Nem uzsorakölcsön lehetett a háttérben?

RTL Klub, TV2, Csepel.info

Tekintse meg a TV2 riportját!

Az RTL Klubnak és a TV2-nek nyilatkozó szakértők szerint szó sem volt uzsorakölcsönről, vagy tartozásokról a brutális kegyetlenséggel végrehajtott csepeli gyilkosságsorozat kapcsán.

A sajtóban korábban megjelent hírek szerint a rendőrség azt gyanította, hogy a gyilkosságokat egy szerb uzsorás követte el, aki figyelmeztetésnek szánhatta az élve eltemetést.

csepel.info

34 hozzászólás “Nem uzsorakölcsön lehetett a háttérben?” bejegyzésre

  1. krtek szerint:

    rablógyilkosság sorozat volt inkább.
    uzsorás meg hajléktalanok bűnbandája, na ne.
    javasolám rögtönítélő paramilitáris egységek létrehozását a hasonló bűnözők megfékezésére. a hírekben csak annyi jelenne meg, a gyanúsított menekülés közben öngyilkosságot követett el.
    tele van a tököm már azzal hogy ilyen aljanépekre költik a pénzt amit a fizetésemből levonnak!

  2. grün szerint:

    Úgy vagyok már mint Gazsi a harmadik ikergyerek világra jöttekor!
    Mikor már meg lesz a végeredmény akkor szóljon doki! 🙂

  3. krtek szerint:

    még a végén kiderül hogy az erdélyi fiatalember sem áldozat volt hanem tettestárs, még ha félelmében is cselekedett.

  4. krtek szerint:

    érdekes lenne híreket olvasni ha nem lenne 1 db zsidó vagy cigány személy sem ebben az országban.
    kb. ilyenek lennének:
    – Az EU-ban elsőként Magyarország bevezeti a 4 napos munkahetet
    – Önfenntartó kiskertet tart fent a nyugdíjasok 85 százaléka
    – Bezárt az utolsó magánkézben lévő bank is Magyarországon, oka a hiteltermékek iránti érdektelenség
    – A szakszervezetek tiltakoznak az SZJA 6 százalékra történő emelése ellen
    – Óriási felháborodást váltott ki az év legsúlyosabb bűncselekménye, a szilveszteri verekedés résztvevői őrizetben

    stb. stb.

  5. szigetország szerint:

    Egy osztrák (tiroli) lap szintén beszámolt az eseményről, íme, így keltjük jó hírünket.

    Vier vergrabene Leichen in Budapest gefunden

    Die ungarische Polizei ermittelt wegen Mordes. Angeblich wurde bereits einer der mutmaßlichen Täter festgenommen.
    In Budapest sind die Leichen von vier mutmaßlichen Mordopfern ausgegraben worden. Das hat am Freitag die Polizei bestätigt, nachdem Medien von der Entdeckung mehrerer Toter in einem Wald berichtet hatten. Todesursache und -zeitpunkt sollen durch Gerichtsmediziner geklärt werden, teilte die Behörde verbunden mit dem Hinweis mit, dass vorläufig keine Details bekanntgegeben würden.

    Laut Medien wurde ein Serbe als einer von drei Verdächtigen festgenommen. Den Angaben zufolge waren die Opfer möglicherweise bei lebendigem Leib vergraben worden. Gefunden wurden die Toten demnach durch die Angaben eines ungarisch-stämmigen Rumänen, der vergangene Woche selbst Opfer des Serben und eines ungarischen Paares geworden war und sich offenbar im letzten Moment befreien konnte.

