Orbán: Addig küzdünk, amíg győzünk!

Blikk

Orbán Viktor két órán át válaszolt szerkesztőségünkben a kérdésekre.

A múlt vasárnapi kormányülésen a központi közigazgatási tömeges leépítéséről döntöttek. Hány főt érinthet?

– Az a döntés született, hogy a közigazgatásban annyi embernek kell dolgoznia, amennyire az országnak szüksége van. Mivel számos, a bürokráciát csökkentő döntést hoztunk és hozunk, sokak munkája lett és lesz felesleges.

– Információk szerint 30 ezres leépítés jöhet.

– Erről majd a parlament fog dönteni, hogy mekkora lesz. Akiknek a munkájára nem lesz szükség, azok bekerülnek egy nyilvántartásba. Innen a magánszektor kiválaszthatja, kit kíván alkalmazni, mi pedig ezt járulékkedvezménnyel támogatjuk.

– Visszatérő kérdés a képviselői költségtérítések ügye is. A Blikk is megírta: nincs egyetértés arról, hogyan rendezzék az ügyet. Lázár János frakcióvezető állítólag egymilliós alapfizetést javasolt, cserébe a költségtérítésért, de az emelést ön állítólag nem támogatta.

– Nem hangzott el számadat. Azt viszont támogatom, hogy a rendszer átlátható legyen, illetve a közszférában minden bért a magyar átlag bizonyos százalékában kell meghatározni. Azon vagyok, tudják meg az emberek, mennyit keres az átlaghoz képest egy képviselő, államtitkár vagy a miniszterelnök.

– Sokan nehezményezik, hogy a devizahitelesek közül csak az végtörleszthet, aki a lakására vette fel az adót, de például az autójára nem. Rájuk miért nem terjesztették ki a lehetőséget?

– Úgy számoltunk, először azokon kell segíteni, akik a legnagyobb bajban vannak. De ez nem jelenti, hogy később is a többiekre ne vonatkozna majd.

– Mások azt róják fel, hogy nagyon rövid az idő: csak december 31-ig lehet élni a végtörlesztéssel.

– Idén csak az igényt kell bejelenteni. Addig jelezheti a banknak az ügyfél, hogy élni akar-e a lehetőséggel. Ha végül mégsem akarna, vagy nem tud, úgy semmi következménye nem lesz. Nincs kétségem afelől, hogy pillanatokon belül el fogják árasztani a piacot olyan hiteljavaslatok, amelyeket a különböző pénzintézetek kínálnak. Ha ez tömegessé kezd válni, akkor a kormánynak, jegybanknak pénzügyi felügyeletnek fel kell emelnie a szavát, hogy mindenki gondolja át ezt a lépést.

– A végtörlesztéssel immár a bankoknak is viselniük kell a költségeket. De az állami is fizet-e majd százmilliárdokat?

– Mindenkinek a saját hibáját kell kijavítania. Az állam most kijavítja saját hibáját, a mostani kormány az előző kormányok hibáját. Az összes hazai és nemzetközi küzdelmet vállaljuk a bankokkal és a politikai tényezőkkel is.

– Akár anyagi következményeket is? Hiszen ha a bankok megtámadják nemzetközi bíróságokon a döntést, és nyernek, valakinek állnia kell a számlát.

– Ha az ember kockázatos politikai döntést hoz, akkor kell lennie második és harmadik védelmi vonalnak is. Megvan a fiókban az a megoldás, hogy ha ezt a nemzetközi bírósági ítélet betiltja, akkor új megoldást veszünk elő, s addig folytatjuk a küzdelmet a bankok ellen, amíg mi győzünk.

– És hol húzódik a második védelmi vonalunk?

– Ezt majd akkor vesszük elő, ha szükség lesz rá.

– Ön visszafizetné a frankhitelét?

– Én már  tisztán állok az úr előtt, 5 millió forint tartozásom volt frankban, és ezt két hónapja végtörlesztettem.

