből melyet 2006-ban előrántott, és amelyiknek tüzét minden visszafogottság nélkül könyörtelenül alkalmazta akkori ellenfeleivel szemben. Nem néztek se Istent, se embert most meg a kilendített inga törvényszerűen visszaleng. Az első áldozatát megtalálta.
    Kövér László, csak annyiban emelkedett ki a botrányosan viselkedő érzéketlen embertelen társaságból, hogy megvillantotta antidemokratikus diktátori hajlamait is, és nem csak ordenáré, hanem indulatosan antidemokrata is volt! Már tudható, hogy minek kell neki házi csendőrség!

  19. Rend szerint:

    Embörök!!!

    Nem csak libsi komcsik meg fideszesek vannak az országban!!! Takarodjon az összes eddig gusztustalan, mutyizós, szemétláda korrupt párt a közéletből!!! Tehát az összes!!!!

  20. Jeniszej szerint:

    ÉN és a Faterom nem zárkózunk köztársasági asszonytól sem.

  21. Rend szerint:

    Ja és sza….-ok, a Kövérre. Nem félek tőle, az is csak “egy korrupt párkatona”.

  22. bélabá szerint:

    Mielőtt még gyűjtést szerveznétek Pali bácsinak, itt van egy kis ízelítő ami az új törvények szerint nincs időbeli korláthoz kötve ilyen “szerény” juttatások illetik meg Pali bácsit:
    “17. § Ha a köztársasági elnök megbízatása megszűnt, jogosult az e megbízatására utaló elnevezést használni.

    18. § (1) A volt köztársasági elnököt havonta a mindenkori köztársasági elnöki tiszteletdíj havi összegének megfelelő mértékű pénzbeli juttatás illeti meg, amely nem önálló tevékenységből származó jövedelemnek minősül.

    19. § (1) A volt köztársasági elnököt – kérelmére – megfelelő lakáshasználati jog illeti meg. E jogosultság a köztársasági elnök, illetve a volt köztársasági elnök halála esetén az özvegyét is megilleti. A lakást és annak fenntartását a Hivatal biztosítja.

    20. § (1) A volt köztársasági elnököt személyes gépkocsihasználat illeti meg, amelyhez személygépkocsit és gépjárművezetőt a rendőrség biztosít.
    (2) A volt köztársasági elnököt kétfős titkárság alkalmazása illeti meg, amelyhez a Kormány helyiséget biztosít. A titkárságalkalmazásának személyi és dologi feltételeit a Hivatal biztosítja.
    (3) A volt köztársasági elnök – a szolgáltatást nyújtó egészségügyi intézmény és a Hivatal megállapodása szerint – valamennyi egészségügyi ellátást térítésmentesen vehet igénybe.

    21. § (1) A volt köztársasági elnök a közéletben történő részvétele, így közcélú felajánlások, adományozások céljából – a központi költségvetésről szóló törvényben az Országgyűlés fejezeten belül, külön soron tervezett – előirányzat feletti rendelkezésre jogosult.”

  23. Jeniszej szerint:

    Hajrá most mindent bele a doktori kutatok! Leplezzük le a csalókat. 😀

  24. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Zsonyó!
    Nem hivatalos belső információk szerint a néhány felmerült nevek közül úgytűnik, Dr. Kövér László esélyessé lépett elő, az Elnökválasztás tekintetében.
    Lezsák Sándor lesz az Országgyűlés Elnöke.

  25. GONDOLKODÓ! szerint:

    Amennyiben bejön a nem hivatalos információ, akkor meg kell mondanunk, hogy azok akik “csaholtak,” nos azok szerintem rosszabbul járhatnak. Ugyanis a Laci nem egy “puhány gyereknek” mondható. Azt gondolom a jövőre való tekintettel, -egyre inkább bebizonyosodik,- nem puhány kesztyűskézre lesz szükség. Erősödnünk kell, mert az elmúlt napokban is igen sok hűtlen, hintázó alattvaló mutatta ki a foga fehérjét. Miközben már ismét visszefelé igyekszik vipera nyelvével nyalni.

  26. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Manitu!
    Ön is érzi, hogy valaki csiklandozza hosszú nyelvével a hátsóját? Célba ért-e már?

  27. Dr. grün szerint:

    bélabá!
    Legvégső esetben kapjon 47 000 forintot meg egy kecskét!
    Annyi kedvezményt, hogy a Kossuth tér füvén legeltetheti! Legalább megtudja, az alattvalók, hogyan élnek! ))) 🙂 (((

  28. GONDOLKODÓ! szerint:

    Szégyen ahogy viselkedtek Schmitt Pál Elnök Úr beszéde alatt az MSZP, JOBBIK, LMP, DK ,és az ők meghívottjaik, akik a mögöttük ülő páholyban foglaltak helyet! Végig bekiabáltak a beszéde közben, próbálták megzavarni, de nem sikerült! Igaza volt Kövér László Házelnöknek, mikor azt mondta, hogy szégyen, hogy a tőle balra ülő emberek.és a páholyban lévők, itt ülhetnek a Magyar Parlamentben! Mint a patkányok menekültek kifelé, a kamerák rájuk irányultak!!!!

