Csepeli gyilkosság: külföldre menekítik T. Csaba árváit?

Bors

Május óta tudtak a zsaruk az egyik áldozat, T. Csaba eltűnéséről, mert volt neje kerestette a férfit. Az asszony most külföldre vinné gyerekeit, mert a kicsik találkoztak az első számú gyanúsított Bajiccsal.

Két árva maradt az után a 29 éves férfi után, akit három társával együtt gyilkoltak meg és ástak el a csepeli erdőben. Ahogy tegnap megírtuk: a hajléktalangyilkosságok néven elhíresült bűncselekmény-sorozat négy áldozata egy családot alkotott, S. Imre és felesége, Magda, illetve az asszony 29 éves fia, Csaba és annak élettársa került elő a föld alól augusztus elején.

Miután lapunknak megszólalt S. Imréné, T. Magda testvére, a család egyik barátja is jelentkezett, és érdekes részletekről számolt be.

– Tizenöt évig dolgoztunk együtt Magdival, azóta ismertem Csabát is – mondta el Géza.
– Tisztességes családként éltek, de lecsúsztak, mert a cégnél leépítések történtek – foglalta össze a férfi, hogyan is jutottak hajléktalansorsra barátai.

– Magda fiának, Csabának az előző házasságából született két gyermeke, a fiúmost tíz-, a kislány négyéves – folytatta Géza.
– Az anyjuk külföldre akart költözni a gyerekekkel, és új élettársával, de hogy elkészítsék a gyerekek útlevelét, kellett az apa aláírása. Csabát viszont nem találták: ezért májusban bejelentették eltűnését a rendőrségen, de hiába telt az idő, nem lett meg – mesélte Géza, aki bevallja: rémálmok gyötrik, amelyek állandó szereplője Magda és Csaba.

– Csak akkor derült ki, mi történt velük, amikor augusztusban az a férfi kiszabadult fogságából, és a rendőrök végre kimentek a csepeli erdőbe. Miután kiderült a borzalom, Csaba volt feleségének első kérdése az volt a nyomozók felé: vajon lehetnek-e még szabadon gyilkosok, ugyanis a mészárlás egyik fő gyanúsítottja, Dragan Bajics találkozhatott a gyerekeivel, amikor azok az apjukat látogattákmeg. Ezért az anya attól retteg, hogy megkeresik őket.

Forrás: Bors

Itt lehet hozzászólni !