– De több mint 200 képviselő már nem áll ilyen tisztán az Úr előtt. Mesterházy Attila MSZP-elnök ezért azt akarja, hogy képviselők, állami vezetők ne élhessenek a végtörlesztéssel. Lázár János is elvben egyetért ezzel.

– Én viszont úgy vélekedem, a képviselőket semmiféle előjog ne illesse meg, de hátrány se érje őket.

– Van-e valamilyen fejlemény a megfigyelési ügyben? A Katonai Ügyészség nyomoz, mert a titkosszolgálat számítógépein olyan bizonyítékokat találtak, amelyek szerint az ön és felesége telefonhívásait összerendezték, fel akarták térképezni, hogy kikkel állnak például kapcsolatban.

– A hatóságok tudnak erről többet, nekem erről a nyilvánosságot nincs módom tájékoztatni.

– Látja már az utódját a kormányban, ha körbenéz?

– Utódomat? Ha körbenézek, most melót és melót látok csak.

– Gyermekei, nagyobbik fia és lánya dolgozni kezdtek. Tudja, hogy mennyit keresnek?

– Hogy mennyit keresnek, az rájuk tartozik, bár én is tudom. De nem szoktam ilyet kérdezni. Saját háztartásban élnek, az ő dolguk. Egy dologhoz ragaszkodtam mindig, amíg segítségre szorulnak tőlem, a meló mellett tanulni kell – pont, ahogy tőlem is elvárták a szüleim.

A összes kérdést és az azokra adott választ itt olvashatod!

Forrás: Blikk, Maros László

65 hozzászólás “Orbán: Addig küzdünk, amíg győzünk!” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Orbán: Addig küzdünk, amíg győzünk”
    Ha mégsem akkor óvunk! 🙂

  2. Nemmondommeg szerint:

    Hazdutak…………

  3. Manitu szerint:

    A kommancsok hazudtak, az igazak dolgoznak. Hajrá Viktor!

  4. csaba péter szerint:

    Hát ez az ?
    Ez volt a nagy trükk ,ahogy Dr Joseph Göbbels mondta.
    “Ellenségeinket azzal tévesztettük meg , hogy azt igértük ,legálisan kerülünk hatalomra , de azt nem hogy a hatalommal legálisan fogunk élni.”
    Azért tényleg azt hiszitek barmok ,hogy az EU az ENSZ és a többi nemzetközi jogintézmények ellnébe lehet európa közepén büntetlenül gengszter kormányt üzemeltetni.

  5. Manitu szerint:

    Göbbels és Lenins egy kutya, te meg a kölykük.

    Mi fáj?

  6. zed szerint:

    2 perc sem kellene nekem és beburkolnám az összes kaját, ami előtte van! 😉

  7. Manitu szerint:

    Egy profi tolvajnak ez a szintideje.

  8. Bolemann Lajos szerint:

    “A kommancsok hazudtak, az igazak dolgoznak. Hajrá Viktor!”

    Ha a hozzád hasonló ostoba seggfejekből csak pár ezer lenne ebben az országban, az még elviselhető lenne. Sajna nem így van.

    Magyar állampolgárságom, akár ráfizetéssel is, bármilyen eu-s állampolgárságra cserélném!

  9. nagyapó szerint:

    Csepeli vörös proletárok!
    Észre kellene venni, hogy a kormány igazi baloldali politikát folytat, ellenben az ellenzéki pártokkal akik védik a bankokat.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  10. Manitu szerint:

    Bolemann, Rákosi iránti imádatodat átválthatod román állampolgárságra. Örülni fognak neked, mert utálod a magyarokat, és tudsz magyarul. Tehát jó besúgó vagy..

  11. Bolemann Lajos szerint:

    “Rákosi iránti imádatodat”
    Ez neked melyik mondatomból jött le?
    Érteni madzsar?

  12. Manitu szerint:

    Kommunista vagy. Melyiket szereted jobban, Rákosit, Kádárt, Hornt vagy Gyurcsányt?