  29. Katka szerint:

    GONDOLKODÓ! szerint: Ezt a viselkedést a fidesztől tanulták. A fideszesek 8 évig, mint az állatok úgy viselkedtek élükön Kövér mszmp-s elvtárssal. Amúgy lopós, besúgó Palika meg is érdemelte, mert most is hazudott. Nyaljátok csak a fidesz vezérkar sejhaját, mind nagyon jó elvtárs volt az átkosban. Menjenek a pitsába!

  30. szigetország szerint:

    Katka!

    Próbálj modoráltan viselkedni, mégha nehezedre esik is. Primitív nyelvezeted, kocsmai stílusod szégyen a női nemre és a magyar nyelvet anyanyelvként használók közösségére!

  31. magyar baka szerint:

    Az ellenzék viselkedése valóban alpári és nemtelen volt, de nem merőben érthetetlen. Nehéz hang nélkül tűrni, hogy a lemondó elnök az erkölcs magaslatán utolsó szavával még egyszer lemocskolja az egyetemet és a tudományos minősítést, és azon túl, hogy tanúságát adja: képtelen fölfogni a tökéletesen bizonyított plágium mibenlétét és erkölcsi következményeit is, olyan valótlanságokat állít, melyeket a MAB elnökétől az Akadémia elnökéig már az ő lemondó beszéde ELŐTT is megcáfoltak. Ebben a csúf ügyben egy ember emelheti föl méltósággal a fejét: az egyetem lemondott rektora.

  32. gáspár szerint:

    Schmitt lemondásából látszik, hogy már nem egy következmények nélküli országban élünk. Medgyessy a D209 botrány után nem mondott le, Gyurcsány az őszödi beszéd után, okt. 23-a után nem mondott le.

    Ez a különbség elvtársak!

  33. Dr. grün szerint:

    gáspár!
    A hazudós embernek legyen jó emlékezőtehetsége mert egy-kettőre lebukik!
    Ez ellen csak egy orvosság van! Mindig igazat kellene mondani!
    „A sport világában a csalók ellen zéró-toleranciát hirdettek. Az aranyérmet természetesen elveszik azoktól, akik esküjüket megszegve akarnak jogtalan előnyhöz jutni. Nem ártana ezt a kifejezést megtanulni. Semmi engedmény a hazugság és a csalás számára. Azonnali, szigorú büntetést kell kilátásba helyezni, és azt maradéktalanul megvalósítani, hogy az kellőképpen elrettentsen” – mondta Schmitt Pál a Kossuth téren 2006. október 15-én.
    http://index.hu/belfold/2012/03/29/a_szenatus_dont_schmittrol/orokervenyu_gondolat_2006_oszerol/

  34. lucifer szerint:

    Hát, bizony, bizony! Az utóbbi évtizedekben az ellenzék azt kutatta, hogy lehet a regnáló párton (pártokon) fogást találni. Ebben nagymester volt a Fidesz! Emlékeztek-e rá, az Antal kormány idején a parlamentben ki kiabálta, hogy “EZ A KORMÁNY HAZUDIK!”? Az óta divat ez a módszer a kormányzó párt lejáratására.
    Úgy látszik, a Fidesz lassan átbukik a csúcson, a leszálló ágba kerül, és mivel a csúcs igen magasan van, (2/3) földet érve nagy lesz a csattanás ereje. (m.g.h)

  35. "?!" szerint:

    Kedves “GONDOLKODÓ!”! Válaszolj az alábbi kérdésekre:

    1.) Egyetértesz-e azzal, hogy a Fidesz frakció az elmúlt évek során sokszor kivonult a parlamenti ülésteremből, de ezek közül a kivonulások közül egyik sem volt menekülés?
    Ha egyetértesz azzal, hogy a fideszesek kivonulása nem volt menekülés, akkor áruld el, hogy miért nevezted menekülésnek ma 17:20-kor azt, hogy tiltakozásként az mszp-s frakció is kivonult az ülésteremből?

    2.) Miért ítéled el jobban azt a viselkedést, ha az ellenzéki képviselők kiabálnak egy fideszes politikus felszólalása közben, mint amikor a fideszes képviselők kiabálnak kórusban egy ellenzéki politikus felszólalása közben?

    3.) Ma 16:38-kor írtad, hogy: “Amennyiben bejön a nem hivatalos információ, akkor azok akik “csaholtak,” nos azok szerintem rosszabbul járhatnak. Ugyanis a Laci nem egy “puhány gyereknek” mondható”.
    Kérdezem, hogy Te tényleg nem tudod, hogy Kövér “Laci”-nak sokkal több hatalma van (és lesz) az események befolyásolására az országgyűlés elnökeként, mintha a csak aláírásra és protokoll eseményeken való részvételre korlátozott hatáskörrel rendelkező köztársasági elnöki tisztséget töltené be?

    4.) Mivel kezelteted az arcbőrödet, amitől annyira megvastagodott, hogy mindenféle véleményváltogatást és hazugságot elbír, és mivel kezelteted a nyelvedet, amely eredményeként még annak ellenére sem kopott el, hogy állandóan nyaltad és nyalod a mindenkori hatalomgyakorlók seggét?

    5.) Miért nevezed magad GONDOLKODÓ-nak annak ellenére, hogy kívülállók számára egyértelműnek tűnik, hogy neked még két értelmes önálló gondolatod nem volt egész életedben?

