„Illatos” lángok csaptak fel a pincéből

RTL-Klub

Kigyulladt egy kozmetikumokat gyártó üzem pincéje Csepelen.

A 120 négyzetméteres, hatalmas, labirintusszerű pincében papírdobozok égtek. A tűzoltóknak szét kellett vágniuk a pincelejárat rácsát, csak így tudtak a tűz közelébe férlőzni. A pincében hatalmas volt a füst, ami nehezeítrette az oltást, és nagyon veszélyes is volt, mert a pince tele volt gyúlékony vegyi anyaggal. A tüzet a tűzoltóknak sikerült eloltaniuk. Nem sérült meg senki.

4 hozzászólás “„Illatos” lángok csaptak fel a pincéből” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    Ennél azért többet meg lehetett tudni a híradóból…ez nagyon hiányos hír, már csak azért is mert csepeli vonatkozású…

  2. Mr. Gabee szerint:

    admin: egy kis segítség:
    http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/142543

    ————————-

    http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/384757 :

    Több, mint 30 tűzoltót riasztottak szerda éjszaka Csepelre, ahol kigyulladt egy kozmetikai termékeket gyártó cég pincéje. A tűzoltók a veszélyes gázok miatt sokáig meg sem tudták közelíteni a tüzet, ezért az épületet átszellőztették és csak utána tudtak oltani. Később kiderült, hogy papírok égtek a pincében, veszélyes anyag nem került a levegőbe.

    A szerda esti riasztás szerint vegyi anyagok égtek Csepelen. 30 tűzoltó érkezett ezért az egykori posztógyár területére. A nagy füst miatt azonban már a helyszín megközelítése sem volt egyszerű.

    „Kiderült, hogy a tűz nem az épületben, hanem az alatta lévő pincerendszerben van. Ekkor a veszélyhelyzeti felderítő szolgálat olyan magas veszélyes anyag koncentrációt mért az épületen belül, hogy ki kellett üríteni a helyiséget és a tűzoltóknak is el kellett hagyniuk a füsttel telített épületet” – mondta Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

    A füst és a veszélyes gázok miatt az épületet át kellett szellőztetni, mielőtt a tűzoltók bementek, de ez sem volt egyszerű.

    „Szellőztetésre alkalmas nyílást nem találtunk az épület körül” – mondta egy tűzoltó.

    Később kiderült, hogy egy kozmetikai termékeket gyártó cég pincéjében keletkezett tűz. Egyelőre nem tudni, hogy miért. A kész termékek csomagolására használt papír és más hulladékok égtek.

    A pincében vegyszerek is voltak, ezeket a tűzoltók hordták ki az udvarra. Veszélyes anyag a szabadba nem került így a környéken élők sem voltak veszélyben.

  3. zed szerint:

    Kigyulladt miközben a Fidesz épp a költségvetési számokat kozmetikázta. Reméljük, a kerületre nem fog átterjedni a leégés! 😉

  4. Zoli049 szerint:

    Ez valami magánháznál volt, vagy a “putyilowban”?

Itt lehet hozzászólni !