  13. Manitu szerint:

    Bolemann, anyádat, apádat hasba rúgtad volna, ha Kassán vagy Szabadkán születik. Mit lehet mondani, az ilyen antimagyar, de mégis magyariul beszélő, a gyerekeit is elküldő csúszómászóról? Miért nem mész oda, ahová való vagy? Miért nem mész el ebből az országból? Jót tennél mindenkinek, mert kevesebb lenne a komcsi, kevesebb lenne tehát a tolvaj is…

  14. Gitanes szerint:

    Manitu, csak úgy fröcsög belőled a gyűlölet. Csak az ilyenek miatt utálom az “anonim” fórumokat, mint amilyen te vagy: primitív és provokatív. Nagyon kellemetlen kombó.

  15. Manitu szerint:

    Te is anonim fórumozó vagy.

  16. Nemmondommeg szerint:

    Manitu
    Miért kell mindenkit le kommunistázni és le nácizni esetleg egyből támadni aki más véleményen van mint te és vérnarancsos barátod ?
    Amikor Turcsány vezéretek hazudott ki voltatok kelve magatokból. Most miért nem ? Ugyanaz a helyzet áll fent. Orbán hazudott és ez TÉNY.
    Tavaly minket szorongatott meg szent atyátok és jövőre is minket fog,
    (nagy többség – egyre szegényebb réteg , jobbágyok ha így jobban tetszik) miközben a gazdagoknak egyre többet ad közben rólunk meg lehúzzák az utolsó bőrt is.
    A mi pénzükből költekezik hazug atyátok odafenn.
    Nem is olyan sokára hallani fogja szent atyátok a saját szavazóitól:
    Orbán Takarodj !
    Semmivel nem különb mint hazug komcsi társai akiket nem számoltatott el.

  17. grün szerint:

    “Orbán: Addig küzdünk, amíg győzünk!”
    Miért akarunk minden áron győzni?!
    A németek mögött egy ezüstérem is aranyat érne! 🙂 🙂

  18. Manitu szerint:

    Miért kellene új szavakat kitalálni a nácikra, amikor azok nácik? Miért kellene az MSZP-seket, akik ma is a kommunista párt hagyományait viszik tovább, másként nevezni?

    Orbán meg soha nem mondott olyat, hogy erre az országra nem hat a világgazdaság, és itt ezért soha nem lesz válság. Ha nem tudnád, Orbán évek óta arról beszél, hogy a hagyományos jóléti rendszereknek vége, mert fenntarthatatlanná váltak. Miért, most nem épen ezt látjuk Amerikától Görögországon keresztül Olaszországig és Németországig? Hazudott?

    Ja, és azt is mondta, hogy minden társadalomban szükség van középosztályra, míg itt, Magyarországon a szegények is a leggazdagabbak legmagasabb adóját fizetik, és a több munkát, a több szakértelmet szabályosan bünteti az adórendszer. Hazudott? Nem változtatta meg a Fidesz az adórendszert? De igen. Ma az új adórendszernél aki többet dolgozik, az több adót fizet, de nem bünteti az adórendszer. Több százezer ember érezhette úgy hogy végre megbecsüli őt az ország.

  19. aggódó szerint:

    Az idomított hozzászólók (Nagyapó, Manitu stb) ezerrel pörögnek, fújják a betanult demagóg szöveget.

    Ajánlom szíves figyelmüket az alábbiakra:
    – aki lekommunistáz, nácinak tart olyan ismeretlen hozzászólót, akinek valamilyen kérdésben más a véleménye, az minimum kirekesztő. A kirekesztő személyeknek semmi közük az európai demokráciához: ők a diktatúra hívei.

    – ki a komcsi? Szerintem az, aki a rendszerváltás előtt -egy napig sem dolgozva – a diktatúra pártjának szolgálatába állt: párttitkárként, pártfunkcionáriusként, ügynökként.
    Ha körülnéznétek kedvenc politikusaitok között, még ma is ülnek a Parlamentben, szép számmal. Ha olvasnák degenerált hozzászólásaitokat, fintorognának rajta.
    Akik az országot szétlopták, vígan élnek, az elszámoltatásból bohózat lett.
    Kedves bólogatók! bennetek fel sem merült, miért hagyták futni őket?

