Csepelfc – Győzelem a Törökbálint ellen, vereség a Pénzügyőrtől

Csepelfc.hu, Csepel.info

A múlt héten elkezdte a tavaszi szezonra való felkészülést a Csepel NB III-as felnőtt csapata is. Szombaton a Kánai úti műfűves pályán már az első felkészülési mérkőzésre is sor került.

A törökbálintiak szereztek vezetés, de még a szünet előtt sikerült kiegyenlítenünk Süveges révén, aki Bozsik labdáját továbbította a hálóba. A második játékrészben egyértelmű fölénybe kerültünk, immár nekünk volt több helyzetünk, és két szép góllal, Juhász emelésésvel és Sarnyai fejesével át is vettük a vezetést. A meccs hajrájában a Törökbálint még egyenlíteni tudott, de maradt a 3-2-es végeredmény javunkra. 

A kezdőcsapat ezúttal így állt fel: Versitz – Trpik, Sarnyai, Németh Gábor, Horváth – Borda – Süveges, Fodor, Tőke, Juhász – Bozsik

A második félidőben Miskolci kapus és Vejmola mellett több próbajátékos is lehetőséget kapott, köztük az egykori csepeli csatár, Tóth András. A jó formát mutató, az ősszel Tökölre kölcsönadott Juhász is visszakerülhet a Béke térre.

Takács Krisztián tulajdonos bizakodva nyilatkozott:

– Január 16-án kezdtük el az alapozást. Rengeteg próbajátékosunk van, köztük Tóth Andris, akit már ismerhetnek a csepeli szurkolók, hiszen játszott nálunk, illetve Juhászt is visszahozhatjuk Tökölről. Teplán Jánosnak orrsövényműtétje volt, így egyelőre nem tudta elkezdeni az edzésmunkát, csakúgy, mint Németh Józsi, aki eltiltása miatt csak áprilisban játszhat majd. Teplán Janinak mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

Keresünk még játékosokat, és remélem, hogy a centenáriumi évben lehetőségeinkhez mérten méltó módon tudjuk majd képviselni a klubot. A biztos bentmaradás a célkitűzés továbbra is. Reméljük, hogy lesz még tavasszal egy tavalyihoz hasonlóan sikeres palesztin túránk. Ígéretükhöz híven már megkerestek bennünket a szervezők, de még nem tudjuk, hogy mikor lesz pontosan a torna. Szeretnénk megtartani az erősségeinket, Süvegest, Bozsikot, és a többieket.

A szakmai stáb nem változott, továbbra is Gabala Krisztián és Szabó Zoltán készíti fel a csapatot, Hinics Róbert a gyúró és mindenképpen szeretném megemlíteni a csapat mindenesét, Csernus Istvánt, aki fél életét a csapat körül tölti.

Bizakodva készülünk a tavaszra, jó a hangulat a csapatban és a csapat körül.

Vereség a Pénzügyőrtől

2-0 arányban alulmaradt ma délelőtt próbajátékosokkal teletűzdelt csapatunk a pasaréti Vasas-pályán a Pénzügyőr csapatával szemben felkészülési mérkőzésen.

A következő edzőmérkőzés Budatétényben lesz szerdán este 7 órakor.

csepelfc.hu

3 hozzászólás “Csepelfc – Győzelem a Törökbálint ellen, vereség a Pénzügyőrtől” bejegyzésre

  1. Perspektíva? szerint:

    “A meccs hajrájában a Törökbálint még egyenlíteni tudott, de maradt a 3-2-es végeredmény javunkra. ”

    Ki ez a balga tudósító?

  2. Etikus szerint:

    Dr. Grün!

    Kérem tegye helyére a fenti észrevételt, mert valami fatális fogalmazásbeli,
    értelmezésbeli probléma áll fenn, a tudósító részéről!

  3. Dr. grün szerint:

    Etikus!
    Megtette helyettem Perspektíva commentelő társunk! ))) :-(((

Itt lehet hozzászólni !