  36. Paul szerint:

    GONDOLKODÓ!!
    Ha nem láttad a közvetítést akkor ne írjál baromságot, csak azért mert olvastad valahol Kövér megnyilatkozását. Olvasd el a Vona felszólalását, és nézd meg a közvetítést, aztán véleményezd a Jobbik viselkedését.

    Vona politikatörténeti beszéde: Szénné alázta a szocionokat

    2012. április 02. 13:40

    Vona Gábor, a Jobbik elnöke napirend előtti felszólalásával a párt jövője szempontjából meghatározó, politikatörténeti beszédet produkált. Egyrészt nyomatékosította a Jobbik egyik alapkövetelését, hogy a nép válasszon köztársasági elnököt. Ez azért is rendkívül fontos, hiszen a rendszerváltásnak hazudott csillagváltás elsőszámú töréspontja az volt, amikor a hazug liberálisok a társadalmat félrevezető látszat-antikommunisták sugallatára és nyomására végül is a parlamentnek adták át a nép legfontosabb alapjogát.

    A jól felépített beszéd első részében Vona megismételte követelésüket a közvetlenül választott köztársasági elnökválasztással kapcsolatosan, majd dramaturgiailag is fokozva a helyzetet egyértelműen a szocialistákat tette felelőssé az elmúlt húsz év negatív történéseiért, a köz- és a politikai életben elhatalmasodott kettős mércéért, a hazugságokért, a mellébeszélésekért és a történelemtagadásért.

    Vona Mesterházyék felé fordulva figyelmeztetett: azon politikai csoportba tartoznak, akik most nagy mellénnyel követelték Schmitt Pál távozását, viszont az elmúlt 22 év minden olyan eseményekor csendben maradtak, amikor az ő embereik nemzetellenes cselekedeteikről, elfogadhatatlan egyéni és politikai múltjáról, viselkedéséről és tevékenységéről volt szó. Vona feltette a kérdést: miért hallgattak akkor, amikor Horn Gyula, a pufajkás ávós egy fél mondattal elintézte 56-os gyalázatos szerepét, miért maradtak csendben, amikor miniszterelnökükről kiderült, hogy a kommunista titkosszolgálat tisztje volt, miért nem tartották fontosnak a politikai lépéseket, amikor Gyurcsány Ferenc beismerte nemzetáruló és társadalmat romboló hazugságait, és miért nem emelték fel szavukat akkor, amikor a szemkilövető kiteljesítette diktatúráját.

    A nagy tapssal fogadott beszéddel a Jobbik, a konstruktív ellenzék kritériumainak megfelelve ismételten tett egy lépést afelé, hogy az elkövetkezendő időszakban a politikai és a közélet deklaráltan a második meghatározó fajsúlyos ereje legyen.

    Jobbik: elkerülhetetlen volt az államfő lemondása

    A Jobbik örül Schmitt Pál döntésének, ugyanakkor a köztársasági elnöki tisztség iránti bizalom helyreállítása érdekében közvetlen államfőválasztást javasol – kommentálta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője hétfőn a parlamentben azt, hogy Schmitt Pál bejelentette, lemond megbízatásáról.

    Vona Gábor azt mondta: elkerülhetetlen volt Schmitt Pál lemondása, ugyanakkor az államfői tisztség szerinte olyan mértékben erodálódott az utóbbi hetekben, hogy egy egyszerű politikai csere kevés. Szerinte elégtelen lenne egy olyan megoldás, amelynek alapján “a Fidesz egyik kegyeltjét egy másik” váltaná fel.

    Az ellenzéki politikus ezért a bizalom helyreállítása érdekében közvetlen köztársaságielnök-választást szorgalmazott.

    Vona Gábor közölte: Schmitt Pál döntésnek “nyilvánvalóan örülnek”, de, ha a köztársasági elnöknek tiszta a lelkiismerete, akkor jobb lett volna, ha megvárja a frakciók hozzászólását és válaszol ezekre.

    Szerinte a felelősség és a botrány nem csak Schmitt Pálé, hanem a Orbán Viktoré is, aki őt kinevezte. Szerinte ebben a helyzetben a miniszterelnök sokkal tisztességesebben járt volna el, ha nem bujkál és nem tesz úgy, mintha az egészhez semmi köze nem lenne.

    A Jobbik elnöke az MSZP-t is kritizálta, és arra szólította fel a szocialistákat, hogy a hitelesség kérdésében ne legyenek ilyen “nagy mellénnyel”. Feltette a kérdést, hogy vajon a szocialisták korábban felszólították-e lemondásra az MSZP volt miniszterelnökét karhatalmi múltja miatt, Medgyessy Péter volt miniszterelnököt ügynökmúltja miatt, vagy Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt a kettős állampolgárság elleni kampány, az őszödi beszéd, vagy a 2006-os őszi események miatt.

  37. GONDOLKODÓ! szerint:

    Akkor csemegézzünk! Ki is vagy te? Találva néhány Önre illő irományt.

    Perspektíva? szerint:
    2012. április 02., hétfő – 10:25
    Ehhez vajon milyen okoskodó, mindentudó magyarázatot tudsz adni?

