Mátyás királyra emlékezik a Jobbik

Csepel.info

Mátyás király

Kiss Dénes babérkoszorús író-költő segítségével Mátyás királyra emlékezik a Jobbik csepeli szervezete. Az alábbiakban a rendezvény meghívóját olvashatják.

Valóban ez évben a „Reneszánsz éve” a legfontosabb hazai kulturális esemény, ahogy azt a hivatalos kultúrterror próbálja beállítani, vagy a magyarságnak egyik legnagyobb királyának, „Mátyás, az igazságos” királlyá választásának 550. évfordulójáról lenne illő megemlékezni?

A JOBBIK Magyarországért Mozgalom-Párt Csepeli Szervezete ez utóbbit teszi, és szeretettel hív meg mindenkit, aki nem elégszik meg a tan-, és mesekönyvek meséivel, aki nem az elferdített, hanem az igaz tényekre kíváncsi első, nem Turul nemzetségbeli királyunkkal kapcsolatban.

Kiss Dénes író, számos szépirodalmi és a páratlanul gazdag magyar nyelvünket elemző könyv szerzője mutatja be Mátyás király életét, tetteit, a magyarságért tett sorsvállalását. Előadónk számtalan eredeti forrás, Mátyás korabeli szerzők, elfogulatlan történetírók iratainak megismerése során számos – a nagyközönség számára ismeretlen – adattal, információval lett gazdagabb, melyeket az igazi mesemondók biztos tudásával és élvezetes módján tár hallgatósága elé.

Helyszín:

1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 184. STOP Autósiskola.
A Csepeli HÉV-végállomástól 400 m-re délre, a SHELL kúttal szemben.
Időpont: 2008. május 23. péntek, 18:00.

2 hozzászólás “Mátyás királyra emlékezik a Jobbik” bejegyzésre

  1. Upppsz szerint:

    Meghalt Mátyás oda az igazság….

  2. pipacs szerint:

    Reneszánsz évről beszélnek kulturális korifeusaink. Miért nem Mátyás király évét hírdették nálunk? A szlovákoknál, románoknál biztosan így történt volna.
    Ja, kérem a mi vezetőnk hol internacionalisták, hol globalisták! Jó lenne ha egyszerűen csak hazájuk fiai lennének!

Itt lehet hozzászólni !