Elhunyt Kiss György

Csepel.hu

Fájdalmas veszteség érte a Csepeli Kajak-kenu Egyesületet és a Kolonics György Alapítványt. Tragikus körülmények között elhunyt Kiss György, az alapítvány kuratóriumának tagja, a csepeli kajak-kenu sport lelkiismeretes, közkedvelt alakja.

Angyal Zoltán, a Kolonics Alapítvány elnöke pótolhatatlan veszteségről beszélt személyével kapcsolatban. Ludasi Róbert mesteredző elmondása szerint is mindig vidám, kiegyensúlyozott sportember példamutató életet élt, családja és a XXI. kerületi kajak-kenu szerelmese volt, mindennapos vendége volt a sporttelepnek, amit szinte második otthonának tekintett.

csepel.hu

8 hozzászólás “Elhunyt Kiss György” bejegyzésre

  1. Molnár Lajos szerint:

    Gyurikám!

    Nyugodjál békében!

    Soha nem felejtünk el!

    Molnár Lajos

  2. Narancsvírus szerint:

    Kiss György tragikus körülmények között elhagyott minket! Pár hete még beszéltem vele, szokás szerint rohan, sietett, nem igen volt ideje. A fiatalon elhunyt Kolonics György temetésén ő mondta a búcsúbeszédet. Ki gondolta volna, hogy pár év múlva, már ő sem lesz közöttünk. Gyuri ismert alakja volt Csepelnek, a Kis-Duna volt a legnagyobb barátja. A Csepel SC Kajak-Kenu sport egyik legismertebb tagját ma búcsúztatják, hamvait a Kis-Dunába szórják, oda ahol mindig is szeretett lenni. Gyuri most már ott lehetsz örökre,de hiányozni fogsz mindenkinek, nélküled Csepel már nem lesz olyan mint régen! Isten veled!
    http://kephost.hu/share-8D49_4EAA3DAD.html

  3. Narancsvírus szerint:

    Kiss Gyuri emlékére!
    Csepeli Kis-Duna reggel 2011.05.18.

  4. Narancsvírus szerint:

    Aki ismeri Gyuri feleségét az jelezze neki, hogy a képekez megtudja nézni a Facebook oldalamon! Jelöljön be, és mér nézheti is. Egyébként a Csepel Infonak is engedélyezem a képek berakását. http://kephost.hu/share-5FD0_4EAABAF6.html

  5. M426 szerint:

    Csak adott, adott és adott… Mindenkinek, akit ismert ebben az önző k***a világban. Legyen békés a pihenése…

  6. márta szerint:

    Részvétem:(

Itt lehet hozzászólni !