Van itt pénz: 200 millióba került a kormányszóvivő.hu

MTI, Hírszerző

Habzsidözsi

Habzsidözsi

Elindult a kormanyszovivo.hu illetve a sajto.kormanyszovivo.hu internetes oldal – közölte Budai Bernadett kormányszóvivő a hétfői tájékoztatón. Tájékoztatása szerint a kormanyszovivo.hu-n a legfrissebb hírek mellett a fontosabb ügyintézési és kapcsolatfelvételi információk is megtalálhatók. Cser-Palkovics András úgy reagált: a kormány csak szórja az emberek pénzét, és még mindig nem derült ki, miért volt szükség egy önálló honlap létrehozására, és az miért került 200 millió forintba.

A sajto.kormanyszovivo.hu-n – a regisztráció után – élőben nyomon követhetők lesznek a kormányszóvivői tájékoztatók, amelyekben kulcsszó alapján keresni is lehet majd.

Budai Bernadett hangsúlyozta: a teljes nyilvánosság megteremtése volt a cél, hogy minden médium képviselője, akár vidékről is, azonnal kaphasson információt. Hozzátette: a nekik szóló kérdéseket ezen a honlapon keresztül is fel lehet tenni. Arra a kérdésre, hogy a 200 millió forintos ajánlat volt-e a legolcsóbb a közbeszerzési eljárás során, azt válaszolta: ár-érték arányban ez volt a legmegfelelőbb.

Cser-Palkovics András a szóvivői tájékoztatón elhangzottakra úgy reagált: a kormány csak szórja az emberek pénzét, és még mindig nem derült ki, miért volt szükség egy önálló honlap létrehozására, és az miért került 200 millió forintba.

A Fidesz helyettes szóvivője hozzátette, hogy a Miniszterelnöki Hivatal honlapján eddig is megjelentek a kormányszóvivői tájékoztatók anyagai, és véleménye szerint ez az oldal a jövőben is alkalmas lett volna erre.

Az ellenzéki politikus megjegyezte: nem tartja meglepőnek, hogy az alvállalkozók között van Honti Pál, a miniszterelnök korábbi üzlettársa, aki a sajtóinformációk szerint kilencmillió forintot kap azért, mert részt vesz a honlap munkálataiban.

Cser-Palkovics András hozzátette: az oldallal kapcsolatos kérdéseit a hét folyamán írásban juttatja el Kiss Péter kancelláriaminiszterhez.

Forrás: MTI, Hírszerző

12 hozzászólás “Van itt pénz: 200 millióba került a kormányszóvivő.hu” bejegyzésre

  1. Csaba szerint:

    Ezt a hírt kár volt feltenni!!!

    Még a végén megirigylik a csepeli párt és elvtársak, és megcsinálnak valami hasonló tranzakciót… csak kerületi szintre kicsinyítve.

    A kormányzati negyed is úgy megtetszett nekik, hogy százmilliókat tapsolatak el a gyurcsányi mintára alapozva nálunk is. Aztán abból se lett semmi.

    Fasza a vezérfonal!

  2. Levente szerint:

    Csaba: már megcsinálták korábban: kozosencsepelert.hu
    Vagy most egy újabb pénznyelőt kell majd csinálniuk?

    Egy ilyen weblapot egyébként kb. 200 ezerért (számlával) simán elkészít bárki, aki ezzel foglalkozik. Persze biztos nem utasítja vissza, ha az 1000 szeresét akarja valaki fizetni érte.

  3. Székely szerint:

    Szerintem nem volt kár feltenni. A csepeli szocik csináltak már hasonlót…

  4. Székely szerint:

    Na pont ugyanakkor gondoltunk ugyanarra Leventével.

  5. Bubus szerint:

    Csak gratulálni tudok: egy nagyon profi, csilivili honlapot ennek a pénznek a tizedrészéből olyan bőven ki lehet hozni, hogy még haveri borravalóra is futja.

    Biztos leszóltak a felelősöknek valahonnan: Ne óccsícsd le! Szeretem, ha drága a honlap egy kicsit.

  6. Csaba szerint:

    Szeretem, ha jut is, marad is. Egy kicsit.

  7. leslie szerint:

    Az a dolog szépséghibája, hogy a kormánypárti szavazók zőmét alkotó nyugdíjasok nem férnek hozzá az internetes oldalakhoz.

  8. Csaba szerint:

    …valami ilyesmi is járhat a fejekbe…

  9. Csaba szerint:

    Jaj, Laci (leslie), ne legyél ilyen naív. Leszarják a nyugdíjasokat, a lényeg, hogy 200 millió közpénzt megint elköltöttek, aztán itt mindenki gondolhat mindenfélére. Szerintem.

  10. Bubus szerint:

    A nyugdíjasokra ott van a többmilliárdos PR-pénz. Butítás felső fokon, közpénzből.

  11. potyek szerint:

    Gondolom valami msz(m)p közeli vállalkozó kapott pénzt média cégre, és kellett valami referencia munka is a beinduláshoz. Csak itt téllég az a szomorú, hogy egy phpnuke alapú webportál ugyan ezt tudná, csak mondjuk az ingyenes, esetleg a testreszabásért lehetne pénzt kérni, na de jóléti társadalomban élünk vagymi, megtehetjük…. 🙁

  12. […] Van itt pénz: 200 millióba került a kormányszóvivő.hu […]

Itt lehet hozzászólni !