Békemenet Magyarországért

A Hősök terétől az Országházig, január 21-én

Mi, magyar demokraták, akik hiszünk egy erkölcsös polgári demokráciában, hiszünk a nemzet függetlenségében, hiszünk hazánk jelenében és jövőjében, akik saját akaratunkból választottunk magunknak kormányt, amelytől hazánk felvirágoztatását várjuk, a kommunizmus és posztkommunizmus lélekölő évtizedei után egyre növekvő aggodalommal látjuk, hogy a nemzetközi nyilvánosságban megjelenő félrevezető és elfogult híradások miképpen erősítenek föl egy olyan közhangulatot, amely méltatlan és igazságtalan színben tünteti fel országunkat, s amely egyre nagyobb károkat okoz hazánk gazdaságának és a magyar embereknek.

Magyarország népe egyszer már megismerte a világ ellenszenvének szörnyű következményeit, amikor ugyancsak elfogult híradások következtében védtelenül álltunk a trianoni ítélőszék bírái előtt. Nem akarjuk, hogy ez a szörnyű pillanat megismétlődjék. Azt akarjuk, hogy a világ, benne Európa és az Amerikai Egyesült Államok népei is megértsék, nem óhajtunk mást, csak békében, egyetértésben, a demokrácia keretei között, másokat tisztelve szabadon élni.

Mi tudjuk, milyen a diktatúra, mint ahogy azt is tudjuk, mert nem felejtettük el, hogy miképpen kell akár a túlerővel is szembeszállva az igazságért és a szabadságért harcolni, ahogy tettük azt 1956-ban, amikor Európa és Amerika népei együtt éreztek velünk. Ezért örömmel csatlakoztunk a művelt Európához, mert megtanultuk, hogy csakis a megértés, a kölcsönös tisztelet és a népek közötti harmónia ad teljes garanciát a nemzetek közötti békéhez.

Mi, magyar demokraták ezért békemenetet hirdetünk január 21-én, szombaton délután 16 órára a budapesti Hősök terére, ahonnan az Országházig megyünk. Kérünk minden magyart, aki szándékainkkal egyetért, akinek fontos hazánk függetlensége és fölemelkedése, aki szentnek tartja a polgári demokrácia eszményeit, csatlakozzon hozzánk és tartson velünk! Hozzon mindenki magával egy mécsest vagy egy gyertyát! Hozzatok nemzetiszínű zászlót, öltsétek fel a legszebb ruhátokat, és gyertek!

Induljunk el! Várjuk a civilszervezetek, a közéleti személyiségek és minden hazafi csatlakozását.

A kezdeményezők nevében:

Bayer Zsolt közíró, Bencsik András főszerkesztő, Bencsik Gábor történész, Pataky Attila zenész, Pozsonyi Ádám író, Schulek Ágostonné, Stefka István főszerkesztő, Szentmihályi Szabó Péter író, Szalay Károly író, Széles Gábor vállalkozó, Szőnyi Kinga műsorvezető és mások.

A Civil Összefogás Fórum tagjai támogatják a nyilatkozatot, és csatlakoznak a békemenethez.

Forrás: Magyar Hírlap

77 hozzászólás “Békemenet Magyarországért” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Bayer Zsolt ha ekkora hazafi, miért Szlovákiában vett autót?

  2. Manitu szerint:

    Talán mert nem akart olyan adót fizetni, amit az elvtársak úgyis elloptak.

    Egyébként én sem értek egyet a külföldi rendzsámú autókkal, de tény, hogy a Gyurcsánylibajnai kormány tevékenysége nagyrészt a lopásról szólt, abban ki is merült. Most annak a levét isszuk.

  3. Vica szerint:

    Talán be kellene tartani az UNIO normáit, amelyek minden tagállam számára kötelezőek. Békemenet… Ki a fészkes fene akar minket megtámadni? Ez komoly???

  4. ebihal szerint:

    Manitu! Aki a saját országát/hazáját meglopja, pl. azzal, hogy kijátsza az adótörvényeket,
    az mondhatja magáról, hogy hazafi?