    Ezen kellene tűnődnie “?!”-nek
    “Vátesz szerint:
    2012. április 01., vasárnap – 10:07
    Pabar Lajos, számomra te már nem vagy tiszteletreméltó ejtőernyős sportoló!
    Aki beáll a kutyák közé csaholni, az maga is kutyává válik!
    Ezen túl ne írogass arról milyen nagyszerű emberek az ejtőernyősők és hogy milyen bajtársiasak! Legalább azt már tudjuk, hogy némelyikük parancsra szemrebbenés nélkül öl!

    “Tájékoztatlak, hogy soha nem gyűlöltem senkit. Még azokat sem, akiket parancsra szemrebbenés nélkül megöltem volna.” Idézet tőled, ugye ismerős!”

  38. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tovább csemegézünk. Ki Ön?

    “Perspektíva? szerint:
    2012. április 02., hétfő – 10:36
    No és ehhez való véleménydhez, milyen magyarázatot adsz? Te aki mindenkinél jobban vagy képes megalázni, mindenkit!

    Ezen sem ártana elméllyedni a “?!”-nek, Különösen az utolsó idézetnél, hogy ki is Ő? Íme a kezdete: “Tájékoztatlak………………

    “Etikus szerint:
    2012. április 01., vasárnap – 15:38
    “Vátesz szerint:
    2012. április 01., vasárnap – 13:23″

    No erre, az a gerinctelen “?! kérdőjel, -aki gátlás nélkül mindenkibe belemar,- miközben az Önkormányzatnál és másutt is, hosszúra nyújtott vipera nyelvével bő nyállal benyal, vajon miért nem reagál, szokásához híven?

    “Tájékoztatlak, hogy soha nem gyűlöltem senkit. Még azokat sem, akiket parancsra szemrebbenés nélkül megöltem volna.” Idézet tőled, ugye ismerős!

    Na és erre?!

    Ez nem a gátlástalanságodat bizonyítja?

    A fentiekben a személyedet illetően röviden, de tömören minden benne rejlik. A többi jellemvonásaidról, már mit is remélhetnénk?

    Te III Richard, reinkarnációja!!!”

  39. GONDOLKODÓ! szerint:

    Vajon az alant írott sorok kire jellemző, kinek írták?

    “Perspektíva? szerint:
    2012. április 02., hétfő – 11:37
    Íme itt van egy eklatáns példa!
    Ezen is mélyen elkellene tűnődnie a “?!”-nek, nem is tudom minek nevezzem, hogy is hívják?

    “Vátesz szerint:
    2012. április 01., vasárnap – 13:23
    MHSZ-es ejtőernyősként ne játszd már el a nagy kommandóst! Téged és a többit is az érdekelte, hogy a sportnak hódoljatok, eszetekben sem volt Dél-Vietnamban leugrálnotok. Ezzel a szöveggel senkit sem győzöl meg hogy elitegységként te védted a cucilizmust,vezzem! mert ha igen, akkor úgy látszik azért dőlt meg. Ha meg parancsra embert öltél volna, nem vagy különb a munkásőröknél! Az amerikaiaktól nem kell elájulni, Afganisztánból éppúgy ki fognak takarodni, mint Irakból. Ahogy én azt 2001-ben plakáton már kifejeztem. Neked meg főleg semmi közöd az én MIÉP-tagságomhoz, mert te annak a közelében sem voltál, hanem másutt ügyködöl, amely tevékenységedet félted az itteni kommenteléseid hatásától. Jól teszed, mert én téged a beadványaiddal együtt vágnálak ki Németh Szilárd helyében, mint macskát szarni. Nem lehet a levesbe köpni, utánna meg mások érdekében érdekképviselni, azaz kuncsorogni az önkormányzatnál! Amiket írogatsz, helyedben és messze elkerülném az önkormányzati üléseket! Nem az én véleményem a mértékadó, mert te engem úgyis elhajtasz, de a többiek szerint is szellemi környezetszennyezést folytatsz. Persze a többiek tiszteletére sem tartasz igényt, akkor meg kár írogatnod, mert csak terheled a szervert.”

  40. Rend szerint:

    Egyik hirdetési fórumon olvastam:

    “Bolgár-Magyar, Német-Magyar szótár, 1992-es Sharp fénymásoló /alig használt, kb 230 oldalt üzemelt/, Mont Blanc toll /alig használt, csak aláírásokra használtam/ munkahely megszűnése miatt eladó”
    Nem tudja valaki ki hirdeti?

  41. meghát.... szerint:

    T. lucifer !
    2012. április 02., hétfő – 18:20 – Jól mondod .Szar amikor vissza nyal a fagyi. Mr. Absolut Dexter
    2012. április 02., hétfő – 15:19 írja :

    ” Lesz új Köztársasági Elnök. És remélem nagytakarítás is a mocskos bal-lib csürhe vért fog pisálni. ” – Jómagam is nagyon remélem,hogy elindul a tisztogatás ! Ugyanis vannak,baloldali ,és jobb oldali ( nem komcsizok) MSZMP-sek.Úgy hogy vigyázni kő,mert megint , újra visszanyalhat a fagyi! Kívánom,hogy marják egymást a 22 év összes tetves politikusai ,és derüljön ki a sok szenny róluk!

