A Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért Egyesület közleménye

Csepel.info

Már tudjuk miről tárgyalt Szlávik Zoltán Beruházási Tanácsadóval az Elephant Holding képviselője

A junius 12-i testületi ülésen előterjesztette a beruházási tanácsadó úr által előkészített anyagot a testületben ülő Podolák Sándor képviselő Úr, aki egészen véletlenül a közbeszerzési pályázatot elbíráló bizottság elnöke. Az előterjesztésben szerepel az a mondat, illetve kitétel, hogy az ifjúsági tábor megvalósítása önkormányzati beruházásban történik – de hogy hol valósul meg, azt még nem tudják!

Erről beszélt az Elephant és Szlávik Úr.

Eredetileg KT határozat szerint a tábor, a jelenleg Önkormányzati tulajdonú Napközis Tábor részen került volna megvalósításra. Valószínűleg ez a terület is kell az Elephantnak, vagy csak egyszerűen a gyerekzsivaj zavarja majd a lakópark tulajdonosait. Talán ez volt a nemrégiben a Csepel.info-n is megjelent kérdésünkben felvetett tanácskozás témája!

Cinikus, elkeserítő, a választópolgárok, a Csepeliek érdekeit semmibe vevő Önkormányzati hozzáállásról tanuúkodik az eljárás.

Ismét szeretnénk figyelmeztetni a képviselőket, a Duna part minden Csepelen élő polgáré, nem pedig 16 képviselő magánbirtoka!

Minden alkotmányos eszközzel megakadályozzuk, hogy kicsinyes trükkök százai – amelyekről nekünk nem is kell tudnunk – áldozatává váljon Csepel utolsó zöld területe, melyet a köz használhat!

A DUNAPARTOT szeretnénk!

Ezért felhívunk minden Zöldet és Csepelt szerető polgárt, az ügyben kezdeményezett NÉPSZAVAZÁS támogatására, az azon való részvételre!!!!

Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért Egyesület

4 hozzászólás “A Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért Egyesület közleménye” bejegyzésre

  1. matyi szerint:

    Kb 10000 lakos igyvan vele!
    na mukik hol sétáltokmajd ? ÓÓÓ budán% Dögig a zsebetek !
    ( benfektes)

  2. hamu szerint:

    Elképesztő, hogy már a gyerekek is útban vannak! A gyermekek nyári felügyeletének elhelyezése Önkormányzati feladat! Eddig a Dunaparton oldották meg! Betéved egy Elephant és máris Ő diktál!
    Javaslom a derék Önkormányzati vezetésnek, hogy gondolja át, hogy befektetői érdekeket, vagy a csepeli érdekeket képvisel!
    Különösen az MSZP frakció fiatalabb tagjainak szeretném figyelmébe ajánlani a népet, az istenadta népet!
    Polgármesterünknek, alpolgármesterünknek már nem számít, de Ti ha maradni akartok, állítsátok meg az ámokfutást!

  3. zzz szerint:

    már eldöntötték.
    már lehet, hogy a döntésért kapott zsebpénzt is elköltötték.
    bár láthatnám az arcukat, amikor majd vissza kell fizetniük 😀

  4. Politikamentesen szerint:

    A polgármester és az alpolgármesterek gyermekei felnőttek már, őket nem érinti a nyári felügyelet, napközis tábor, ők majd külföldre mennek, majd a tengerpartra.
    Az azért eredmény, hogy az idén is az Ifjúsági Tábor ad helyet a nyári napközis táboroztatásnak, pedig 2007 nyarán azt közölték a szülőkkel, hogy az volt az utolsó, s a 2008-as évben már valamelyik iskola kerül kijelölésre e célra. (apró eredmény, de reményteli)
    Ne engedjük, hogy Csepel tüdejét, a zöld Dunapartot eladják, elvegyék a csepeliektől. Nagy-Dunaparthoz úgy sem fér hozzá a lakosság.

Itt lehet hozzászólni !