    Der Serbe sei innerhalb von 24 Stunden gefasst worden, berichteten ungarische Medien. Die Polizei habe die Festnahme nicht publik gemacht, da kein Geständnis vorlag. Die Suche nach möglichen weiteren Opfern sollte am Freitag angeblich fortgesetzt werden. Die Tötungsdelikte seien in den vergangenen Monaten verübt worden.(APA/MTI/Reuters)

  6. obama szerint:

    Valami nem kerek M.M. elmondásában, mert azt állítja, hogy azt nem engedték meg neki, hogy a rendőrséget értesítse, de a bankkártyáját letilthatta. -Legalább is ezt mondja el az újságíró, aki beszélt M.M.-el. Életszerűtlen !!!

  7. zed szerint:

    Ha már kitették a fekete zászlót a tanácsházára, még annyit megtehetne az önkormányzat, hogy a négy áldozatot a saját halottjának tekinti.

  8. szigetország szerint:

    Zed!

    Egyelőre azt sem lehet tudni, kik az áldozatok, hová valósiak stb. Téged ne fogadjanak örökbe?

  9. Gordon szerint:

    Semmit se tettek ki a “tanácsházára”, mert olyan nincs.

  10. Vátesz szerint:

    Símán kerékbe töretném a tetteseket! Magára vessen az a nép amelyik nem védi meg magát!

  11. Perspektíva? szerint:

    Perspektíva? szerint:
    2011. augusztus 12., péntek – 03:43

    Szegény Csepelieknek már csak ez hiányzott!?
    Az egykori gyárváros, amely világhírnevet szerzett hová jutott? Ja, hogy most másképpen, a tragikus hírekkel kerülnek be, mellyel az országunkat nem éppen jó fényben tünteti fel? Megannyi kérdőjel, miközben tenni, cselekedni, komolyan megszólalni (konstruktívan) a jövő érdekében……hm.

    “szigetország szerint:
    2011. augusztus 12., péntek – 21:29

    Egy osztrák (tiroli) lap szintén beszámolt az eseményről, íme, így keltjük jó hírünket.”

  12. zed szerint:

    Én a szívem szerint poszthumusz csepeli díszpolgári címben is részesíteném az áldozatokat.

  13. grün szerint:

    Milyen nevek lennének a zoklevélre írva?!
    Jeruzsálemben még az ismeretlen katona sírján is szerepel, hogy:
    “Itt nyugszik Kohn Izidor, az ismeretlen zsidó katona”
    Úgy értik, mint katona ismeretlen?! 🙂

  14. Királyerdei szerint:

    Hmm,egyre bonyolultabb:

    Egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a földbe ásott erdélyi férfi ügye összefügg a csütörtökön Csepel egy erdős területén megtalált négy holttest ügyével. A sajtóértesülések szerint a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható délszláv férfi ellen egyelőre csak rablás és személyi szabadság megsértése miatt folyik eljárás, a férfi valószínűleg “nyomozási alkut” ajánlott a rendőröknek – hangzott el az MTV péntek esti híradójában.

    A hírműsor szerint a délszláv, macedón férfi mutatta meg a helyszínt a rendőröknek, feltehetően nyomozási alkut ajánlott: azt mondta, mutat egy helyet az erdőben, ahol négy halott van elásva. Az általa megadott helyen találta meg az Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a négy holttestet. A Híradó tudósítója szerint a nyomozás vélhetően két szálon fut, mivel a rendőröknek ki kell deríteniük, hogy a négy embert a macedón férfi ölte-e meg, ha nem, akkor ki volt a gyilkos.

    Az áldozatok maradványainak boncolása és azonosítása délelőtt kezdődött meg az Igazságügyi Orvostani Intézetben. A túlélő – egy 30 éves erdélyi férfi, akinek sikerült megszöknie, miután kiásta magát a gödörből, amelybe nyakig betemették – családjával együtt a Baptista Szeretetszolgálattól kért segítséget, mert attól tart, hogy az elkövetőnek lehetnek bűntársai. Jelenleg egy úgynevezett védett házban tartózkodnak – mondta el a híradónak a Magyar Nemzet munkatársa, Lukács Csaba, akinek a fiatalember korábban beszámolt a történtekről.