    – Manitu sokszor leírta -azért mert ő sem hiszi el – hogy aki többet dolgozik, az többet visz haza.
    A kormánypárt ellenzékben többször hangoztatta, hogy a szocialisták megszállták az állami vezető állásokat. Igazuk volt. A választásokat követően az állami és önkormányzati kulcspozíciókból repültek. Legyen az ő bajuk.
    Kik jöttek helyettük? A nyertesek. Akik oda tartoztak, akik győztek. Nem aki jobban dolgozott, hanem aki a győztes oldalhoz tartozott. Fizetésük a le3gtöbb esetben több százezer forinttal meghaladta az elődökért, ehhez jött a gyermekkedvezmény és a 16 %-os adó. kedvezménye.
    Elismerem, így kell hűséges háttér támogató bázist építeni, de a többet dolgozáshoz a fentieknek semmi köze.
    – a jobb teljesítmény sokkal többet érdemelme, mint a minimálbér vagy a segély, de látnunk kell, hogy súlyos válság van. A legrászorultabbaknak is élniük kell valahogy.
    Nagyapó szerint a mostani kormány baloldali politikát folytat. Ennek pont az ellenkezője igaz. A minimális társadalmi szolidaritással sem törődve, az ország gazdasági szétszakítását éri el.
    A 16 %-os adó többlet kiadásaihoz évről évre újabb megszorításokat kell majd bevezetnie. Jövőre eltörlik az adójóváírást. A süketelők hiába irkának össze- vissza, a kis keresetűek- növekvő adók mellett- kevesebb bért visznek majd haza.

  20. grün szerint:

    Matinu!
    “Több százezer ember érezhette úgy hogy végre megbecsüli őt az ország”
    Mene, tekel, ufárszin!
    Megbecsültettél, könnyűnek találtattál, Nektek annyi! 🙂
    “Akiről több bőrt már nem lehet lehúzni, az annyit is ér!” Lézer János

  21. Nemmondommeg szerint:

    Manitu
    Keressem elő a régi Orbán szövegeket amit ígért ?
    Két hét alatt rendet tesz….
    Nem lesz adóemelés….
    Nem hárítanak át semmit az emberekre…
    Nem lesz megszorítás…..

    Hazudott, mint sunyi vörös testvére tette. ugyanazt csinálja csak a másik oldalon, tovább halad a lejtőn az ország, semmit sem oldott meg.
    A gyenge szövegetekkel meg senkit sem tudtok meggyőzni, hisz mindenki rájött mára ismét át lettünk verve.
    Nem azért szavaztak ennyien Ő lord Orbánsága, hogy ismét sanyargassa a népet.

  22. bugi szerint:

    Aggódó, gratulálok, ennyi hazugságot mem lehetett könnyű összeírni.

  23. Katka szerint:

    Orbánka, küzdj, hadakozz, harcolj az agyad helyén hemzsegő hangyákkal, te önelégült senkiházi!

  24. Nemmondommeg szerint:

    Az egész devizamegsegítés, csak ürügy, hogy eltereljék a megszorításokról a figyelmet.
    Undorító hazug vörös-narancsosok.

  25. aggódó szerint:

    T bugi!
    Konkrétan mire gondoltál? Várom cáfolatod: remélem, érvekkel támasztod alá véleményed, nem sekélyes közhelyekkel.

  26. kiskovi szerint:

    Manitu, te igazán buta ember – avagy csak egy fideszes politikus -, annyira oxigén hiányos az agyad a napi vizittől – deep throat -, hogy azt sem tudod miket írsz:
    “Több százezer ember érezhette úgy hogy végre megbecsüli őt az ország.” Több millió meg úgy, hogy becsapták, már a hithű keresztények sem hisznek ennek a szennyládának, csak az olyanok, akik konkrétan rá vannak csatlakozva ov szócsővére.
    Akkora egy álszent kommunista vagy – náci, ha azt jobban szereted -, hogy nehéz mit írni rá, de remélem ov mellé zárnak be és akkor tovább szívhatod felebarátod szócsövet és nem rontod a levegőt dolgos emberek között.