  5. csaba péter szerint:

    No ha Bayer a mérce akkor inkább a Kerényi
    ” Nekem tetszenek a Kerényi képek”
    pont annyit érnek mint az új alkotmány – szerűség ,
    azaz alkotmánynak látszó iromány.
    Pont olyan mint a Smitti doktorija – lopás!

  6. Manitu szerint:

    Ezek az uniós normák pont olyan komolyak, mint az uborkagörbületi irányszám. Nem ettől lesz egy ország demokrácia. És nem attól lesz diktatúra, ha az ügyészek vagy a bírók is nyugdíjba mennek.

    Egyébként jól látszik, hogy ez azoknak fáj, akik úgy érzik, hogy a 60 évesnél idősebb bírói kar elfogult, mert anno csak kommunisták lehettek ilyen posztokon, és most attól félnek, hogy valódi eljárások és valódi büntetések is lehetnek a mismásolás helyett. NO COMMENT!

  7. csaba péter szerint:

    Ez a hatalom elvesztette az erkölcsi alapját ahhoz , hogy beszedje az adót, és ítéletet mondjon állampolgárai erkölcseiről, törvényes/ és -vagy/ törvénytelen tevékenységeiről.

    Ha a hatalom illegálisan él a hatalmával és törvénytelen törvényeivel,
    akkor az
    vagy fasizmus ,
    vagy kommunizmus.

  8. belekotkot szerint:

    Mi indítottuk a háborút mindenki ellen. Most meg mi akarunk békét ? Akkor ezek szerint vesztettünk. 🙂

  9. Manitu szerint:

    Te most viccelsz? Mikor veszítette el az erkölcsi alapját, mivel, mióta illegális, ki mondta ezt?

    Csaba Péter, ez a kormány legális, ezt a kormányt nem csalással, adatok meghamisításával választották meg, és nem szemkilövetéssel, ujjak tördelésével, lopással és a nemzeti vagyon elherdálásával, tönkretételével tartják meg!

  10. csaba péter szerint:

    Ó te szegény

  11. csaba péter szerint:

    Dr Josef Göbbelsz mondta 1933 ban
    ” Mi azzal tévesztettük meg ellenségeinket , hogy azt ígértük legálisan fogunk hatalomra kerülni , de azt soha sem igértük , hogy a hatalommal legálisan fogunk élni”

    Ha nem látnád barom arcú ez folyik.
    Ezért folyik eljárás az Orbán kormány ellen .
    Vagy szerinted csak sportból ,és a zsidó összeesküvők ármánykodása miatt?

  12. Tóth Kati szerint:

    Ott leszünk a békemeneten.Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!
    Egyébként tavaly Belgium ellen több,mint száz eljárás folyt.Ehhez mit szóltok hazaárulók?Nem kell betojni,nem kell félni,majd megoldják.Az a baj,hogy a balliberális riogatók terjesztik a rémhíreket,mert nagyon szeretnének visszakerülni a húsos fazék mellé.Az eu-s nagyurak meg hozzászokták a szoci vezetőknél,hogy szolga módon mindenbe belementek,mindent azonnal aláírtak.Hát most nem ilyen kormányunk van,ez fáj nekik.

  13. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Kedves Tóth Kati ! Én is ott leszek a békemenetben! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok ! Amiket előttem írtál azokkal teljesen egyetértek. Élvezi a baloldal, hogy rémhíreket terjeszthetnek, mert vesztettek a hatalomból és köpködnek a jelenlegi vezetőinkre, kormányunkra. Lehetne bőven kritizálni az elmúlt szoc. kormányokat Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy miniszter urak, netán kivirágoztatták hazánkat, építették a demokráciát, igen nagyon látszik hisz kivette fel először a 20 milliárdos IMF hitelt ?