  42. Rend szerint:

    “Állítólag ez a beszélgetés történt Obama és a titkára között most Koreában, amikor közelített felé Scmittt:

    Titkár (súgva): – Ő a magyar köztársasági elnök.
    Obama: – A Magyar Köztársaság elnöke?
    Titkár: – Nem, mert olyan nincs, hogy Magyar Köztársaság.
    Obama: – Akkor mi van?
    Titkár: – Magyarország.
    Obama: Tehát ő Magyarország elnöke?
    Titkár: Nem, ő a köztársasági elnök.
    Obama: – Egy nem létező köztársaság elnöke?
    Titkár: Sajnálom, ezt én sem értem pontosan.
    Obama: Ha jól tudom, náluk alkotmányos demokrácia van, nézz utána, hogy mi van az alkotmányukban!
    Titkár: Az a helyzet, hogy nincs alkotmányuk, hanem alaptörvényük van.
    Obama: – Akkor az alaptörvényben az van leírva, hogy ő a köztársasági elnök?
    Titkár: – Nem, az az alkotmányukban van leírva.
    Obama: – Jó, hagyjuk. Hogy hívják?
    Titkár: -Dr. Scmitt Pál.
    Obama: – Mivel nem tudom, hogy jó-e ha köztársasági elnök úrnak szólítom, vagy sem, ezért inkább maradok a doktor úr megszólításnál, rendben?
    Titkár: – Nos… ööö… izé…mi lenne, ha egyszerűen kikerülnénk?!”

  43. prof. em. Dr. islander szerint:

    De fel tetszettek hergelődni!

    Veszíteni tudni kell!

  44. meghát.... szerint:

    T. Rend ! Köszi a két hozzászólásodat. A humor fegyverével ,is milyen finoman ki lehet fejezni a lényeget.

  45. Dr. grün szerint:

    Ki az Akula?!
    Drakula, csak rájöttek a stiklire!

  46. "?!" szerint:

    Kedves “GONDOLKODÓ!”!

    18:25-kor nem azt kértem Tőled, hogy azt bizonyítsd be, hogy nincs egyetlen önálló gondolatod sem, hanem azt, hogy válaszolj a feltett kérdéseimre.

    Te viszont a kérdéseim megválaszolása helyett bemásolgattad annak a még nálad is hülyébb “Perspektíva?”-nak több írását, aki március 31.-én 17:16-kor, a “Schmitt Pál küzd az igazáért” című cikkhez írt hozzászólásában azt is bebizonyította magáról, hogy azt sem tudja, 1992-ben már nem szocializmus, hanem piacgazdaság volt hazánkban, és hogy 1992-ben nem az mszmp-sek kormányozták az országot.

    Így a 18:25-ös hozzászólásoddal egyszerre bizonyítottad, hogy nincsennek önálló gondolataid, továbbá annak a mondásnak az igazságát, hogy “két hülye egy pár”!

  47. islanderné szerint:

    Na akkor most van bodogság,bódogság van 🙂

  48. islanderné szerint:

    A szocik meg akkor is húzzanak el a büdös fenébe!!

  49. Kovácsné Ánus Marika szerint:

    Elnök úr akkor is győzött! Példát mutatott a komcsi-libsi hazátlan népségnek!
    Szerintem nem kell újra doktorálnia, mert a szívünkben örökre DOKTOR marad!
    Inkább a SOTE volt rektora doktoráljon újra, de tisztességből, keresztény nemzeti öntudatból!

    Megmutattuk, hogy Mi különbek vagyunk! Gyurcsány bezzeg nem mondott le.

  50. Tóth Kati szerint:

    Sajnálom elnök úr a magyar nép nevében azt amit tettek önnel.Ezeknek semmi sem szent.Szégyelljék magukat,csak azt adták,amit tudtak.Végtelenül szánalmas volt ez a hadjárat az elnök ellen.Most boldogok?Tanulhatnak az elnök úrtól!Ez a szemét Mesterházi,aki a Gyurcsány mellett gyártotta a hamis számlákat a Zushlággal a Sport minisztériumban,ez beszél morálról?Hányingerem van ezektől.Férgek.Lendvainak volt képe kivonulni?És akkor itt ez a Molnár Csaba is,hát ez kell?Ezek a jók ennek az országnak?Shiffer rosszabb,mint az elvtársak,bár ő is onnan jött.

  51. Tóth Kati szerint:

    Drága Rend!És ki az az Obama?Ez a mi hazánk és nagyon nem érdekel,hogy azok a suttyó amcsik mit gondolnak.

  52. Rend szerint:

    Kovácsné!

    A pali tényleg példát mutatott, negatív példát! Addig kapaszkodott az asztalába amíg csak bírt!
    Hát úgy kellett a széket alóla kirántani.
    Azért mert vannak erkölcseink azért nem vagyunk komcsik, se libsik.

    Kezeljék magát azok az orvosok akik a pali módjára szerezték doktori címüket!
    Aztán meg imádkozzon. Biztos az majd segít!

  53. meghát.... szerint:

    Mi a különbség a nő ,és a tyúkok között?A nőnek egy agytekervénnyel több van.De csak azért,hogy ne szarja össze az udvart! Tisztelet a kivételnek,és elnézést a hölgyektől.Sajnos ki kívánkozott belőlem ez a vicc,miután a Csepel infó nő imitátorai,erre rájátszanak nap mint nap.

