Sándor: a húgomat temették el élve Csepelen

Bors

Sándor: a húgom (bal szélen) volt a családban a fekete bárány. Őt és férjét, Imrét ( jobbra) találták meg holtan a csepeli erdőben, valamint fiukat és annak élettársát

A DNS-vizsgálatok még nem nyilvánosak, de a Bors megtudta: egy házaspár, a nő fia és annak élettársa esett áldozatul a nem mindennapi gaztettnek.

Sikerült beazonosítani azt a négy embert, akiknek holttestét egy csepeli erdőben, a földbe ásva találták meg még augusztus 11- én. A Bors megtalálta az egyik áldozat testvérét, aki elmondta: az egyik halott az ő húga, S. Imréné Magdolna.

– Minden családban akad egy amolyan fekete bárány. Nálunk Magda volt az. Tavaly december óta nem lehetett biztosat tudni a hollétéről. Szó volt róla, hogy esetleg kiköltöznek a szomszédos Ausztriába vagy az Egyesült Államokba. De ő mindig így élt. Anyagilag annyira nemtörődöm volt, hogy ha 100 ezer vagy 10 millió forint volt a zsebében, akkor is napok alatt elverte – mondta Sándor, a meggyilkolt nő testvére a Borsnak.

– Aztán végül is kiderült, hogy Csepelen lakik az erdőben az élettársával hajléktalanként. Melegedni egy hipermarketbe jártak, s kukázásból éltek. De Magdát már hónapok óta nem lehetett elérni. Éppen az unokám születésnapjára tartottunk szeptember elején, amikor megcsörrent a telefon: Magda lánya hívott, s azt mondta, nagy baj van. A rendőrségtől keresték meg, hogy DNS-mintát adjon nekik, mert nagy valószínűséggel az anyja is azok között a halottak között van, akiket Csepelen megtaláltak – emlékezett vissza Sándor. Mint kiderült: a férfi, aki augusztusban kiásta magát a gödörből, majd a rendőrséghez fordult, ismerte a négy áldozatot: Magdolna, a férje, Imre, a fia, Csaba, s az ő élettársa halt szörnyű halált a csepeli erdőben. Voltak további jelei annak, hogy az ő csontjaik kerültek elő, például a helyszínen megtalálták S. Imréék teljesen kibelezett piros Opeljét, de a DNS-vizsgálatok elkészültéig nem lehetett egyértelműen kijelenteni, hogy ők az áldozatok.

– Úgy tudom, hogy Csaba DNS-ét már biztosan azonosították, de bővebbet még nem tudunk mi sem. Nagyon valószínű azonban, hogy ők lesznek azok, mert mindenhova együtt mentek.

A Nemzeti Nyomozó Iroda annyit közölt: egyelőre vizsgálják a DNS-mintákat.

Forrás: Bors

2 hozzászólás “Sándor: a húgomat temették el élve Csepelen” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Családokat irtanak ki Csepel északi részén – az önkormányzat, meg csak ülésezget balansz nélkül. 🙂
    Azt nem látják sem IX. – a ferencvárosi, sem a XXI.- csepeli illetékesek, hogy a rájuk bízott területeket felveri a dudva, mintaszerű parlagfű telepek virágzanak, amelyek sok ezer allergiás embertársunk életét keseríti meg.
    Területükön régen dolgos bulgár kertészek termelték a világhírű magyar zöldséget, ma áttételesen bűntanyák jöttek létre, ahol a szegénységbe megnyomorodott emberek ölik egymást.
    Most – már azért eljöhetne a tettek ideje a politikai marakodás helyett.
    Jó volna, most-már ha a Magyar Pártok egy irányba a “Kánaán” felé húznák a szekeret végre, ebben a csuda nagy demokráciába.

  2. Manitu szerint:

    Az eltűnt 10 milliárdból bőven juthatott volna ide is pénz.

Itt lehet hozzászólni !