  14. Vica szerint:

    Tóth Kati!
    Ugye Te orvosi vizsgálat alatt állsz? Ha nem, javaslom, hogy sürgősen keresd föl a pszichiáteredet, mert baromi nagy baj van nálad. Egyébként pedig nem kellene elbagatellizálni az ellenünk folyó eljárás… Nem mindegy ugyanis, hogy ki ellen miért folyik eljárás. Egyébként szerinted mindenki hazaáruló, aki nem Te vagy. Őszintén sajnálom a környezetedet, mert nehéz lehet nekik elviselni a társaságodat, neked pedig még nehezebb, mert nap-mint nap együtt kell lenned egy idiótával. Szerencsétlen…

  15. nem aranyhal szerint:

    Én is ott leszek, meg kell mutatni a külföldnek, hogy nem hagyjuk magunkat, és a Kormányunkat.

    Éljen Orbán Viktor!!!
    Bayer meg nagyon jó fej, bírom a stílusát, ő aztán megmondja a frankót ezeknek a köcsögöknek.

    Éljen!!!

  16. ebihal szerint:

    Manitu! Nem válaszoltál! Egyébként a 11:38-asod második bekezdését olvasd el!
    Tiszta zavar!

  17. kiskovi szerint:

    Ehhehhe 🙂
    Még gyorsan a fizetések előtt lezavarunk egy menetet, mert utána már csak a beoltottak mennének ki.
    Szép volt fityeszesek, remélem tovább örömködtök a markotokban, szánalmas bagázs. Most takarodjatok ki és térdeljetek!

    Bírom ezt a homokozót, mennyien kaptok fizetést ezért a sok baromságért? Komolyan itt legalább érzem, hogy hol találhatók azok a szánalmas emberek, akik amúgy meg sem mernek mukkanni.

  18. Tóth Kati szerint:

    Kedves Vica!Ha csak személyeskedni tudsz az a sajnálatra méltó.Ész érvekkel állj elő!Egyébként nem állok kezelés alatt,de nem is a te tanácsodra van szükségem.Aki mer ez ellen a hazánkat lejárató mocskos banda ellen valamit tenni az szerinted beteg?Szerintem azzal foglalkozz,hogyan építsük ujjá országunkat a balliberális pusztítás után.

  19. Katka szerint:

    Tóth Kati szerint: Az agyadat, meg Orbánod agyát kell újra építeni. Na megyek hallgatom az imádott Orbánod felszólalását, mert most kezdi a pofázását az EU-ban!

  20. Dr. grün szerint:

    “Magyarország a szabadságharcosok országa! Ellenszélben is kiállunk az értékeinkért és a nemzetünkért. Akkor is ha, ha ellenszél orkánerejű” – mondta a miniszterelnök”
    Orbán most pucolja a cipőjéről és a nadrágjáról Strasbourgban amit a zerős ellenszél rásodort! 🙂
    Mint a zöreg székely amikor bejön az udvarról.
    Anyóka látja vizes bocskorát és kérdi:
    Esik az eső Mózsi?!
    Nem, fúj a szél! ))) 🙂 (((

  21. Vica szerint:

    Kedves Tóth Kati!
    Jó lenne, ha megpróbálnál gondolkodni. Amikor csatlakoztunk az Európai Unióhoz, elfogadtuk az ottani közösség szabályait, melyet, mint minden tagállamnak, nekünk is kötelességünk betartani. Nem a demagógiát kellene nyomatni, meg “szabadságharcolni az idegen elnyomás ellen”, amikor a hazádban diktatúra kezd kibontakozni. Az UNIÓ népei nem tűrhetnek a tagjaik között olyan országot, ahol eltűrik és éljenzik a diktátorukat. Nem látjátok, hogy egyre csak süllyedünk lejjebb és lejjebb a saját mocsarunkba? Nem látjátok, hogy a nép nyomorog, egyre több a szerencsétlen ember, az éhező gyerek? Ennyire nem lehet elvakult senki! Bár… Hitlernek is sok követője volt, akik szintén nem láttak a szemüktől…

  22. Narancsvírus szerint:

    Vasárnap mindenkinek ott a helye a Batthyány örökmécsesnél, mutassuk meg Európának, hogy veszélyben van Magyarország, a demokrácia!
    http://videa.hu/videok/hirek-politika/ehsegsztrajkolok-klubradio-hadd-szoljon-nagy-navarro-balazs-OIP8l8wPCBX5vXBz

  23. Narancsvírus szerint:

    Orbán beszéde Brüsszelben 2012.01.18
    Merjünk nagyokat hazudni külföldön, hogy Magyarországon demokrácia van!