    “képviselőket semmiféle előjog ne illesse meg, de hátrány se érje őket.” Nem illeti előjog a képviselőket? Miről beszél ez a gyökér?

  27. grün szerint:

    Miért nem merik őszintén megmondani, hogy egyetlen megoldása van a devizahitelnek?!
    Visszafizetni, a megkötött szerződés betartásával!

    Ne aországot védjük, támadjuk meg Svájcot!
    Ha nyerünk jó, ha nem még jobb! Vagy ők kebeleznek be bennünket, vagy mi rójuk ki a hadisarcot rájuk! De szép lesz amikor a Svájci Gárda a és a Magyar Gárda összeméri bézboll ütőit, mondjuk a Puskás Ferenc stadionban, lelkes nézők és celebritások hangorkánja és szűnni nem akaró tapsa mellett!
    Szünetben O:V: felenged néhány lufit s aprópézt szór a nép közé!
    A kínaiaktól biztos lehetne kedvező kamatozású jüan hitelt kapni erre! 🙂

  28. Nemmondommeg szerint:

    grün
    “Őszinte” szavakat ne várj onnan ahova annyi embernek látszó politikus jár hazudozni, lopni, nyomorba dönteni, saját anyukat is eladni.
    Míg a maguk fizetését több százezerrel megemelik addig az átlagembert ismét sanyargatják ami ugye véletlenül sem megszorítás.
    Mi a retkes any**ért nem magukon kezdik a megszorítást ?
    Jaaaa mert utolsó sunyi jellemtelen hazugok.
    Azt most mondom innentől bármit tesz a hazug vérnarancs Fidesz el bukta a következő választást.

  29. bugi szerint:

    A Fidesznek köszönhetően már most sokkal kevesebb politikus dolgozik sokkal kevesebb pénzért, és 2014-től, szintén a Fidesznek köszönhetően ez még sokkal kevesebb lesz. Előbb olvasnátok itána, amit összeírogattok! Tipikus tudatlan szocik vagytok.

  30. Nemmondommeg szerint:

    bugi
    ne vetíts ez sem igaz. Sokkal drágábban működik a kormány.
    Menni fog nektek is próbáljátok ki, mondogassátok:
    O.V Hazudtál…..

  31. grün szerint:

    bugi!
    Mi az, hogy nem dolgoznak, sőt egyre kevesebben?! Rájöttek, hogy a munkától esetleg l lehet fáradni?!
    Miért nem hajtja meg a Vezír őket?! Ha felkötötték a kolompot zörgessék! 🙂

  32. islander szerint:

    Mene, tekel, ufárszin

    🙂

  33. aggódó szerint:

    Tévedsz, kedves Bugi.
    Állami és önkormányzati pozíciókban veszik fel a fizetésüket, mint “szakemberek”.
    Pályáztatás nélkül kerültek oda, vagy színlelt pályázat után. És sok esetben többet,keresnek és többen vannak, mint szocialista elődeik- akiket egykor persze szintén a politika kent fel ” hozzáértő”-vé.

    Ne a betanítóidnak higgy: vedd a fáradságot és lépj be például valamely önkormányzati cég honlapjára és olvasd el a közzétett adatokat.

    Ui: már megint kirekesztő és általánosító vagy. Soha nem voltam szocialista politikus és nem kaptam tőlük egy fillért sem. A bukásuknak örültem, ami utána jött, annak kevésbé. Nekem is voltak illúzióim. Elmúltak.

