Budapest császára akart lenni a csepeli mészáros

Blikk

Az éjszaka császára akart lenni Budapesten a csepeli mészárlások ügyében letartóztatott elhíresült szerb börtönszökevény, Dragan Bojics – állítja a férfi korábbi rabtársa.

A több mint harminc néven is bemutatkozó férfiról, aki élve eltemetett áldozata szökése után bukott le, kiderült, hogy ő a vajdasági Verbászon született Dragan Bojics. A nagybecskereki Zrenjanin című hetilap megtalálta az ottani börtönből több mint öt esztendeje megszökött férfi cellatársát, Dusan B.-t.

– Dragannak esze ágában sem volt elszökni, hiszen már csak hónapjai voltak hátra a büntetéséből, amit valami hamisításért vagy csalásért kapott, ám tudomására jutott, hogy két, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal is gyanúsítják, ezért sürgősen úgy döntött, hogy meglép – mondta az egykori cellatárs. – Azt, hogy Magyarországra megy, sejtettem, mert gyakran fejtegette nekem, hogy a „szelíd magyarok” között arany életük lehet a kemény fickóknak. Azt is mondta, sokszor járt már ott. – Ha érezteted vele azt, hogy erősebb vagy nála, eszébe nem jut, hogy ellenálljon, túl gyáva ahhoz! – bizonygatta Dragan, és hozzátette: – ha velem jössz, egy éven belül mi leszünk Budapesten az éjszaka császárai – állítja a volt cellatárs.

Csakhogy azt – akárcsak a csepeli rém szülei – Dusan sem gondolta a Szerbiában is nagy port kavart élve eltemetésről szóló híreket olvasva, hogy egykori haverja van a Csepelen történtek mögött.

– Igaz, gondolhattam volna, hiszen a szabadulásomat követően megtudtam: Dragant nálunk egy idős házaspár kegyetlen agyonverése miatt akarták elővenni, azért volt számára olyan sürgős, hogy leléceljen a sittről.

Forrás: Blikk

3 hozzászólás “Budapest császára akart lenni a csepeli mészáros” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “ha velem jössz, egy éven belül mi leszünk Budapesten az éjszaka császárai – állítja a volt cellatárs”
    “Mindenki hozzon magával még egy embert?!” és a szelíd magyarok között aranyéletünk lehet?!
    Jó tanuló! 🙂

  2. zed szerint:

    Nem hiszem, hogy a szökését követően nem hallgatták ki Dragan cellatársait. Márpedig ha a rendőrség értesült arról, hogy külföldre távozhatott, nemzetközi elfogatóparancs alapján kellett volna körözzék.

  3. Jeniszej szerint:

    “Blikk” ))) 😀 (((

Itt lehet hozzászólni !