  24. Bugi szerint:

    Féleszű vírus, azt se tudod hol volt Orbán.

  25. Gordon szerint:

    Viszek egy szelet kenyeret az örökmécseshez.
    Már múlt hét kedden félretettem neki. 😀

    Érlelődik…

  26. Zoli049 szerint:

    Józan volt Zsolti? 🙂

  27. Dr. grün szerint:

    Narancsvírus!
    Várjuk már meg amíg hazajön a Vezír és elmondja, hogymit mondott és a zelhangzottakat hogyan kell érteni! ) 🙂 (

  28. Narancsvírus szerint:

    Bugi szerint: Sajnos nem ott ahová való!

  29. Narancsvírus szerint:

    Szabadságharcosként fog hazatérni, és a sok süket nyugdíjas áhítattal fogja hallgatni a meséjét! Nem érdekel engem ez az ember! Nekem nem a miniszterelnököm!!

  30. Gordon szerint:

    Narancsvírus!

    Rájöttél már, hogy nem Brüsszelben volt?

    Ha a sötétség ragályos lenne, akkor már mindenkit megfertőztél volna 😀

  31. Zoli049 szerint:

    Szomszéd!

    Még, ha csak a nyúgdíjasokat hülyítené…
    A dráma az, hogy fiatalok és a középkorúak is hülyék.

    Momentán én is szarok az egész politikai palettára, csak
    már qrvára unom, hogy mindíg a hülyék vannak ott és a
    szarukat velem is meg akaják etetni. Na ne má’

  32. szigetország szerint:

    Vicus!

    Ha Magyarországon diktatúra lenne, mint ahogyan írod, nem írhatnál le olyan kormányellenes megjegyzéseket, mint amilyeneket leírsz. Mivel ezt megteheted — s én is helyeslem, hogy megteheted –, ne beszélj diktatúráról!

  33. Gordon szerint:

    Zoli049 egyre idegesebb lesz.

    Kifogyott az érvekből… mindenki “hüle” csak ő nem. Pedig őt a hazugság se zavarja.

  34. Bugi szerint:

    Vicusnak az a diktatúra ha nem az MSZP diktál.

  35. Zoli049 szerint:

    Gordon!

    Mit érveljek, mikor minden magáért beszél?
    A hazug “érveket”, állandóan a TI oldalatok,
    kényszeesen akarja rákényszeríteni másokra.

    Olvasd vissza magad (is)!

  36. Zoli049 szerint:

    szigetország!

    Nem kellene az internettel takarózni, nem áll jól neked.

  37. szigetország szerint:

    Ma egész nap elérhetetlenek a wikipédia angol nyelvű oldalai tiltakozásul amiatt, mert az amerikai kongresszus “kilátásba helyezte, hogy törvényi úton súlyosan csorbíthatja a szabad és mindenki számára elérhető internethez való hozzáférést”.

    Na, ennyit az amerikai demokráciáról és szólásszabadságról!

    Alább az angol nyelvű szöveg, amely a wikipédia oldalain megjelenik.

    “Imagine a World
    Without Free Knowledge
    For over a decade, we have spent millions of hours building the largest encyclopedia in human history. Right now, the U.S. Congress is considering legislation that could fatally damage the free and open Internet. For 24 hours, to raise awareness, we are blacking out Wikipedia. Learn more.”

  38. Narancsvírus szerint:

    Ezt azok nézzék meg, akik nem a Duna TV, HÍR TV, MTV1, M2, Echo TV, stb kormány médiát szokták nézni, mert ott ezt nem adják! Vasárnap legalább ennyien leszünk, igaz a Fidesz média ezt sem fogja adni! A hatalom megijedt az emberektől! http://videa.hu/videok/hirek-politika/nem-tetszik-a-rendszer-56-egymillioan-sajtoszabadsager-tuntetes-RD7aQUfRhFzOYxzb
    Vasárnap 15.00. Batthyány örökmécseshez mindenki ki!

