Újabb baleset az Erdősor utcában

Csepel.info

Pénteken este is történt egy baleset a sokat emlegetett Erdősor-Kölcsey sarkon – értesítette szerkesztőségünket Zoli049 olvasónk.

A képen látható Fiat az Erdősoron haladt a Szabadság irányában, az “állj” elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva és összeütközött a Kölcseyn szabályosan közlekedő Renault-val. A baleset ideje: 20:15 körüli, a lámpa sárga villogón üzemelt. A  tűzoltók más káreseményről a laktanyába tartva álltak meg a helyszínen áramtalanítani a járműveket. Személyi sérülés nem történt.

17 hozzászólás “Újabb baleset az Erdősor utcában” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “sokat emlegetett Erdősor-Kölcsei sarkon”
    Kinek nem teccött má a Kölcsey! ))) 🙂 (((
    Mgőrjít mán e za zátnevezősdi!

  2. jegenye szerint:

    Én másfél órával előtte jöttem ott és már akkor is sárgán villogott a lámpa. Nem értem miért kell mindig kikapcsolni, vagy ha műszaki hiba miatt sárgul be állandóan, miért nem lehet normálisan megkeresni a hiba okát és elhárítani!!!!
    Ez egy halál kereszteződés. Felül kéne vizsgálni azt is, hogy miért a Kölcsey a felsőbbrendű útvonal.

  3. Lexon szerint:

    Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet normálisan közlekedni. Ha sárgán villog a lámpa, akkor még óvatosabban kell ott vezetni. Ez persze nem csak a Fiat sofőrjének szól, hanem minden közlekedőnek.

  4. Zoli049 szerint:

    grün!

    Én Kölcseynek küldtem el… 🙂

  5. Zoli049 szerint:

    Jegenye!

    A “villogo sárga” fény az a “figyelmeztető jelzés”, minke szellemében nem szokás “elnézni” az Állj, elsőbbségadás kötező! című “STOP” táblát. Jogsit bevonni 5 évre.

  6. jegenye szerint:

    Zoli049

    Egyetértek, de akkor is utána kéne nézni, hogy miért vált állandóan off-ra a lámpa

  7. lolka szerint:

    Meg kéne már tanulni vezetni…ilyen sza……r ködös, nyálas, esős időben nagyon rossz lehet papírokat töltögetni…nem beszélve a sok utána járásról biztosítás intézés, aztán rendbe rakatni a járgányt…és pont itt vannak az ünnepek egy csomó plusz pénz, kiadás, ideg munka…HÁT NEM EGYSZERŰBB MEGÁLLNI A STOP TÁBLÁNÁL! VESZTEK 2-3 PERCET NA ÉS…

  8. Zoli049 szerint:

    Napközben sokat járok arra és mindíg jó! 🙂

    Valamit variáltak vele, mert mind a négy irányban van a tetején egy-egy infrás számláló, mellé a – már feleslegessé tett – gyalogos nyomógombok. Valószínűleg valami szoftveresen kifekszik benne.
    Egy nyamvadt sima PLC áramkör, kiegészítőkkel. Nem kellene ott semmit bonyolítani. “Körbeforgó” zöldjelzésre felprogramozni az adott párhuzamos gyalogos keresztezéssel együtt, 40 másodperces zöld mellett, a Kölcseyn kifelé és az Erdősoron mindkét irányban. A Kölcseyn befelé meg elég a 20 másodperc. A gyalogos gombokat megszüntetni, vagy csak világítson a “várjon”, hogy pszichésen hasson. 🙂
    Lehet, hogy várni kellene, de biztosabb lenne.
    A stop táblákat, kivilágítottan a feszítő huzalokon is el kellene helyezni – mint sok más helyen is van – az Erdősoron.

  9. Zoli049 szerint:

    …még kieg. 🙂

    Az Erdősort keresztező gyalogosoknak meg csak a Kölcseyn lévő, befelé irányú zöldre lenne szabad átkelési lehetőség. Kevesebb elsőbbség megadása.

  10. lolka szerint:

    http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/autos-balesetek-ujra-55202
    -DE CSAK ERŐSEBB IDEGZETŰEKNEK…AZ EMBERI BUTASÁG HATÁRTALAN….

  11. Schneider Ádám szerint:

    na most vagy büntessék meg a lámpa üzemeltetőjét, mert nem végzi a dolgát, vayg szereljük le a lámpát és mindneki közlekedjen a tábláknak megfelelően. de ez a két szék közt a pad alatt megoldás nem tetszik.

  12. lolka szerint:

    Egy vezetni tudó (szabályokat ismerő) autós eltudja dönteni, hogy mi alapján megy keresztül egy egyszerű kereszteződésen…(a lámpák vizsgálata jogos), de megszokásból ne vezess…

  13. Csepel-sziget szerint:

    Variáltak a lámpával, mert mikor a sportpálya felől érkezőknek zöld a Köcseyn, akkor a velük szemben érkezőknek piros van, tehát nem ún. telezöld van, ahogy eddig, hanem nyilas. Csak az a gond, hogy a lámpa továbbra is telezöldet mutat. Szarnak rá mindenre, jó, ahogy van, érdekel ez bárkit is szerintetek?

  14. Schneider Ádám szerint:

    lolka szerint:
    2011. december 24., szombat – 14:42
    ez így van, de sajnos sok alkamatlan van, aki nem képes vezetni. és nem is szűrik őket jogisitvány szerzésekor. másrészt volt olyan nálam, hogy késői órkában jártam arra, és pont előttem váltotta lámpa működőről sárga villogóra. ha más is jött volna arra keresztben, hát lett volna meglepetés.

  15. Nemmondommeg szerint:

    mi alapján megy keresztül egy egyszerű kereszteződésen…
    Ez sosem volt egyszerű kereszteződés, mivel a védett útvonalról sem lehet belátni, bár nem értem ott miért jönnek gyorsan.
    Az érdekes akkor lesz Csepel-sziget szerint: leírtakat visszaváltoztatják és minkét iránynak zöld lesz megint.
    pancserek. Ilyet még nem láttam, hogy tele zöld lámpa és utólag módosítják.

  16. kispajtás szerint:

    Fekvőrendőrt oda, vagy mittudomén, valami olyat, ami nem szoftveres-érzékelős.
    Mindig is egy szar kereszteződés volt, a bkv.(volt 59-es) buszát is ráküldték már a sarki házra az elsőbbség meg nem adása végett.
    Rendet kéne már rakni az Erdősor utcában, a Szabadság u.-nál elsőbbsége van a pógárnak, százötven méterre meg stoptáblája a Kölcseynél. Lehet, hogy ez kelt némi zavart az agyakban.
    Nem értem, hogy Sághi közterületes-főnök úr, aki mellesleg a közlekedésrendészeti osztály vezetője volt, nem állt elő még megvalósítható, épkézláb javaslattal. Arra vonatkozóan, hogy az egyirányú utcában miért tilos parkolni és miért van húsz méterenként megállni tilos tábla, na erről már hallottam tőle semmitmondó magyarázatot.

  17. GONDOLKODÓ! szerint:

    Szerencsés kimenetelű FIGYELMEZTETÉS!

Itt lehet hozzászólni !