  15. Jeniszej szerint:

    A Rózsa utca végébe a Faterom által megálmodott komp, kishajó kikötő helyett már régebben is tanálltak emberi “alkatrészeket”, adja hírül az egyik vezető magyar hírportál. – Ami összehozható a gusbakötő mostani gyilkossal, gyilkosokkal.
    A Magyar Hírlap pedig arról ír, hogy a rendőrség újra elővehet egy hat évvel korábbi, ugyancsak csepeli gyilkossági ügyet is. A délszláv férfi ugyanis 2005-ben érkezett Magyarországra, abban az évben, amikor a XXI. kerületi Rózsa utcában egy emberi lábat találtak. Később a rendőrség megtalálta ugyan a holttest többi részét is, ám a nyomozás akkor felderítetlen maradt.

  16. kispajtás szerint:

    Ezek szerint az Oroszék már megnyugodhatnak? Csontvázügyileg teljesítettük a kvótát?

  17. Vátesz szerint:

    Délszláv szokás: megásatni a gödröt az áldozatokkal, azután belelőni. Lásd Cseres Tibor Vérbosszú Bácskában című könyvében.
    Olyan nincs, hogy a polgármester nem felel azért, amit magánterületen követnek el.
    Mindenért felel, ami az adott településen történik, ugyanúgy mint a miniszterelnök azért, ami az országban történik. Politikailag mindenképpen, mert kötelességük a körülmények, a törvények olyan módon befolyásolása, hogy minél kevesebb legyen az elkövetett bűncselekmény! Ezért választja őket a nép, nemcsak kenyeret vár, hanem biztonságot is. Tűzzel-vassal, drákói szigorral olyan körülményeket kell teremteni, hogy este is biztonságban lehessen járni az utcán! A bűnözőkkel pedig úgy kell bánni, hogy még azt is megbánják, hogy megszülettek!
    Mi az hogy az ország egyik legismertebb politikusa hagyta, hogy szétlopják a saját Barackfa utcai telkét, úgy hogy még a kerítést is elvitték! Most essünk előtte hasra, mert sokat keres és sokat szerepel a Hírtv-ben meg az ATV-ben?
    Egy település polgármestere az első ember, neki példát kell mutatnia, s felel mindenért amit tett, s azért is, amit tenni elmulasztott!

  18. zed szerint:

    Elvileg a képviselő testület egyetemlegesen felelős a kerületért, mivel többségi alapon történnek a döntések. Ezenkívül maguk a lakosok is képesek alakítani a körülményeiket, lásd pl. polgárőrség.

  19. grün szerint:

    bugi szerint:
    2011. augusztus 12., péntek – 17:10
    Az nem zavar benneteket, hogy 16 év semmittevése és a csőd széle után vártok el csodát?

  20. kispajtás szerint:

    Ha valaki mindenért felelős – semmiért se felelős…
    Ha a képviselő testület egyetemlegesen felelős, akkor egyénileg senki sem vonható felelősségre.
    Hol itt a felelősség? Abban kimerül, hogy kitűztük a fekete zászlót? Azt se tudjuk, kikért.

  21. Manitu szerint:

    Vátesz többször is elmondta már, hogy ő a legzseniálisabb elme Csepelen, valóságos félisten, aki előre látja meg a dolgokat. Nyilvánvaló ezek után, hogy Vátesz a felelős a történtekért.

  22. Toth Kati szerint:

    Vátesz!Az előző vezetés alatt kezdődhettek ezek a gyilkosságok.Persze akkor a rendőrség nagyon nem volt topon.A vezetőjük éppen a lakásbizniszben utazgatott,elődje sem tett sokat csepel biztonságáért.Az új vezetés kb fél éve vezeti a kerületet.Ugye nem gondolod,hogy ők a hibásak a rendőrség meggyengüléséért.A szocik alatt a képzett,tapasztalt rendőrök nagy része elment nyugdíjba.A fiatal kisrendőr egymaga nem sokat tud tenni.Egyébként,emlékeztek!Erre a helyre a komcsik Manhattan-t terveztek.Láttátok ti is a terveket a lagunákról,lakóparkról stb.Ezt igérték és mi lett?Chicago,rémtanya.Mindennel ezt tették.Mindent csődbe vittek,lepusztítottak,aztán multi milliárdosan leléptek.Ja,és még ők osztják az észt.Na ezért soha többé mszp és persze szdsz!

