Gyurcsány titokban Csepelen járt – megint az egyeztetések fontosságáról beszélt

Csepel.info, Népszava, Magyar Rádió

Gyurcsány és Tóth

A miniszterelnök egy korábbi – nyilvános – látogatásán Tóth Mihály polgármesterrel

Bár a Gyurcsány kormány majd’ minden intézkedését a szakmai szervezetek, érdekvédők véleményének, sőt tiltakozásának figyelmen kívül hagyásával hozta meg, a miniszterelnök csepeli látogatásakor ismét az érdekegyeztetés fontosságáról beszélt.

Mindenről lehet és kell egyeztetni, mert egy az ország, egy a hazánk – mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Budapesten. A miniszterelnök azt követően válaszolt az újságírók kérdéseire, hogy meglátogatott egy, az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatán támogatást kapott ablakgyártó céget Csepelen.

Gyurcsány Ferenc azzal kapcsolatban, hogy milyen egyeztetéseket tart szükségesnek a politikai és a gazdasági élet szereplőivel, úgy fogalmazott: mindenről lehet és kell egyeztetni a parlamenti pártoknak, így a gazdaság kérdéseiről is.

“Egy az ország, egy a hazánk. Akkor tud sikeres lenni egy ország, ha a különböző politikai erők között mindig létrejön megállapodás arra, hogy melyek a rövid és a hosszú távú gazdasági és társadalmi célok” – hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc.

Kitért arra, hogy senkivel szemben nem lesz előfeltétele azt illetően, mikor és miről tárgyaljanak. A kormányfő hozzátette: természetesnek tartja, hogy mindenki tárgyal a gazdasági élet szereplőivel.

A nap folyamán Orbán Viktor tárgyalt a “Megállapodást a jövőnkért” kiáltványt aláíró gazdasági szervezetek képviselőivel. (Erről a Csepel.info itt számolt be.)

Forrás: Népszava

Jól járt Gyurcsány és Kóka volt cége is

Gyurcsány Ferenc egykori üzleti érdekeltsége közel 178 millió, Kóka János volt cége pedig mintegy 8 millió forintos támogatást kapott április végén a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől – állítja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, a Perfekt Akadémia Oktatási és Szolgáltató Közhasznú Társaság, amely 2002-ig volt a miniszterelnök tulajdonában, egy integrált szakképző központ létrehozását vállalta, és az igényelt összeg száz százalékát megkapta.Kóka János SZDSZ-elnök korábbi cége, a Meditcom Kft. az NFÜ-től kapott 7,9 milliós támogatást informatikai fejlesztésre fordíthatja.

Forrás: Magyar Rádió

21 hozzászólás “Gyurcsány titokban Csepelen járt – megint az egyeztetések fontosságáról beszélt” bejegyzésre

  1. Bubus szerint:

    Hová lettek Tóth Mihály bal kezének ujjai?

    Elképzelem Horn Gyula reagálását egy ilyen hírre: Na és? Gyurcsány: Miaz hogy, nagyon is!

  2. Csaba szerint:

    Nagyon érdekes. Azért a feri nem feletkezett meg most sem magáról, és a janiról sem. Ó, milyen bajtársias…

  3. Csaba szerint:

    Tényleg, eltüntek az újjai, most látom. Ha a középkorban lennénk, akkor megérteném, hogy nincs keze, mert akkoriban ilyan büntetési tételek voltak a szankcionálás eszközei bizonyos cselekedetekért, de hát most a XXI. században vagyunk, a XXI. kerületben.

  4. admin szerint:

    Még mielőtt rosszindulatú pletykák terjednének el, Tóth Mihály ujjait nem mi tüntettük el, már az eredeti képen is hiányoztak.

  5. Csaba szerint:

    Elnézte a zakóméretet biztos, amikor vásárolta. Erre mondják, hogy nagy rá a kabát? 🙂

  6. Csaba szerint:

    Hoppá, lehet, hogy megvan a megfejtés! Nézze meg mindenki jól a képet. Tóth Mihály felső gombja felett van egy kis kipúposodás. Lehet, hogy behúzta a kezét, illetve visszahúzta a zakója ujjából, és mialatt beszélt, vakarózott…?

    Vagy lehet, hogy azzal a “behúzott” kezével ütésre készült, mert feri nagyon védi magát odalennt…

  7. kerics szerint:

    Kedves Bubus és Csaba!
    Őszinte szívvel kívánom, hogy ennél szinvonalasabb, értelmesebb, felemelőbb, emberibb szórakozásotok is legyen. Hajrá Agyarország, hajrá agyarok!

  8. matyi szerint:

    Hajrá Csaba ! Hajrá Babus ! Le a Tanács elnökökkelllllllllll!
    Már megint élez a szomszédom 🙂

  9. Bubus szerint:

    Csak viccelődtem kerics. Ha ez vérig sértett, elnézést.

    Mellesleg Gyurcsánynak sem látszik a bal kézfeje. Rosszat érzek. Lehet, hogy bűvésztrükköt mutattak be, és Gyurcsány a bal kézfejében szorongatja Tóth ujjait?

    Gyurcsány nagy bűvész. Hiszen tudjuk: “trükkök százai, amiről nektek természetesen nem kell tudnotok…”

  10. Csaba szerint:

    Bubus, tényleg, …trükkök százai, amiről nektek természetesen nem kell tudnotot, segített, hogy ezt (AZ ÜTÉST) túléljem… ááá

  11. Kovács Ernő szerint:

    Mind a ketten csak a jobbat mutatják nektek! Már ez is baj?

  12. Csaba szerint:

    Igen, de feri valamit fog a kezében.

  13. Bubus szerint:

    Biztos egy rögöt a csepeli gerincútból. Szuvenyírnek. Azóta nem tudják megmutatni a gerincutat sem, mert el is fért a markában…

  14. Levente szerint:

    Feri minden Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatán támogatást kapott céget meglátogat?
    Elég kevés ilyen lehet, vagy sok ideje van ferinek.

    Miért éppen a csepeli céget látogatta meg?
    Valami kötődés biztosan van.

  15. leslie szerint:

    Feri 2006 májusában-a NAGY GYŐZELEM után-a Munkásotthonban megígérte, hogy évente meglátogatja a csepelieket és az újabb hőstetteiről beszámol nekik. Tartotta a szavát, bár akkor még nem tudhatta, hogy a babérkoszorús fogadásokat felváltja a titkos látogatások sora. Most hogyan fogadja hívei gratulációit?

  16. B.E szerint:

    Nem kéne bántani Mihály bátyánkat, csak a javunkat akarja 🙂

  17. hamu szerint:

    De nem adjuk!

  18. miska72 szerint:

    A két gazember! Az7 egyik a Csepeli MAFFIA főnök! Nem kicsit! Nagyon!

  19. Olivér szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet!

  20. miska72 szerint:

    Olivér Jól mondod! Nem kicsit! Nagyon! Csepeli Önkormányzati MAFFIA!

  21. miska72 szerint:

    SZellemi fogyatékosok a Polgármesteri hivatalban! Bizonyítékaim is vannak! Kozigazgatási pert is naertem, Mind a Középmagyarországi Közigazgatási Hivatal, mind a Csepel Önkormányzat ellen! hamis adatokat szolgáltattak a rendőrségnek is!

Itt lehet hozzászólni !