Elsöprő sikerek az utánpótlás korosztályban

Csepel.info

Fotók: Papp Dávid

A hosszúhétvége első napján került megrendezésre a Budaörs Intersport Kupa, ahol komolyabb versenyrutinnal és nemzetközi eredményekkel még nem rendelkező versenyzők mérhették össze tudásukat – tájékoztatta lapunkat Róth Dániel, a klub értékteremtési és közönségkapcsolati vezetője.

A szervezők kitartó munkájának köszönhetően az eddigi legnagyobb számú mezőny gyűlt össze Budaörsön, amihez a Halker-KiralyTeam is hozzáadta a maga részét, hiszen messze a legnépesebb utánpótlás csapattal, 33 fővel érkezett a versenyre.

Ez a másodosztályú versenyeken szokatlanul magas szám annak köszönhető, hogy az Akadémia vezetése kiemelt célként tűzte ki az elmúlt évek során a kezdetben rutintalan, akár mindössze 3-4 hónapos tudással rendelkező növendékek versenyeztetését, hiszen a korai megmérettetések és versenyélmények fontos szerepet játszanak abban, hogy minél hamarabb kialakuljon a küzdeni tudás és az önfegyelem a fiatalokban, emellett pedig nem utolsó sorban, élményeket és sikereket szerezzenek. Jelenleg a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia közel 180 fiatal növendékével a kerület egyik legnagyobb utánpótlásbázisával rendelkezik, így a jövőben is igazodva célkitűzéseihez, tovább kívánja emelni a háziversenyek, területi és országos versenyek számát, sőt a hagyományszerűen kerületünkben megrendezett legnagyobb hazai utánpótlás kick-box verseny, az Országos Diákolimpia, mellett újabb területi versenyek szervezését tervezi.

A felnőtt csapat kiemelkedő nemzetközi eredményeihez méltóan elsöprő sikerek születtek a legfiatalabbak között is: a versenynap végére 12 arany-, 10 ezüst- és 7 bronzérmet szereztek a Halker-KiralyTeam versenyzői. Fegyelmezett és technikás versenyzés jellemezte a mieinket, többen meg is villantották tehetségüket és egyedi megoldásokkal kápráztatták el a nézőket. Emellett külön elismerésként Horváth Márk és Bozók Szabolcs a „Legtechnikásabb Versenyző”-nek járó díjat is bezsebelte felkészítő edzőik legnagyobb örömére.

„Sosem késő elkezdeni” – tartja a mondás – és remek példát is láthattunk erre a hétvégén, hiszen Retro Csoportunk elszánt felnőtt harcosai is számos fényesen csillogó érmet zsebeltek be, és bizony ezen a napon még az is megesett, hogy apák és fiaik ugyanarra a tatamira léptek fel küzdeni!

Eredmények

Semi-contact szabályrendszerben:

Aranyérmesek: Baráz Aba, Baricz Roland, Bozók Szabolcs (Legtechnikásabb Versenyző), Hegedűs Olivér, Horváth Márk (Legtechnikásabb Versenyző), Karácsonyi Péter, Molnár Emese, Nagy Zalán, Papp Máté, Szőke Anasztázia

Ezüstérmesek: Baranyai Norbert, Erős Patrik, Horváth Ákos, Sziffer Márton, Temesi Csaba

Bronzérmesek: Bálint Martin, Jakus Tamás, Király Hunor, Major Martin

Negyedik helyezettek: Horváth Ádám, Karácsonyi Dávid

5-8. helyezettek: Bondár Dávid, Lencsés Attila

Light-contact szabályrendszerben:

Aranyérmesek: Dávodi Róbert, Megyesi Alexandra

Ezüstérmesek: Berecz Gábor, Czopek Károly, Müller György, Szabó Mihály, Varga Judit

Bronzérmesek: Ahmed Al-Hajjer, Jakus József, Pécsi Tamás

Összesen: 12 aranyérem, 10 ezüstérem és 7 bronzérem!

csepel.info

9 hozzászólás “Elsöprő sikerek az utánpótlás korosztályban” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Gratulálok az egész csapatnak, de különösen az érmeseknek és a felkészítő edzőknek!

  2. Zsonyo szerint:

    Ez a zászló nagyon jó!!!
    Minek kellet lecserélni???

  3. Gordon szerint:

    Jobb az új.

  4. Bolemann Lajos szerint:

    “Minek kellett lecserélni?”
    Mert már 300 éves volt. 🙂

  5. csapos szerint:

    Gratulálok! Szép az eredmény, szép a kék-piros, címeres zászló. Maradjon meg mind a kettő!

  6. Zoli049 szerint:

    Zsonyo szerint:
    2011. november 04., péntek – 16:11

    Mert ha nem cserélhette volna ezt is le, akkor megbetegedett volna a fidesz. 🙂

  7. Bolemann Lajos szerint:

    “Ön szerint mi látható Csepel jelenlegi címerén”
    Szavazást frissíteni kéne!

    1. Sakkfigura
    2. Horthy albínó lova
    3. Sir Robin bannere (címeres lándzsazászlója)
    4. Lompos farkú ágaskodó ló felett, testtől elválasztott koronás páncélsisakos fej. (lóvá tettetek, de ezért egyszer hullani fognak a fejek)

  8. islander szerint:

    Gordon

    🙂

    hát, hogyne!!!!

  9. islander szerint:

    Bolemann

    zsír!

Itt lehet hozzászólni !