  23. kispajtás szerint:

    Manitu, te fájdalmasan hülye vagy! Véleményed egyébként van? Mert ez a szerep elég gyenge, gondolom otthon is ez jut neked, legfeljebb a szőnyeg alatt rohangálhatsz kivont karddal…

  24. Manitu szerint:

    Pajtikám, én elmodtam a véleményemet. Vátesz, a pengeagyú szuperhős fantasztikus történeteket mesélt már arról, mennyire hiperember. Ezért nyilvánvaló, hogy Vátesz a felelős azért, hogy rendkívüli tehetsége ellenére nem akadályota meg ezeket a szörnyűségeket.

  25. Manitu szerint:

    Ha Vátesz rákenheti ennek a magánterületen, lakott övezettől kilométerekre eső helyszínen elkövetett köztörvényes bűncselekménynek a felelősségét a polgármesterre, akkor én miért ne kenhetném rá, amikor többször is kifejtette, hogy ő mindent előre meglát, előre megmond és tud?

  26. Vátesz szerint:

    Idézem magamat: “Olyan nincs, hogy a polgármester nem felel azért, amit magánterületen követnek el.
    Mindenért felel, ami az adott településen történik, ugyanúgy mint a miniszterelnök azért, ami az országban történik.”
    ORBÁN MÁR TUDJA A DOLGÁT, NÉMETH SZILÁRD MIÉRT NEM?!

    Orbán véget vet a hajléktalan vircsaftnak?
    2011. augusztus 13. 11:42

    Hunhír.info
    A Híradó úgy tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a történtek után utasította Pintér Sándor belügyminisztert, ellenőrizze azokat a területeket, ahol hajléktalanok élnek. A nyomozás jelenlegi állása szerint ugyanis a csepeli tömeggyilkossággal kapcsolatos ügyben hajlékony is érintett bűnsegédként.

  27. Vátesz szerint:

    Idézem magamat: “Mi az hogy az ország egyik legismertebb politikusa hagyta, hogy szétlopják a saját Barackfa utcai telkét, úgy hogy még a kerítést is elvitték! Most essünk előtte hasra, mert sokat keres és sokat szerepel a Hírtv-ben meg az ATV-ben?
    Egy település polgármestere az első ember, neki példát kell mutatnia, s felel mindenért amit tett, s azért is, amit tenni elmulasztott!”

    Miért nem cáfolja ezt az információt a kedves polgármesterünk?

  28. Vátesz szerint:

    Most már az alvilág is tudja, Csepelen van egy elhanyagolt terület forgalmas főút mellett, ahová könnyen lehet hullákat elásni. Megy egy kocsi befelé a hajdani szántóföldekre, bárki gondolhatja hogy prostituálttal megy egy kuncsaft, holott éppen hullát visznek elásni! Mi fog onnan még előkerülni?! Ha ez Deméék tudták volna?!

    KÉRDÉSEM: A ma is szántóföldként bejegyzett terület tulajdonosa tisztán tartja-e azt az előírásoknak megfelelően? Az erdős részek gondozva vannak-e erdőgazdálkodó által?
    Miért nincs Csepelen mezőőri szolgálat, holott a hozzátartozó terület egy része külterület?!!!

