148-cal ment a BMW Csepelen, 300 ezret fizethet a sofőr

Autómenedzser, Csepel.info

A rendőrség közzétette a február rekorder gyorshajtóinak a fotóját. Szép számmal akadnak BMW-sek a drága fotókon.

Február 13-án Budapesten lakott területen belül, 148 km/h-t mért a traffipax berendezés az alábbi 5-ös BMW gépjármű elhaladtával, míg a megengedett legnagyobb sebesség 50 km/h. 300 000 forint a kirótt közigazgatási bírság összege, mivel a sofőr 98 km/h-val lépte túl a megengedett sebességet.

A teljes cikket az alábbi linkre kattintva olvashatják el.

automenedzser.hu

17 hozzászólás “148-cal ment a BMW Csepelen, 300 ezret fizethet a sofőr” bejegyzésre

  1. vakker szerint:

    na ez fa….a ha megnyerte hadd fizessen. 😀

  2. abcd szerint:

    ” SK ” rendszámmal kicsit körülményes ( esetleg Vadúzi )!!!

  3. beluska szerint:

    A hollandi úton is elkelne egy kis rendőri jelenlét. “Hála a jó időnek” 10 percenként hallhatom, ahogy legalább 100-as tempóval eltép előttünk egy kétkerekű. Paradicsom ez a terület nekik, de úgy látom itt is meg kell várni, amíg meghal valaki vagy így -vagy úgy. Addig szemet kell hunyni felette, mint általában.

  4. Schneider Ádám szerint:

    abcd szerint:
    2012. március 16., péntek – 16:43
    miből látod hogy szlovák rendszáma van?

  5. Schneider Ádám szerint:

    vakker szerint:
    2012. március 16., péntek – 16:09
    szerintem ennél nagyobb a probléma.

  6. Lakó1214 szerint:

    beluska!

    A térfigyelőrendszer sem működik, akkor hogyan lenne pénz a Hollandit, a Széchenyit figyelni?
    Megtakarítás van, érted?

  7. beluska szerint:

    Értem… figyeld csak meg hogy addig lesz megtakarítás, amíg meg nem hal valaki. Utána meg fog érni heti x tízezer forintot az emberélet, addig nem. Nem beszélve arról, hogy a többszörösét be lehetne hajtani a gyorshajtókon, mint amennyibe kerülne ez az egész mutatvány. A Csepeli úton nap mint nap mérnek, ideje lenni taktikát váltani, mert lassan már csak azt mérik be azon a szakaszon aki magasról lesz@rja, akinek futja rá.

  8. Lakó1214 szerint:

    beluska!

    Van arra a Lajtán túl egy technológia…
    Van egy kamera a falu eleján és a végén. A faluban 50km/h a megengedett, tehát jön a delikvens és az adott utat gyorsaban teszi meg, mint lehetne, máris bukta! Jah és ez nem aranyárban van, csak takarékosság van, 2 milliárd, olvastad?! Na így nem lehet bűnüldözni…

  9. beluska szerint:

    Nem rossz, de véleményem szerint könnyen kijátszható. Autópályán nagyobb hasznát lehet venni, de ott sem atombiztos. A leleményesek hamar informálódnának róla, így 100 méterrel előtte visszafordulnak és “tolják neki” a másik irányba.

  10. abcd szerint:

    ” miből látod hogy szlovák rendszáma van? ”

    Bocs ! Betiltották és mindenki hazahozta ….

  11. Lakó1214 szerint:

    Betiltották a “szlovák rendszámot”? Hol???
    EU-ban nem szoktak ilyet tenni. Ugyanolyan hatósági jelzés, mint a brit, német, etc…

  12. Bugi szerint:

    Most már Csepelen se lehet száguldozni. Az elvtársak idején lehetett.

  13. Dr. grün szerint:

    Bugi!
    “Most már Csepelen se lehet száguldozni. Az elvtársak idején lehetett.”
    Két év alatt annyit azért nem romlott az utak állapota, hogy ne lehessen szjáguldozni! 🙂

  14. csp szerint:

    Ez magyar rendszám, és nem uniós,mert ott a H betü. De a kocsi max 1 éves lehet, tehát ez valoszinű, hogy P rendszám. Azt vajon utolérik?

  15. Lakó1214 szerint:

    Miért ne lehetne száguldozni?
    Ez mitől pártfüggő???????? ))) LOL (((

    P betűjelű ideiglenes rendszámtábla kiadásakor a kérelmezőnek cégbírósági bejegyzéssel kell igazolnia, hogy a tevékenységi köre a rendszám használatát indokolttá teszi. A BM rendelet szerint a járműgyártó, járműjavító, jármű értékesítésére jogosult vállalkozás, közlekedési kutató intézet, valamint egyéb olyan vállalkozás vagy intézmény kaphat engedélyt, amely igazolja a rendszám használatának szükségességet. Ilyen lehet a gépjárművek tesztelését végző sajtóorgánum is.
    A rendszám kiadásakor le kell rovatni a külön jogszabályban meghatározott díjat, ki kell állítani az ideiglenes forgalmi engedélyt, és hitelesíteni kell a kérelmező által indítási naplóként benyújtott okmányt. Az indítási naplónak tartalmaznia kell a kiadott rendszámot az érintett jármű alváz és motorszámát, a jármű vezetőjének nevét és lakcímét, a használat kezdő és befejező időpontját és az útvonal megjelölését. Szóval utólérhető, igen. Mindenki utolérhető lenne, csak törvényeket kellene módosítani?

  16. Schneider Ádám szerint:

    abcd szerint:
    2012. március 16., péntek – 23:05
    höhöhö, azt se tudod mit beszélsz.

    Dr. grün szerint:
    2012. március 17., szombat – 14:16
    Dűlő úttól Erdősorig közel 40 keresztbordát számoltam.
    aki ezen száguldozna, annak még hagynám is.

  17. Lora :) szerint:

    Végignéztem a kocsikat, meg a bírságokat. A legtöbbje ja BMW (a kedvenc autómárkám)
    nem csodálom amúgy hogy meghajtják, ne értsetek félre, de ezek a BMW-k nem magyarországi utakra lettek kitalálva. NEM MINŐSÉGRŐL beszélek, hanem korlátozásokról. Magyarországon 130km/h ugye az autópályás sebesség, NÉMETEKNÉL???? tudja valaki? biztos tudjátok, tudom – ja ott nincs korlátozás, menj amennyivel tudsz, és ott lehet is nyomni a BMW-vel 230km/h-val, vagy akár 260 km/h-val, csodálatos érzés a száguldás, Porsche nem kell mert sokat fogyaszt, a szerelmemnek meg nincs mit felvennie, így egyedül nyomom 😉

    Ha picit mi magyarok megtanulnánk jól vezetni, és nem a qrvaanyázás döntené el kinek van elsőbbsége, akkor tutira veszem, hogy nálunk is az autópálya 150-170 km/h megengedett lenne….csak sajnos nem vagyunk jó sofőrök mi magyarok, nagyon agresszívak vagyunk, és felülírjuk a közlekedés szabályait, valljuk be őszintén…. én is sokszor (direkt) figyelmen kívűl hagytam jelzéseket…..következmény? Hát külföldön gyorsan letettem a kocsit az állandó bűntik miatt, itt ha 3 km/h sebességgel is túllépi valaki a kiírt sebességet 1 hétre rá jön a csekk…..és szevasz….

Itt lehet hozzászólni !