A Halker-Kiraly Team adja a válogatott gerincét

Csepel.hu

Csepel egyik sikersportágának bajnoki döntőjét rendezték november 6-án, a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermében.

A Kick-box semi-contact felnőtt magyar bajnoki döntőjében a Halker-Király Team nem csak rendezőként vállalt kulcsszerepet. Az egyesület tájékoztatása szerint az egész éves hazai és nemzetközi versenyeredményeket összesítő ranglista alapján, minden súlycsoportban kizárólag a legjobb négy versenyző kapott meghívást, hogy megküzdhessen a magyar bajnoki címért és ezzel automatikusan kvalifikálja magát a dublini VB-re utazó nemzeti csapatba.

A szép számú nézősereg izgalmas összecsapásokat láthatott, és egy világszerte egyedülálló, sporttörténelmi eseménynek is szemtanúja lehetett: a Kick-box Szervezetek Világszövetsége, fennállása óta semi-contact szabályrendszerben összesen 15 súlycsoportban (6 női és 9 férfi) hirdet világbajnokot.

Ebben az évben a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia megdöntötte a 2010-ben saját maga által felállított világrekordot, ugyanis 2011-ben a 15 válogatott kerettagból 13 sportoló a csepeli akadémia növendéke. A sportág történetében korábban még nem fordult elő, hogy egyetlen csapat 13 súlycsoportban képviseltesse magát a nemzeti válogatottban. A bajnoki döntőn a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia összesen 13 arany-, 7 ezüst-, és 2 bronzérmet szerzett.

A dobogó legfelső fokára állhatott, és így jogosultságot szerzett a nemzeti csapatban való indulásra: Veres Mercédesz (-50 kg), Hanicz Nelly (-55 kg), Busa Andrea (-60 kg), Kádas Adrienn (-65 kg), Nagy Henrietta (-70 kg), Kondár Anna (+70 kg), Varga László (-57 kg), Veres Richárd (-63 kg), Veres Alex (-69 kg), Gömbös László (-74 kg), Mórádi Zsolt (-79 kg), Imre Tamás (-89 kg), Jároszkievicz Krisztián (-94 kg). Ezüstérmet szerzett: Berta Viktória, Jakus Gábor, Szilágyi Sándor, Murvai Márton, Zelenai Dávid, Horváth Bence, Kardos Szilárd, míg harmadik helyet végzett Sándor Cintia és Gere Márton.

csepel.hu

Egy hozzászólás “A Halker-Kiraly Team adja a válogatott gerincét” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Gratulálok a rendkívüli teljesítményhez és további hasonló sikereket kívánok!

Itt lehet hozzászólni !