  39. "?!" szerint:

    “Manitu” a csepeli Cohn Bendit, mert ugyanolyan elfogultan és megalapozatlanul vádol és rágalmaz mindenkit, mint az Eu parlamenti alteregója!

    Az sem kizárt, hogy Cohn Bendithez hasonlóan, szexuálisan a kiskorúakhoz vonzódik.

  40. Zoli049 szerint:

    Szomszéd!

    A kertvárosi -aranyár- kábeltévén nincs ATV? 😉
    Intézzük az ustream-et…

  41. Vica szerint:

    Még egyszer leírnám a gyengébbek kedvéért, hogy sajnálatos módon a FIDESZ szavazótáborát erősítettem az utolsó választásokon. Úgy érzem, éppen ezért jogom van számon kérni azt a kormányt, melynek hatalomra jutásában segítettem, hogy milyen alapon szórakozik a mi kárunkra.

  42. Vica szerint:

    Igen, Zoli049, mostanában nem találom én sem az ATV-t. Valóban aranyáron mérik a kábelt és az internetet…

  43. Zoli049 szerint:

    Melyiken nincs ATV?
    Tudtommal a UPCn és a Digin-n is van, analógban is.
    Ha a kertvárosi – belehetnejentenia GVH-nál – kábeltévéd van, akkor csak digitálisan érhető el… Jah és kódoltan…
    A Digin ez is ingyenes!

  44. Absolut Dexter szerint:

    Kedves Fafejü Vica! Légy szives te keressél magadnak egy jónevű psychiátert, de sűrgősen, mert az állapotod súlyos, már-már ön.- és közveszélyes!

  45. Vica szerint:

    A NET TV-n nem találom. Nálunk nincs UPC, sem Digi TV.

  46. Zoli049 szerint:

    Vica!

    Műholdvevő! Internet meg T-com…

  47. Vica szerint:

    Kedves Absolut Dexter! Hülyével nem vitatkozom, mert még összetévesztenek vele…

  48. Vica szerint:

    Itt nem fogható műhold, a T-com pocsék minőségű NET-et adott, ezért lemondtam náluk mindent.

  49. Zoli049 szerint:

    A neten azt írja a “cégh”, hogy van neki az UHF 27-en ilyen ATV-je! 🙂
    (aranyárban)

  50. Zoli049 szerint:

    Hol nem fogható műhold? 😉
    Erdőben???

    Szerintem ilyen nincs…

    Internetre meg valami antennás szolgáltató is gyorsabb és olcsóbb, mint a tiétek.

  51. Vica szerint:

    A panelek takarásában vagyunk, bemérték, hogy nem tudnak szolgáltatni.

  52. Zoli049 szerint:

    C terv:

    Hello Digital, a volt Antenna Digital rendszer, Széchenyi hegyről.
    Ha vannak panelek, akkor akad antennás netszolgáltató is.

  53. Absolut Dexter szerint:

    Pedig Vicuskám te vagy a hülye, nem kicsit, nagyon.

  54. "?!" szerint:

    Kedves “Absolut Dexter”!

    Te még kiscsoportos vagy? Vagy már nagycsoportos?

    Azért kérdezem, mert a Vicával folytatott vitatkozásod alapján ezt nem lehet eldönteni.

  55. nagyapó szerint:

    Zoli049, Vica!
    Egyébként a székletük rendben van? Vitassák meg! Fontos szoci téma!l

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  56. Absolut Dexter szerint:

    “?!” És te ?!

  57. szigetország szerint:

    Vica!

    Senki nem vitatja el, hogy jogod van véleményt nyilvánítani. Én legalábbis nem.
    De miért kiabálsz farkast…?
    Azaz miért mondod, hogy elnyomnak, diktatúra van? Ki nyom el? Segíthetek?

  58. Zoli049 szerint:

    Munkásőr!

    Kapd be! 😉

  59. szigetország szerint:

    Zoli!

    Estefelé már mindig magadban beszélsz?
    Nem találsz társra, megértésre? Téged is elnyomnak? Miben segíthetek?

