„Jeges” siker – szerda estig még lehet korcsolyázni!

Csepel.hu, Csepel.info

Különleges szórakozás várja azokat a csepelieket, akik még nem temetik a telet: szerda estig működik a Szent Imre téren felállított korcsolyapálya.

Talán már kevesen emlékeznek rá, milyen heves vitát váltott ki, amikor a Csepel.info először számolt be a csepeli jégpálya létesítéséről. A vita tárgya, amely a csepeli önkormányzatnak köszönhető, mára egyértelmű sikertörténetté vált, kicsik és nagyok mindennapi szórakozását jelentette az elmúlt hónapokban. Az alábbiakban a Csepeli Hírmondó cikkét olvashatják a csepeli jégpálya gyors sikeréről.

„Egyértelmű a korcsolyapálya sikere. Külön köszönet az önkormányzatnak azért, hogy az iskolai csoportok ingyenesen vehették igénybe a pályát és a korcsolyákat is. A helyszín biztosításáért felelősökről és a melegedőben dolgozókról is csak jót mondhatok, igazán mindent megtettek azért, hogy mindenki felhőtlenül szórakozzon. Iskolaidőn kívül is jó volt a korcsolyapálya kihasználtsága, hiszen délutánonként is sokan sportoltak itt. Reméljük, hogy jövőre is lesz lehetőség hasonlóra. S ha időben megtudnánk, hogy ismét megnyílik a pálya, akár – s ez egyedülálló lenne az országban – diákolimpiai versenyt is rendezhetnénk rajta, ami tovább növelné a jeges sportok presztízsét” – mondta el a Csepeli Hírmondó megkeresésére Jenei János, a testnevelő-tanárok munkaközösségének vezetője.

Kraxner István, az üzemeltető Csevak Zrt. divízióvezetője is megerősítette, hogy mind a lakosság, mind az iskolák körében népszerű volt a korcsolyapálya. Az önkormányzat támogatásával létrejött „csúszkálóhely” szinte intézménnyé nőtte ki magát a lakosság körében. A divízióvezető hozzátette: a február végéig nyitva tartó jégpálya sok örömteli percet szerzett a csepelieknek, akik jövőre is szívesen korcsolyáznának itt a kerületben.

A technikai feltételeket biztosító cég is jelezte, hogy jövőre is szívesen vállalnák azt, hogy ismét megépítsék és működtessék a létesítményt, ami azonban még sok mindentől függ, hiszen őket is közbeszerzés alapján választották ki.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “„Jeges” siker – szerda estig még lehet korcsolyázni!” bejegyzésre

  1. Menyhért Péter szerint:

    kedves csepeliek!

    Ismét csodaszép, rózsaszín a mi kis világunk Csepelen.

    Ragyogunk a boldogságtól, hogy a jóságos önkormányzatunk már megint elkényeztetett minket.

    két dolgot azért nem értek.
    1.- Ha a korcsolyázás belépődíjas, akkor az nyilvánvalóan üzleti vállalkozás volt. De akkor miért költöttek rá 10 milliót?
    2. Ha már hivatkozó linket mellékeltek a fórumozók tiltakozására, akkor miért nem válaszoltak az ott felmerült kérdésekre?

    Üdv menyus

  2. Borka-Szász Tamás szerint:

    menyus,
    te kis naiv… :-))

  3. zzz szerint:

    két hüje egy pár

Itt lehet hozzászólni !