  54. "?!" szerint:

    Ideje lenne már Buta Katának is, és más hasonló hőbörgőknek is tudomásul venni, hogy a tudósítások szerint, a mai frakció ülésen, a fideszes képviselők több mint fele is a Bayer Zsolt alábbi írásában ismertetett álláspontot képviselte!

    Idézet Bayer Zsolt írásából a csepel.hu oldalról:

    “Schmitt Pálnak tényleg le kell mondania. Helyzete ugyanis tarthatatlan. Jómagam ezt január 21-én is megmondtam. Schmitt Pál minden valószínűség szerint ugyanúgy cselekedett kisdoktorija megírásakor, mint kortársai közül számosan. Rajtavesztett.

    És akkor térjünk vissza arra a kisdoktorira.
    Nem írunk úgy kisdoktorit, hogy majd’ kétszáz oldalt bemásolunk valahonnét, aztán kész is a dolog.
    S leginkább azért nem maradhat ez szó nélkül, mert ha úgy maradna, akkor holnaptól kezdve minden egyetemista „ctrl+c – ctrl+v” billentyűzettel írhatná szakdolgozatát, kisdoktoriját, nagydoktoriját, anyja keservét, és senki sem mondhatná, hogy ezt nem lehet. Ezért nem.
    S még azért sem, mert mi nem vagyunk ők.
    Mert megígértük, hogy ez nem lehet többé következmények nélküli ország.
    Mert mi nem csinálhatunk úgy, ahogy a hikálok, amikor lebukott a D–209-es ügynök.
    S úgy, ahogy ezek elnevezték és mentegették az őszödi beszédet.”

    Ebben a Bayer Zsolttól idézett írásban tömören benne van a lényeg.
    Aki ezt nem képes felfogni, az jobban teszi ha nem reklámozza, hogy milyen kevés ésszel, és milyen csekély erkölcsi érzékkel rendelkezik!

  55. szigetország szerint:

    Akinek nem inge, ne vegye magára…

    Kövér méltatlannak nevezte, hogy az MSZP és a DK képviselői egyáltalán az országgyűlésben ülhetnek.

    Az MSZP és DK képviselői magukra vették az inget, és kivonultak. Lám-lám, belátták, hogy tényleg méltatlanul ülnek ott…

  56. csaba péter szerint:

    No akkor most izék megnevezhetitek magatokat .
    ennyi a fidesz erkölcsről .
    lesz mit tanítani a Hit és erkölcstan órán.
    Ezekre ezután igaz magyar soha nem szavaz.

  57. csaba péter szerint:

    mohács is így kezdődött

  58. Rend szerint:

    Mondtam!

    Kavics került a gépezetbe! Robbanni fog a gép oszt repül minden képviselő!!!! Mindenki a saját irányába repüljön, ki jobbra ki balra. Csak már repüljetek!!!!

  59. csaba péter szerint:

    És ne feledjétek a legtöbb rohadt szemét aljas bujkáló komcsi a fideszben van .

    Ők a legvéresszájúbbak : nagyapó , Manitu meg a többiek .

    Fiúk ,,
    Régen olyan okosak voltatok , most meg tudatlanok ,
    Régen olyan tisztelettudóak voltatok most meg alpáriak,
    Régen meg lehetett beszélni veletek a világ dolgait most meg csak nyilas dumát löktök Régen lelkes elvtársak voltatok most meg véresszájú komcsifalók
    Most már meg elvtársak sem vagytok? de megváltoztatok.

  60. robi szerint:

    A szappanoperának vége.
    A történetben annyi hasonlóság mindenképp van az öszödi beszédhez képest, hogy sem ott, sem itt nem derült ki a lényeg: kinek, kiknek a megbízásából került nyilvánosságra az egyik, vagy másik ügy? Ki volt a megbízó?

    Nem hiszek a véletlenekben. A doktori körüli történetet valakik jó régen ismerhetik, de mostani napvilágra kerülése aligha a véletlen műve.

    Amúgy, meg a mór megtette kötelességét…

  61. ebihal szerint:

    Érdekes volt ez a néhány nap!Kiderült, hogy milyen sok embernek van más fogalma az erkölcsről, a tisztességről. Mert milyen dolog támogatni, elnézni a csalást, lopást? Miért
    képzelik egyesek azt, hogy aki így viselkedik az nemzeti, aki pedig ellene szól az
    nemzetietlen? Erre nem válasz az, ha a szocikra mutogatnak, mondván, hogy ők is ezt
    tették! Ez óvodai stílus!

  62. GONDOLKODÓ! szerint:

    A MINISZTERELNÖK ÚR azt nyilatkozta, az jöhet számításba, aki az Alkotmányozásban részt vett! Ez a vezérvonal!

  63. ebihal szerint:

    Kövér László “rendre” utasította a baloldalon ülőket, sőt kétségbe vonta jogukat az
    ott létre. Az a Kövér László, aki szintén a szocializmus haszonélvezője volt, aki
    ugyanabból az alomból származik, mint akiket most bőszen kritizál! A képviselőket
    megválasztó emberek létezési jogát vitatja az, aki ilyet mond, s ha ezt egy parlament
    elnöke teszi az még furcsább. És néhányan úgy gondolják, hogy ez az ember legyen a
    köztársasági elnök!