  60. Vica szerint:

    Kedves szigetország!
    Nem gondolnám, hogy Te tudnál nekem segíteni, ezért nem is traktállak a gondjaimmal. Azokat eddig is magam oldottam meg, és ez ezután is így lesz.

  61. Vica szerint:

    Kedves ifjú nagyapó!

    Köszönöm a jóindulatú kérdésed. Szerencsére rendben van, és őszintén remélem, hogy Neked is. Nagyon szomorú lennék ugyanis, ha bélcsavarodást kapnál. Ronda egy betegség. A szoci téma jobban érdekel? Szeretnél kicsit gyalázkodni? Ha az Téged boldoggá tesz, hát tedd. végül is ezen a b logon tényleg sajtószabadság van :).

  62. Absolut Dexter szerint:

    Vica! Még mindig a psichiáter a legkézenfekvőbb megoldás.

  63. Erdei Éva szerint:

    Kedveseim, figyeljetek fel rá, hogy van nevem. Nem bújok fantázia név mögé, és főleg nem harsogom onnan a gyűlöletbeszédet, amit a szocialisták találtak ki, és nagyon is tudják csinálni.
    Kérlek benneteket, ne ragadtassátok magatokat soha ilyesmire még álnéven sem. Az nem méltó hozzánk. Mi nem fogunk ordítani és verekedni szombaton, mint ők az opera előtt.
    GYERTEK! Szép ruhában, derűs arccal, mécsesse a kezetekben és bizakodással a szívetekben. Minden okunk megvan rá, hála a JÓ Istennek. Hála a Jó Istennek érdekeinket olyan hazája iránt elkötelezett államférfi képviseli, aki magasan fölötte áll minden sandaságnak, akinek a hazája szent.

  64. "?!" szerint:

    Évike Drága!

    A mécsessel kit, vagy mit kell búcsúztatnunk?

  65. Dr. grün szerint:

    Évike!
    A mécsest hagyjuk meg nagy nemzeti ünnepünk búcsúztatására, ami már csak a zemberek ünnepe lett!

  66. Erdei Éva szerint:

    Ejnye, ejnye, de negatív rugóra jár az agyatok!
    Látjátok, ez a ti bajotok, ez a sandaság, amit belétk tápláltak. Próbáljátok meg elhagyni, mert legbelül biztosan jók vagytok. Ha mindig vicsorogtok, mindig keserűek, dühösek, rossz kedvűek lesztek.
    Pedig az élet szép, kár elrontani.

  67. "?!" szerint:

    Évike, drága!

    Nem kell itt mellébeszélni!
    A 18:27-kor feltett kérdésemmel csak arra céloztam, hogy én nem látom olyan tragikusnak a helyzetet, hogy ebből az alkalomból gyertyát kellene gyújtani.

    Ami pedig a belém táplált sandaságot illeti, biztos vagyok benne, hogy ha engem a jelenlétedben valaki ezzel vádolna, akkor az elsők között lennél aki ezzel a váddal szemben megvédene.
    Abban is biztos vagyok, hogy az itt leírtakkal szemben az a véleményed rólam, hogy nemcsak legbelül vagyok jó, hogy nem vicsorgok, hogy nem szoktam elkeseredni (legfeljebb dühbe jövök), hogy ritkán vagyok rossz kedvű, mert hozzád hasonlóan én is azt vallom, hogy “az élet szép, és kár elrontani”.

    Az utolsó pár szó szellemében üdvözöllek, és puszillak! Egyszer majd szóban is kifejtem az erre a vitatott témára vonatkozó véleményemet.

  68. Erdei Éva szerint:

    Azt kell mondanom, hogy BOCS! De örömmel teszem, mert ezek szerint félreértettelek.
    Most már csak az zavar, hogy olyan a beszélgetésünk, mint a csendőrperu. Egyoldalú. Te tudod, hogy én ki vagyok, én viszont nem. Látod, én ilyen nyíltan vállalós vagyok.
    És köszönöm, hogy megvédenél.

  69. Zoli049 szerint:

    Erdei Éva szerint:
    2012. január 20., péntek – 17:02

    Kedves Éva!

