Csepel SC – Felcsút SE rangadó lesz szombaton

Csepel SC fórum, 21+13=Ernő

labda

Az NBII. U19 csoportjában mérkőzik meg szombaton délelőtt 10 órakor a Csepel SC és a Felcsút SE U19 csapata. A bajnoki cím sorsa dőlhet el, lehetőleg minél többen menjünk ki biztatni a fiatalokat – hívta fel a figyelmet az Index.hu Csepel SC fórumán Ernő.

6 hozzászólás “Csepel SC – Felcsút SE rangadó lesz szombaton” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    12.00h-kor meg a Csepel SC-Felcsút U17 lesz! Ha jól tudom Viktor fia ott játszik?! Az enyém biztos ott lesz majd, és persze én is! Lehet, hogy megint csinálok egy közös képet Viktorral? Ha rá mész a Csepel SC fórumra, akkor megtekintheted a képet!

  2. leslie szerint:

    Váltani tudni kell!!!

  3. Kovács Ernő szerint:

    leslie: Ez most nem politika, hanem sport! Viktor , és én hasonló korúak vagyunk! Az én fiam, és az ő fia szintén. Mind a négyen szeretjük a futballt! Csupán ennyi, a politiaka itt nincs jelen!? /Magyarországon a politika mindenhová betette a lábát!/ A rabjai vagyunk!!!!!!!!

  4. Csepeli Galvániszap szerint:

    Kár lenne ebből is politikát csinálni. Ernő, ha ki tudok menni felhívlak, és sörözünk is egyet.

  5. Kovács Ernő szerint:

    Nem állítom tutira, hogy kint lesz, de van rá esély! Amikor az én fiam játszott Felcsúton természetes volt, hogy kimentem rá! A közös bennem és a Viktorban, és még nagyon sok Magyar emberben, hogy imádjuk a focit, és azt a miliőt ami körül veszi! Már jártam Milánóban a másik kedvenc csapatom meccsén is! Az álmom egy Inter-Milán! A Viktor fiáék meccse 12.00-kor lesz! Ha, ki jösz a sör az tuti, a VIktor egy? Remélem azért kijön!

  6. Csepeli Galvániszap szerint:

    Nem “bratyizni” mennék ki, szerintem nem is illik elfoglalt embereket olyankor zavarni, amikor kikapcsolódnak. Rád küldök egy sms-t, ha ki tudok menni.

Itt lehet hozzászólni !