  34. Jeniszej szerint:

    “Blikk” ))))) 😀 (((

  35. Nemmondommeg szerint:

    Ha észrevételezed, hogy Orbán nagyúr hazudott, akkor vagy kocsi vagy vagy pedig náci.
    Egyébként nem nevezném a komcsik bukásának azt, hogy bent vannak a parlamentben állami fizetésért és nem a börtönben ülnek. Ráadásul felelősségük sincs, nem mintha eddig lett volna.
    Ha valaki aki a komcsikhoz közel került, sosem bukott el, áttologatták más posztra rengeteg pénzért.
    Nincs aki elszámoltassa őket tisztességesen. Tudom: Demokrácia. Blablabla.
    Két szó jut eszembe ha a parlamentre gondolok: Hazugságok háza.
    Akik itt istenítik O.V.-t azok nem lehetnek ennyire fanatikusok, mert az épp normális ember rég rájött, bizony nagyon nagyon átb**sztak minket ismét.
    Csak most már tüntetni sem engedik az embereket.
    Szép új világ.

  36. bugi szerint:

    Már megint hazudsz, gusztustalan komcsi vagy. Sokkal kevesebb politikus van az önkormányzati szinten és kevesebbet is keresnek, mint 2010 előtt. Vagy tájékozatlan vagy, vagy aljas. A felügyelő bizottságokban, ahol régen bármelyik MSZMP tag százezreket kereshetett, most szintén fele pénzért van feleannyi hely.
    Legközelebb szintén azért lesz kevesebb parlamenti képvoselő, mert a komcsi MSZP-sek nen, de a fodeszes Parlament bizony megszavazta.

    Ezért utálom a kommunistákat. Mindig hazudnak!

  37. Nemmondommeg szerint:

    bugi
    Habzik a szád az idegességtől.
    Véres szájú Fideszes vagy te is.
    Orbán hazudott és erkölcsileg megbukott.
    Hazudni fog a jövőben is elvesztette a hitelét.
    Lehet azért fizette vissza a hitelét, mert érzi, hogy nem fogják újra megválasztani :PP

  38. Nemmondommeg szerint:

    Egyre ingerültebbek Fideszesek.
    Nem bírják a nép hangját :-))))

  39. Öreg halász szerint:

    Pedig Buginak igaza van. És, talán “Nemmondommeg”, te sem vagy a nép akkor, amikor arra se vagy képes, hogy újságot olvass.

    Tény, hogy sokkal kevesebb önkormányzati képviselő van most, mint 2010 előtt. És tény, hogy azért van kevesebb, mert a Fidesz így döntött és a fideszes képviselők így szavaztak. Ha nem tévedek, az MSZP ellenezte.

    Tény, hogy most a csepeli vezetők is kevesebbet keresnek, mint a korábbi MSZP-sek. Tény, hogy az MSZP-SZDSZ-es kormány idején nem döntöttek arról, hogy kevesebb képviselő és felügyelő-bizottsági tag legyen, kevesebb pénzért. De a fideszesek erről döntöttek, és most pont ezért van így. Kevesebben vannak és kevesebbet keresnek.

    Ezek a tények.

    És ami lesz: 2014-től kevesebb parlamenti képviselő is lesz. És ez sem azért, mert az LMP vagy az SZDSZ vagy a Jobbik vagy az MSZP így döntött. Azért lesz így, mert a Fidesz döntött így.

    Nem kellene ennyit hazudni. Válság van, és ilyenkor könnyű ellenzékinek lenni, hazugság nélkül is. Nem értelek benneteket, hogy miért van ez a kényszer bennetek, hogy még most is csak hazudoztok, ráadásul olyan dolgokban, amikben nem nehéz utánanézni és bebizonyítani a sunyiságotokat.

  40. Nemmondommeg szerint:

    Öreg halász
    Nem vagy túl bölcs, amit a neved sejtet 😉
    Ne menjünk el a tény mellett, a Fidesz hátradöfte a saját szavazóit, mert hazudott és folyamatosan hazudik. Nem ezt ígérték.
    Nem ezért szavazott rá az asok ember akit most ISMÉT cserben hagy és sanyargat.
    Sunyi alattomos húzás volt, sokat tanult a mocsok vörösöktől.