  29. lolka szerint:

    Van még egy, a volt “gyáróriás”…onnan…

  30. zed szerint:

    A másik topikba belinkeltem egy rendőrségi közleményt, amely szerint hajléktalanok nyírták ki egymást. Tudjuk, hogy egyre több ember kerül az utcára, mert nem tudja fizetni a hitelét, vagy egyéb okból, napról napra több a “szociális helló” életszínvonalán tengődő fedél nélküli polgár. Az erős idegenforgalmi lobbi nyomására a belső kerületekből kipaterolták a hajléktalanokat, akik az aluljárókból, árkádok alól, közterekről áttelepültek a külvárosi susnyásokba. Ha még ott sem tűrnénk meg őket, akkor ugyan hová menjenek? A hajléktalanszállók csak alvóhelyként funkcionálnak, és hát ugye napközben is lenni kell valahol. Ráadásul a hajléktalan-tömegszállásokon mindennaposak a lopások és az erőszak, érthető, ha a hontalanok egy része inkább más megoldást keres magának. Így a peremkerületek külterületi bozótos részein megszaporodtak az ún. vadkempingek, amelyek sajátos közösségeket teremtettek meg, sajátos törvényekkel.

  31. Feri szerint:

    Ami káosz van ebben az országban, elképesztő. Ki tudja mennyi gyilkos szaladgál a csepeli utakon?

  32. Jeniszej szerint:

    Ha nem tud rendet tartani a városvezetés, akkor gyakoroljanak önkritikát, és vagy mondjanak le.
    Ilyen szörnységek, ahol megtörténhetnek ott a közbiztonsággal nagyon nagy baj, van!

  33. Jeniszej szerint:

    A Faterom napi egészségügyi sétája közben végig sétált a Rózsa utca végégig a Duna partra, miközben kedvenc sétahajó állomásról és a most már biztosan megvalósulatlan komp járatról álmodozott.
    Megdöbbenve tapasztalta, hogy a rendkívül veszélyes virágládák ismételten szabálytalanul felragasztott terelő jelző nyilakkal kikerültek az utca betonjára. elfoglalva a járművek elől az úttest legalább egyharmadát.
    Örült cselekedet! Állapította meg az Öregem.
    Tudatosan baleset veszélyes akadályokat kihelyezni az úttestre.
    Nem nehéz megjósolni, hogy ezektől a rosszul látható és rosszul jelzett homokkal töltött ládák balesetet, emberi életeket követelhetnek meg hamarosan!
    Az útszéli árkok rézsűje nem megfelelő, illetve hiányoznak és mélyek. Nincsenek megfelelő szalag korláttal védve sem, az úttest sem a járda felől.
    Este gyalogosok és kerékpárosok részére is rendkívül baleset veszélyesek.
    A közvilágítás az utcában csapni való.
    A Dumaparton a kompressor állomás bejáratánál ismételten hegyekben áll a szemét.

  34. zed szerint:

    “- Milyen a közbiztonság helyzete a kerületben?

    -Csepel biztonságát, a lakók biztonságba vetett hitét súlyosan kikezdték bizonyos nagy horderejű bűncselekmények. Gondolok itt a két évvel ezelőtti Tamariska-dombnál történt bagolyirtásra, arra, hogy tavaly egy őrült több mint harminc személyautót gyújtott fel saját szórakoztatására, amíg el nem kapták, és természetesen a másfél éve történt kettősgyilkosságra, ami után még mindig rejtélyeket hagyott maga után. Meg kell erősíteni a rendőrséget, nem fekvő, hanem álló rendőrökre van szükség az utakon. Az elsőrendű tervek között szerepel a korábban bezárt királyerdei rendőrőrs visszaállítása, a betöréses rablások, lopások visszaszorítása, térfigyelő kamerák és fix sebességmérők telepítése és legfőképpen a politikai jellegű elvi-haveri alapokon nyugvó mutyiüzletek megakadályozása.”
    http://www.vargamihaly.hu/a_het_embere/367_nemeth_szilard_csepel_uj_polgarmestere

Itt lehet hozzászólni !