  64. Chub szerint:

    Meghát…durva és primitív ez a vicc. De visszaolvasva a hozzászólásokat kénytelen voltam egyetérteni a mondanivalóddal.

  65. Menyhért Péter szerint:

    Ki volt Ő?

    “Egy ember, akit közvetlenül soha semmire meg nem választottak.
    Egy politikus, aki egy Demszkyvel szemben is tudott bukni (2002, főpolgármesteri választás).
    Egy sportdiplomata, aki minimum nem ellenezte egy nemzedéknyi magyar sportoló pályafutásának kettévágását és akkori szerepére azóta sem adott magyarázatot (’84 Los Angeles).
    Egy szervezet vezetője, melynek lobbiereje és eredményessége 20 éve fokozatosan csökken (MOB, ’89 óta elnöke).
    Egy ember, akinek a vezetése alatt a magyar sport olimpiai eredményei lassan a semmibe és az emlékekbe vesznek.
    Aranyak száma: Barcelona 11, Athén 8, Peking 3 Érmek száma: 30, 17, 10 Helyezésünk az éremtáblázaton: 8., 13., 21. Pontszám: 207, 144, 91 Ponttábla helyezés: 7., 14., 20.
    Egy elkötelezett jobboldali, aki Kádár alatt helyettes államtitkár, Horn alatt nagykövet volt.
    Egy fantasztikus diplomata, aki bár kineveztette magát nagykövetnek Madridba (hogy közel legyen Samaranch-hoz), majd kineveztette magát Bernbe is (hogy közel legyen a NOB-hoz), 2001-ben a dicsőséges 4 helyet tudta megszerezni a NOB-elnöki választáson, miután ekkor már vagy 15 éve kevert a NOB különböző gittegyleteiben (asszem ennyien is indultak, de ez nem egészen biztos).
    Egy válogatott elme, aki 4 év spanyolországi tartózkodás alatt középfokú szinten tanult meg spanyolul : )))
    Egy elhivatott demokrata, aki 1976-tól szolgálta lelkesen és odaadóan a Kádár-rendszert (ekkortól az Astoria Szálló igazgatóhelyettese).
    Egy férfi, aki a múlt rendszer harcos ellensége és mereven elutasítja az állás- és pozícióhalmozást. 1983-ban például csak egyszerre volt az OTSH elnökhelyettese, a NOB főtitkára és helyettes államtitkár. A rendszerváltást követően volt már párt-alelnök, ogy-i képviselő, EU-képviselő, OGY elnöke, úgy hogy sportdiplomáciai tisztségeit folyamatosan megtartotta.
    A doppingellenes harc elkötelezett katonája, aki úgy volt megzavarodva az Annus-Fazekas botrány kapcsán, mint Don Quijote a szélmalom-parkban (kiutazás előtt váltig bizonygatta, hogy a magyar csapat tiszta, s a legkisebb doppingvétség esetén ő lemond a NOB vezetői tisztségéről). Majd ugyanez a lovag végigasszisztálta (bár minden diplomáciai tekintélyét latba vetette, he-he-he), hogy a két fehérorosz kalapácsvető, akik Pekingben Pars Krisztián előtt végeztek, hiába adtak pozitív(!) doppingmintát, megtarthatták érmeiket és helyezésüket!
    Ő a mi Köztársasági Elnökünk ma!”
    forrás: https://edemokracia.magyarorszag.hu/forum/posts/list/1124.page

    Végül egy személyes megjegyzés: a fidesz büszke lehet rá, hogy ez az ember élete végéig legalább 5 magyar család átlagos megélhetésének megfelelő mértékű juttatást kap az adófizetők zsebéből.
    Megszolgálta? Az orbán-harrach csapat szerint igen, szerintem egy petákot sem érdemel.
    Üdv menyus

  66. Gordon szerint:

    Mond Menyhét!

    Nem sül le a pofádról a bőr!?

  67. Manitu szerint:

    Van rajta?

  68. meghát.... szerint:

    T. Chub !
    2012. április 03., kedd – 09:43 Nem állt szándékomban megsérteni a női nemet,még akikre céloztam,azokat a hölgyeket is tisztelem,mint nőket.Mi a TEREMTÉS KORONÁI sehol sem lennénk nélkülük.Mekkora baromságokat mondunk, cselekszünk mi férfiak időnként.A NŐTŐL azt várnám ,ha már politizál,hogy az anyai ösztönei vezessék (A család védelmének ,szeretetének,összefogásának a dominanciája kell ,hogy irányítsa a hozzászólásainak mondani valóját.) Megrémülök,elkeseredek, amikor a megcélzott hölgyek elvakult,gyűlölettől izzó sorait olvasom.Tudom nagyon nehéz a billentyűk leütögetésén keresztül átadni a gondolatainkat ,az érzelmeinket bármilyen téma kőrben ,hiszen nincs módunk a testbeszédre,mimikára,gesztikulációra ,hangunk hangszínével nyomatékosságot adni mondani valónknak,de a tiszteletet megadhatnánk egymásnak.

  69. prof. em. Dr. islander szerint:

    islanderné

    “Na akkor most van bodogság,bódogság van ”

    Ööm e bódottá!

    LOL

    Mi van asszony! Bableves fő má’?

