Elájult az ítélet hallatán a csepeli nevelőtanár gyilkosa

Hír TV

30-szor szúrtak

A Magyar Gárda perével párhuzamosan hirdetett ítéletet a Fővárosi Bíróság a csepeli nevelőtanár meggyilkolásának ügyében. A másodrendű vádlott összeesett, amikor meghallotta, hogy életfogytiglant kapott. A bíró leszólt az épület előtt álló rendőröknek, hogy értesítsék a szomszédos mentőszolgálatot.

Az elsőfokú ítélet kihirdetésére a Fővárosi Bíróság egyébként nem hívta fel külön a sajtó figyelmét. Az indok: az ügy nem minősült közérdeklődésre számot tartó pernek.

A Fővárosi Bíróságon a Magyar Gárda perével párhuzamosan vezették be a tárgyalóterembe a rablógyilkossággal vádolt anyát, lányát és annak barátját. Az ügyészség szerint a két nő gyilkolta meg a csepeli leányotthon nevelőtanárát.

Több mint 30-szor szúrták meg a nevelőtanárt. Miután elvérzett, a vádlottak átkutatták a szekrényeket, amelyekből elvitték a mobiltelefonokat és a készpénzt. A rendőrség két nap alatt elfogta őket. Közfeladatot ellátó személy ellen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás vádjával álltak a bíróság előtt. A fiatalkorú lányt 10 év börtönre ítélték. Anyja – mivel a bíróság szerint kiskorúakat is veszélyeztetett – a legsúlyosabb büntetést kapta.

Az anya elájult az ítélet kihirdetése közben.

Az elítélt nő legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra.

Forrás: Hír TV

10 hozzászólás “Elájult az ítélet hallatán a csepeli nevelőtanár gyilkosa” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Rossz helyre mentek!

  2. Galvaniszap szerint:

    Helyes.

  3. Borbán Viktor szerint:

    És hányszor fog még a hátralévő életében…

  4. atata szerint:

    Persze ha leírnám , hogy a szőke kékszemű balti és skandináv népek körébe tartzik anya és lánya rögtön törölné az illetékes koordinátor, ahogy már előfordult. Az ilyen ügyek pedig csak kifordítva közérdekesek lásd Galgagyörk stb.

  5. Lexon szerint:

    Én úgy olvastam, hogy a nő tényleges életfogytot kapott, abból pedig nincs szabadulás 30 év után sem.
    És azt is, hogy gyalog kellett átmenni a Markó utcai mentőállomásra, hogy végre jöjjön már ki egy mentő…

    miska72: csak nem az önkormányzati MAFFIÁ-ra gondolsz?! MAFFIA vezeti a kerületet, ugyebár…

  6. Borbán Viktor szerint:

    Lexon, te meg tolvaj vagy!

  7. Borbán Viktor szerint:

    Lexon: te meg tolvaj vagy!

  8. miska72 szerint:

    Kedves lexon
    Igen!
    igen!

    Borbán Viktor, csak nem te is az Önkormányzatnál dolgozol?
    Mit rágalmazol itt?
    A vádolás büntetőeljárás megindítására alkalmas tényállítás; azaz kifejezettnek kell lennie és konkrétan meg kell jelölnie mind az adott bűncselekményt, mind az azt alátámasztó adatokat. Nem elegendő a tényre utaló kifejezés használata. Így tényállítás, ha az elkövető azt mondja, hogy B. megölte a régi haragosát, míg csak tényre utaló kifejezés, ha azt állítja: ez a B. öl, lop. (Ezzel más bűncselekményt, például rágalmazást azonban megvalósíthat.)

  9. Lexon szerint:

    miska72: ezt nem Te írtad, ugye? Csak mert eddig minden hozzászólásod hemzsegett a helyesírási hibáktól, elolvasni is nehezen tudtam… ráadásul az Önkormányzat-ot nagybetűvel írtad, mintha tisztelnéd… és persze sehol egy “MAFFIA” szó… szóval ez nekem gyanús… 🙂

  10. miska72 szerint:

    Most nem baszta fel semmi a cukrom.

Itt lehet hozzászólni !