Felgyújtották Zámbó Jimmy sírját

Stop.hu

A sír egy korábbi felvételen

Pont a Király emlékére megrendezett 10 éves Emlékgála-koncert előtt történt egy szomorú eset a csepeli temetőben. Korábban is megesett már néhány sajnálatos eset Jimmy sírja körül. Volt, hogy ellopták a fejfáját, de arra is volt példa, hogy valaki szerelmi csalódás miatt tombolt a kegyhelyen.

Hiába telt el 11 esztendő, sokak számára a Király halhatatlan. A Zámbó testvérek most minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy január 21-én, a Csepeli Munkásotthon színháztermében méltóképpen emlékezhessenek szeretett testvérük rajongóival közösen. Minden évben, így idén is zsúfolásig megtelik a csepeli temető, ahol 13 órától ünnepi megemlékezés veszi kezdetét az esti Emlékkoncert előtt.

Jimmy még holtában is képes vigaszt nyújtani az emberek számára. Sajnos azonban olyan esetről is tudunk, amikor egy szerelmében csalódott férfi azért akarta szétdúlni Jimmy sírját, mert évekkel ezelőtt az ő dalára talált rá kedvesére, így a szakításból eredő fájdalmas lelki tusáért is a Királyt tette felelőssé, hiszen az élete része volt.

A mostani sajnálatos rongálást sem a rosszindulat vezérelte. Néhány ittas fiatal csak meglátogatta a temetőt, de figyelmetlenségük miatt lángba borították Jimmy sírját. Zámbó Marietta nem haragszik a történtek miatt, de egy pillanatra maga is azt hitte, hogy szándékos rongálás történt.

– Szerencsére nem esett komolyabb baja a testvérem sírjának, de az arcképe nagyon kormos lett a lángok miatt – kezdte Marietta az Új Ásznak. – Néhány srác úgy gondolta, hogy igazán jó ötlet Jimmy nyughelye mellett illuminált állapotban énekelgetni. A baj azonban egy pillanat alatt megtörténik, még akkor is, ha az embert a legnagyobb jóindulat vezérli. Most is ez történt – szögezte le Zámbó Marietta.

– A fiúk a testvérem emlékére meggyújtottak egy jókora gyertyát, amelynek lángja belekapott a sírt díszítő művirágokba. Az égő műanyag füstje pedig teljességgel bekormozta a drága Jimmynk arcképét. Szerencsére ennél nagyobb kár nem keletkezett az emlékműben és senkinek sem esett baja – fejezte be mondandóját Marietta.

Forrás: Stop.hu

5 hozzászólás “Felgyújtották Zámbó Jimmy sírját” bejegyzésre

  1. mamus szerint:

    Nekem ez magas egy kicsit, hogy mindig csak a testvérek vannak előtérben, van , volt ennek az embernek családja is, gyermekei is, miért nem velük beszéli meg a riporter, hogy mi történt????
    Olyan gyalázatos dolog, hogy mindig a marietta dumál, csak nekik fontos minden, honnan tudják, hogy a család mennyire szenved még mindig a férj az apa hiányától, és nembeszélve a sok mocskos dumátol.

  2. hajós szerint:

    Picit szenzációhajhász a cím. Mint a cikkből kiderül, nem gyújtották fel a sírt, csak véletlenül meggyulladt egy koszorú, kicsit kormos lett az arckép. Nagy ügy. Le kell pucolni, oszt kész.

  3. lolka szerint:

    hajós szerint:
    2012. január 11., szerda – 12:11
    “Le kell pucolni, oszt kész.”-igen az éves megemlékezésre “le kell pucolni”, hogy legyen érdeklődés a munkásotthonban…

  4. Zoli049 szerint:

    Ez egy igen információ gazdag, a teljes kerületet érintő poszt volt.

  5. Zoli049 szerint:

    “A Farkasréti temetőben búcsút vettek Garas Dezsőtől.”

    http://www.origo.hu/filmklub/blog/galeria/20120111-garas-dezso-temetese-kepgaleria.html

Itt lehet hozzászólni !