  41. Nemmondommeg szerint:

    hátradöfte = hátba döfte.

  42. meghát.... szerint:

    Nemmondommeg szerint: Nem jól fogalmazott ! ” sokat tanult a mocsok vörösöktől.” A mondat helyesen így szólna : Együtt tanultak a vörösökkel.

  43. aggódó szerint:

    T.Öreg halász!
    Egy dolog, hogy hány képviselő van ( a Parlamentben ill. az önkormányzatoknál) és egy másik, hogy milyen állásokat kreál a gépezet az sk. középosztálynak( és mennyiért).

    bugi nem vitaképes. A komcsizása minősíti.

  44. Öreg halász szerint:

    Aggódó: egy dolog, hogy mi a tény, amit bárki leellenőrizhet, és egy másik, hogy mit állítasz mindenfajta tény nélkül.

  45. Incike szerint:

    Drága Ferenc testvérünk annyi jót tett velünk! Balcsi-talcsi……….:))))

  46. Lexon szerint:

    “Az egykulcsos adórendszer igazságos. Az átlagbérnél már jobban jár. Akkor ez arra ösztönzi az embert, hogy keressen többet az átlagbérnél. Nem? A 16 százalékos adónak egyetlen üzenete van, aki többet dolgozik, attól nem vesz el aránytalanul többet az állam.”
    Cs. Z., a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára.
    Gratulálok, paraszt. Ennyire cinikus legyen valaki…!

  47. Nemmondommeg szerint:

    Ismét emelek a benzin árát, azt a benzinét, amiért a Fidesz vinnyogott, hogy azonnal csökkentse a kormány a jövedéki adóját amikor ők voltak ellenzékben.
    Hogy van ez ?
    Most miért nem csökkentik ?
    Előrehozott választásokat akartak a megszorítások miatt, és hitelét vesztett kormány miatt.
    Azt is letagadják, hogy megszorítás következik megint.
    Folyamatosan belehazudnak a képünkbe. Ennyire hülyének és alja népnek néznek mindenkit?
    1 millió munkahelyet ígért a Fidesz, e helyett folyamatos elbocsátásokról hallani.
    Remélem előrehozott választásokat fognak követelni és az emberek tömegesen fognak az utcára vonulni.
    Majd akkor észbe kap Piktor. Elég volt, hogy senki nem tartja be az ígéretét.
    Visszahívható kormány kell.

  48. Feri szerint:

    Ezek után kérdezem, ki a két harmad aki elhitte azt amit mondtak.

  49. Nemmondommeg szerint:

    Én már senkinek sem hiszek.
    Visszahívható kormány kell.
    Elég volt a sok léhűtő hazug büdös disznóból, aki a mi fa**kal veri a csalánt.

  50. Nemmondommeg szerint:

    Helyesbítek:
    Aki SZÁNDÉKOSAN nem teljesíti az ígéreteit (hazudik, szándékosan félrevezet, megtéveszt ezzel kárt okozva) takarodjon a parlamentből.
    Hamar elfelejtik, hogy ők értünk vannak.

  51. Manitu szerint:

    Menj Görögországba, ott olyan kormány van, amit te szeretnél. Amikor meg bekövetkezik a csőd, játszd el a három majmot. Neked egyedül is menni fog.

  52. Bolemann Lajos szerint:

    Azért Görögországon kívül van még pár alternatíva, és sajnos mindegyik jobb mint Magyarország.

  53. Bolemann Lajos szerint:

    És aki az útszélén marad, annak:

    A reggeli 288 körüli euróval szembeni szintről délelőtt tovább gyengült a forint, 11 óra után a 290-es szintet is átlépte, ami új éves mélypontot jelent. Az eddigi negatív rekord 290,49 forintnál volt.
    Ezzel párhuzamosan a svájci frankkal szemben is gyengült a forint, egészen 240,74-es szintig.

