Veres Richárd első kick-boxosként szerepelhet a Sportcsillagok Falán

KirályTeam

Veres Richárd, a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia kétszeres világbajnok sportolója, valamint Radulovics Bojana, olimpiai- és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó helyezhette el kézlenyomatát a mai napon a Sportcsillagok Falán, mely a Hemingway Alapítvány gondozásában a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának dísztermében került felállításra.

A Sportcsillagok Falán 155 kiváló magyar olimpiai- és világbajnok sportoló gipszbe öntött kézlenyomatai között most, Veres Richárd személyében, elsőként szerepelhet a kick-box sportág képviselője. Az ünnepélyes ceremóniát George F. Hemingway, a Hemingway Alapítvány alapítója nyitotta meg, majd a sport és a példaképek fontosságát hangsúlyozta Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turizmus Bizottságának elnöke és felszólalt Dr. Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára.

A sportolókat Vetési Iván a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Király István a Magyar Semi-contact Kick-box Válogatott szövetségi kapitánya méltatta, aki kiemelte: Veres Richárd ilyen magas szintű közéleti elismerése nemcsak sportolóként elért kimagasló eredményeinek szól, hanem annak az elhivatott sportintegrációs munkának, amit a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia vezető mentoraként végez a súlyosan hátrányos helyzetű fiatalok társadalmi felzárkóztatásáért.

KirályTeam

2 hozzászólás “Veres Richárd első kick-boxosként szerepelhet a Sportcsillagok Falán” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Gratulálok Ricsi!

  2. virág szerint:

    Gratulálok neki én is! Nagyon sok munka van abban, hogy valaki ide eljusson.

Itt lehet hozzászólni !