Gulyás Misi előszilveszteri bulija

Bringa Híradó

Ha azt írjuk, PEDALEaRth, vagy Indotrack, valószínű, hogy kevesebben kattintnak tovább, mintha csak annyit, hogy Gulyás Misi előszilveszteri bringás őrületet szervez 30-án, pénteken, a még csak éppen építési fázisba lépő első magyar fedett föld pályán, Csepelen.

A részletekről Misi tájékoztatott: Sok évnyi sportolás és munkálkodás után az Indoteck Group-pal (www.indoteck.hu) karöltve sikerül megvalósítanom ismét egyik gyerekkori nagy vágyam. Régi álmaimat most egy fedett föld pálya létrehozatala követi.

A csepeli fedett csarnokban helyet kap egy BMX Cross szakág, a „line” is, és amint azt jól tudjátok, a BMX Olimpiai sportág! Itt Közép Európában sajnos nem sok ilyen pálya van, még az osztrák BMX/MTB válogatott is a közeli Senkvicébe jár edzeni. A kerékpársport számára szerintem ez a legfontosabb alap a fejlődéshez, hiszen a BMX Cross segítségével kerülhetnek leghamarabb (3 évesen) kapcsolatba a bringával sportszerűen a gyerekek.

Most viszont erről nem is szaporítom a szavakat tovább, beszéljünk a pénteki buliról! Óriási dolgokra az építés 0 fázisában nem kell számítani „csak” egy átfogó rendszerű kétkerekű őrületre, ahol mindenki kipróbálhatja magát néhány szakágban. Természetesen a Pumptrack-re és Gold Sprintre gondolok ez esetben, például a Buruczki Szilárd(MTB OX) vs. Prájczer Péter (BMX Cross) vagy Németh Kornél (MX1) vs. Borsay Szabolcs (Dragszter), újságírók vs. interjú alanyok, MTB-sek vs. országútisok, legendák vs. titánok összecsapásokra és így tovább…

Biztos vagyok benne, hogy van e párbajoknak létjogosultsága, izgalma, mivel ez külföldön már bevált dolog és én is igyekeztem úgy kitalálni a szabályokat, hogy erő és ügyesség a kihívás során igazán arányos legyen. Itt nincs papírforma!

Bizakodom, hogy kilátogatsz a rendezvényre és vendégül láthatlak téged egy Hot Dog-ra, teára esetlegesen egy forralt borra. Ha van kedved és energiád a Karácsonyi evés, ivást ledolgozhatod, kipróbálhatod magadat valamelyik szakág pályáján!

bringahirado.hu

Egy hozzászólás “Gulyás Misi előszilveszteri bulija” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Indotek Group: “Stratégiánk, hogy minden ingatlant különálló projektként kezelünk és egyéni projekttársaságokban üzemeltetünk. A projekttársaságok kizárólagos tevékenységi köre az ingatlanok felépítésére vagy vásárlás útján történő megszerzésére, üzemeltetésére, felújítására és bérbeadására irányul.”
    Ennek szellemében az Indoteknek rendben kellene tartani az SC épületeit, valamint fizetni a fűtést, hogy a sportolók ne fázzanak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

Itt lehet hozzászólni !