  54. "?!" szerint:

    És Te ennek örülsz, Bólé-mann?

  55. Bolemann Lajos szerint:

    Ha gondjain vannak a szövegértéssel, nézegess képregényeket!

  56. grün szerint:

    “?!”!
    Minden forinttal többet ér az ERSTE bankba betett pénzecske! 🙂

  57. Nemmondommeg szerint:

    Egyikőtöktől sem láttam valami ilyesmit:
    IGEN HAZUDOTT főlordgésa nem szép, sőt undorító, de sajnos csak így lehet kivezetni az országot a válságból…………
    Félelmetes amit műveltek.
    Mi ez Orbán FanClub ? ? 😛

  58. "?!" szerint:

    Bólé-mann!

    Neked nemcsak a szövegértéssel, hanem a szövegírással is súlyos gondjaid vannak, ezért jobban teszed, ha megmaradsz képregényeknél!

  59. Bolemann Lajos szerint:

    Már leírtuk, hogy a Fidesz kedvezményes devizahitel-végtörlesztést kínáló javaslata, azokat a jobbmódúakat segíti és nem azokat, akik igazán bajban vannak. A Fidesz persze végsőkig tagadott és erősködött, a kb. egymillió devizahitelesből “több százezer élhet a végtörlesztéssel”.

    Az index hétfő este közölte Matolcsy György levelét osztrák az gazdasági miniszternek. Ebben világosan azt írja, hogy a kevesebb, mint egymillió devizahitelesről: “a kormány becslései szerint csak nagyjából tíz százalékuk tudna törleszteni a felajánlott árfolyamon”.

    Ezen nem lehet mit kimagyarázni. Matolcsyék is pontosan tudják, a kedvezményes devizahitel-végtörlesztést csak nagyon kevesen tudják igénybe venni. Ez a hazugság lebukott.

  60. "?!" szerint:

    Mond meg nekünk Te kis dacos “Nemmondommeg”, hogy mi a franc akar lenni a “főlordgésa”!

    Ezen kívül dacoskodás helyett, mond meg azt is – ha tudod – hogy mit jelent számodra az a szó, hogy “Fan”!

  61. Bolemann Lajos szerint:

    Kedves “?!” !
    Nem vagyok ugyan gyógypedagógus, de azért kísérletet teszek arra, hogy oly mértékben leegyszerűsítsem a lényeget, hogy te is megértsd:

    Aki cashben ki tudja csengetni (tehát gazdag) a végtörlesztést, az jól jár, aki meg nem, az még rosszabbul jár mint eddig (lásd a kormány bejelentését követő forintárfolyam zuhanást).

    Még egyszerűbben (csak neked):
    a jobb módúaknak tett gesztust, a szegényebb, de tisztességesen törlesztők rétege fizeti meg.

  62. "?!" szerint:

    Bólé-mann!

    Ne fáraszd magad az oktatásommal, mert még felhígulsz, és Bólé helyett lötty leszel!

    Károgás helyett, tanuld meg inkább azt a közmondást, hogy “Ne igyál előre a medve bőrére, mert előfordulhat, hogy a medve szerzi meg a Te bőrödet”!

  63. Bolemann Lajos szerint:

    Egyéb?
    Látom, érdemben nem tudsz hozzászólni (tőled mondjuk nem is vártam).

  64. Jozefina Kovalenko szerint:

    Valamelyik nap azt álmodtam, hogy OV agyvérzésben feldobta a talpát, sajnos csak álom volt! Azért örülök annak, hogy az adófizetők pénzén Grazban kezelteti magát pszichiáterrel, hátha az megmondja neki az igazat: ŐRÜLT!!!!!!!
    Nem tudom hány bőrt akar még lehúzni a bérből és fizetésből élőkről, biztos elég vastag volt a bőröm, de elfogyott, amit lehúzhatnak!!!!!!!!!!!
    Felébredhetne már ez a birka magyar!!!!!!!!!!!!!

Itt lehet hozzászólni !