    Van neved? Remek… 🙂
    Nekem is. Zoli049, nickname, de írhatnám, hogy én vagyok a “Horváth Zoltán”, de ettől még nem biztos, hogy az is vagyok, de ez pimf!

    A gyűlöletbeszét a ti szent asztalotok, a 2002-es bukfenc óta. Csak neked is jelzem, hogy mindjárt szocizol, tehát máris gyűlölsz, így elent mondasz magadnak. 😉 Jelzem neked, nektek, hogy megnyertétek lassan 2 éve a válsztásokat és szátok íze szerint szabtatok át mindent ebben az országban, a másik 50% megkérdezése nélkül, úgy demokratikusan, mint Hugo Chavez, Venezuelában. Na ehhez ismét gratulálok!
    Ennek tükrében nem tudom, hogy miért nektek áll felljebb? Milyen alappon mentek ki és mi ellen, vagy mi mellett “békemenetelni”? 🙂
    Valahol háború van? Esetleg a Irak, Afganisztán, Palesztína mellett “béketüntettek”? 🙂
    Továbbá feltette másik fórumtárs is, hogy mi a bánatra emlékeztek, vagy mi a bánatot búcsúztattok a mécsesekkel??? 🙂

    A soraid végei? Nem is tudom, de a híradások Észak-Kóreájára hajaz! 🙂

    Szép volt, csak így tovább, a gazdaság fellendüléséhez!

  70. Erdei Éva szerint:

    Ejnye Zoli049! Mitől tombolsz ennyire? Honnan van benned ennyi gyűlölet, ennyi vagdalkózás? Nagyon egészségtelen magatartás…

  71. Öreg halász szerint:

    A parlamenti képviselők számának csökkentése a Fidesz választási ígérete volt, amivel a magyar választók 95 százaléka egyetértett. Az egy humbug, hogy a Fidesz szája íze szerint lett átalakítva. Persze, ha a Fideszre megint olyan sokan szavaznának arányaiban, mint 2010-ben, nyilván most is kétharmadot szerezne. De ilyen a demokrácia, akár tetszik, akár nem. Az a párt vezeti az országot, amelyik erre bizalmat kap.

    Szeretném még szép csendben megjegyezni, hogy Hugo Chavez is baloldali. Ha nem lettünk volna az EU-ban, Gyurcsány is valami hasonlót tudott volna itt csinálni, mint Hugo Chavez, és lehet, hogy nem gumilövedékekkel lőtték volna a kormánnyal nem szimpatizálókat 2006-ban. Gyurcsányból kinézem, hogy megtette volna.

  72. ebihal szerint:

    Öreg halász! Áruld el, 2006-ban mit kellett volna csinálni a rendőröknek? Az általatok
    békésnek mondott, kő és molotovkoktél dobáló, törő-zúzó , autókat és kukákat
    gyújtogató csőcselék volt az ártatlan?

  73. Bugi szerint:

    Békapete! A Fidesz nagygyűlése még csak tüntetés sem volt. 56-os megemlékezés volt, amit szétvertek a rendőrség.

  74. Öreg halász szerint:

    Ebihal neked fogalmad sincs mi történt ott. Pedig évek teltek el 2006 óta, van internet is, igazán utánanézhettél volna, hogy mi történt pl. a Fidesz nagygyűlésén.

  75. Zoli049 szerint:

    Éva!

    Tombol a bánat.
    jah, hogy fidesznyikéknél az ellenvélemény máris tombolás? Értem… 🙂
    Mehetek a gulágra, de gondolom a lámpavas gyorsabb és élvezetesebb lenne?! 🙂
    Na innentől hagyjál békén az “érveiddel”!
    Köszi!

    Bugi!

    Kérdezd meg azokat, akik tartották a rendezvényeteket, hogy miért hagyták ott magukra a “vendégeket”, ők meg leléptek angolosan, tudod, hátul, mint az Operánál! 🙂

    Öreg halász!

    Van kb 12 óra videoanyagom, elküldöm, hogy mi történt 2006-ban, pro és kontra.
    Neked is! TI hoztatok egy semmisségi törvényt? Ha igen, akkor kéretik lapozni.

Itt lehet hozzászólni !