Jöttek, láttak, építettek (Csepeli Hírmondó)

Szuhai Erika: Csepelen nem fektettek hangsúlyt a fogyatékos emberek életminőségének javítására

Csepel.hu, Csepel.info

Mint arról már a lapunkban korábban beszámoltunk, a Viasat3 az Álomépítők második évadában is választott csepeli helyszínt a forgatásokhoz. Autista fiataloknak hoztak létre nappali foglalkoztatót, melyet november 11-én délután adtak át.

A Völgy utcai épület eddig üresen álló tetőterét alakították át és rendezték be úgy, hogy a fiatalok napközben hasznos foglalkozásokon vehessenek részt. Az átadáson a stáb tagjain kívül jelen volt Szuhai Erika önkormányzati képviselő és Kanyik Csaba, a szociális és egészségügyi ágazat vezetője. 

Szuhai Erika elmondta: Csepelen az elmúlt időszakban nem fektettek hangsúlyt a fogyatékos emberek életminőségének javítására. A kerekesszékkel közlekedő kerületi lakosok nem tudják szociális ügyeiket intézni, mert egyszerűen nem tudnak bejutni az épületbe. „Dolgozunk azon, hogy ezt a gondot minél hamarabb megoldjuk. Nagy lépés a kerület életében a most átadott autistafoglalkoztató, amelynek működése nyolc csepeli család mindennapjait fogja megkönnyíteni. A fiatalok XXI. századi körülmények közé kerülnek, kiváló szakemberek foglalkoznak velük” – tette hozzá a képviselő.

Az adás 2011. december 1-jén, 22 óra 10 perckor tekinthető meg a Viasat3 műsorán, az ismétlésre pedig ugyanezen a héten, vasárnap délután kerül sor. (A lapban 8-i dátum szerepelt, de a szerkesztők előrébb hozták egy héttel az adást.)

csepel.hu

7 hozzászólás “Jöttek, láttak, építettek (Csepeli Hírmondó)” bejegyzésre

  1. Paul szerint:

    A Fidesz,jött, látott, mutyizik, és rombol!!!!

    Tovább rombolja Német Szilárd által vezetett Fidesz a csepeli kulturális életet.
    Mostani mutyijuk a Fasang Árpád KIVÁLÓRA MINŐSÍTETT ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYT akarják az Egresi Béni “zene” iskolával össze olvasztani!!!!! Hú de éhes valaki!!! Elindult a harc a fejpénzért???
    Balogh Gabi, ez ön gól lesz!!!!!!!

  2. bugi szerint:

    Milyen szép is az, amikor kibújik a jobbikos szög az MSZP-s zsákból! Gratulálok Paul! Legközelebb ott fogsz kampányolni a komcsiknál a Vátesz haveroddal!

  3. Vátesz szerint:

    Bugi! Te mennyit bugizol össze havonta Németh Szilárd haverod segítségével? Kijön belőle a konyhapénz vagy a Fidesz a főállásod?!

  4. Vátesz szerint:

    Ti fideszesek nyakig szarosak vagytok az MSZP-től! Az Isten sem mossa le rólatok, ami rátok ragadt, amikor összefeküdtetek Tóth Mihályékkal a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés létrehozásában. Nekik hamarabb jött meg az eszük, mert Tóth Mihály az én bizottsági ténykedésem eredményeképpen felmondta a szerződést a Wallisszal, Német Szilárd meg még évekig hápogott annak felmondása miatt, többek között segítségül hívta Orbán Viktor 1994 évi ellenlábasát, Wachsler Tamást is, aki aztán teljesen független szakértőként nyilatkozott, HID RT (Wallis leánycég) vezetőként!!!
    Ti aztán röhejesek vagytok, és még mekkora a pofátok! Majd arcotokra fagy a mosoly, ha a nép leszavaz benneteket! Elsőként Csepelen, hála az elefánt a polcelánboltban Németh Szilárdnak! Minél több embert rúg ki, minél több embert helyettesít a fideszes lekötelezettekkel, annál hamarabb jön el a vég! Apropó, a jobbikosok már a koruk miatt sem lehettek KISZ-titkárok, ellenben a ti vezetőitek majnem mind az volt, kivéve azokat akik meg az MSZMP-tagok voltak, pláne meg miniszterhelyettesek a Németh Miklós kormányban!

  5. Paul szerint:

    Te Bugi!!
    Megint hülyeséget beszélsz! Az Egressy Béni iskola az MSZP támogatással nőtte ki magát, ami most a Fidesz alatt még erőteljesebben folytatódik!!!

  6. csapos szerint:

    Szuhai Erikát miért nem láthatjuk a Csepp TV-ben? Aki eddig ott látta a képviselő-testületi üléseken, az azt gondolhatta, hogy kuka mint a többi mameluk-fideszes gombnyomogató automata.

    És tessék! Most meg nyilatkozik. És ezt nem adja le a Csepp TV?!

  7. nagyapó szerint:

    Most néztem meg a tv-ben az átadást. Valahogy nem ismertem fel Váteszt, csapost, Pault, és a többieket.
    Viszont Kulka csodálatos volt. Felülmúlta még a bírósági jelenetét is.
    0 befektetéssel ekkora reklámot csinálni nem semmi!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop

Itt lehet hozzászólni !