  70. prof. em. Dr. islander szerint:

    Gordon

    Mond felszólító módja mondd!!

    ált isi….de egy kisdoktori azé’ neked is összejöhet, mint a volt főnöködnek!

    hihi

  71. Paul szerint:

    Milyen kötődése volt CSEPELHEZ SP-nek.
    Ez az ember kineveztette Kiss Imrét, a MOB elnökhelyettesének.
    Ki volt Kiss Imre?
    Aki a CSEPEL SC tönkre tette.
    Ez az a “jó”ember, segített Kiss Imrének, hogy Princ Gábor segítségével CSEPEL SC egyik legsikeresebb szakosztálynak a vívótermét eladják 150millió Ft-ért aminek a vételára a KORDAX-nál kötött ki.
    Ez az ember hagyta, hogy az egyik legtöbb olimpiai pontot hozó egyesületet a CSEPEL SC sportolóit el lehetetlenítse Kiss Imre.
    Ez az ember hagyta,hogy Kiss Imre úgy eladósítsa a clubot, hogy 1 Milliárd forint volt a tartozása.
    Hagyta, hogy a sporttelep területén megtalálható szovjet temetőt Kiss eladja, a kapott pénz egy részét és a sírokról megmaradt vörös márványlapokat ellopja.
    Az OTSH-val szembe 800 milliós tartozást halmozott fel Kiss Imre a MOB elnökhelyettese CSEPEL SC révén, amiről nem tudott a MOB elnöke? Érdekes.
    Közben meg Kiss Imre milliárdos lett a kefegyárából a balatoni szállodából, a KORDAX olajszőkítéséből, amiből rendesen kapott, a játékosok adás-vételéből amit a rokonságához köthető Farkas Péter intézett.
    Tehát Schmitt, Podolák, Avarkeszi, Kiss bandának köszönhetjük CSEPEL SC sporttelepének a lenyúlását. És most meg lehet magyarázni Manitu, hogy Schmitt (MOB elnöke) nem tudott a helyettesének Kiss Imre (MOB elnökhelyettes) Csepel “sportéletéért tett küzdelmeiről”
    Meg találta zsák a foltját, ennyit Schmitt erkölcsi és etikai értékrendjéről.

  72. Tóth István szerint:

    Tisztelt:Menyhért Péter és Paul ! ÖTÖS !! 1-től 5-ig skálán.

  73. joságos. szerint:

    Menyhért úr!
    Gratulálok!!Amit leírt az utolsó betűig igaz!!

  74. prof. em. Dr. islander szerint:

    …Manituka, Gordonka?

    “a fidesz büszke lehet rá, hogy ez az ember élete végéig legalább 5 magyar család átlagos megélhetésének megfelelő mértékű juttatást kap az adófizetők zsebéből.”

  75. Tóth Kati szerint:

    Sajnos ilyen Menyhért félékkel van tele az ország.Ezért süllyedünk vissza mindig a mocsárba,mert az ilyenek húznak le minket.Miért nem megy az ilyen el innen?Mindig csak az irigység,a sötétség,a mocskolódás.Férgek!

  76. prof. em. Dr. islander szerint:

    Tóth Kati

    “Sajnos ilyen Tóth Kati félékkel van tele az ország.Ezért süllyedünk vissza mindig a mocsárba,mert az ilyenek húznak le minket.Miért nem megy az ilyen el innen?Mindig csak az irigység,a sötétség,a mocskolódás.Férgek!”

    Kb. ebben ki is merül az érveléstechnikád.

  77. "?!" szerint:

    Most olvastam el Orbán Viktor doktori szakdolgozatát.
    (Megtekinthető a orbanviktor.hu oldalon.)

    Az 1987. márciusi dátumú, 82 oldal terjedelmű dolgozat lapjain, Orbán 124 sorszámmal jelöli az idézeteket, amelyek forrásait 9 oldalon sorolta fel a dolgozat végén, további egy oldalon pedig az egyéb figyelembe vett szakirodalmat sorolta fel.

    Schmitt Pálnak érdemes lenne megtekinteni Orbán Viktor dolgozatát, mert akkor talán belátná, hogy neki is azokat a szabályokat kellett volna követnie 1992-ben, mint amelyek Orbán Viktornak az 5 évvel korábban megírt dolgozatára is vonatkoztak!

  78. Öreg halász szerint:

    Schmitt Pál idézeteivel kapcsolatban akkor senki nem is kifogásolt semmit. Minden egyetemnek és főiskolának szabályozva volt, hogyan kell leadni ezeket a dolgozatokat. És mindegyiknek máshogy. Schmitt az akkori szabályok szerint adta le a munkáját. Az én diplomamunkámnak például 33 forrása volt, és az én egyetememnek megfelelően voltak azok feltüntetve.

  79. csaba péter szerint:

    Tetszik amikor a névtelen gyávákból kibújik a véresszájú komcsifaló fasiszta.

  80. csaba péter szerint:

    Látszik mit várhatunk a fidesztől.
    erkölcsöt nem ,jogot nem ,szabadságot nem , tisztességet nem és jólétet pláne nem.

  81. csaba péter szerint:

    És mi a véleményetek a jobbik Tiszaelszári őrjöngéséről?

Itt lehet hozzászólni !